Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir sportas

QUOTE(atine @ 2010 04 13, 01:28)
Dar vaikus priima Dainavos baseine.

Labai toli nuo musu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Cia Liepa @ 2010 04 13, 17:47)
Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui?

penkiu metu vaikui patarciau isbandyti kendo, raudondvario pl. 113a,

Ir Raudondvaris labai toli unsure.gif
Nera galimybes vezioti taip toli, kadangi po darbu nespejame...
Papildyta:
QUOTE(cookiller @ 2010 06 10, 10:23)

Maciau ir Kauno akropolyje ledo arenoje vaikus treniruoja. Galingai jie ten atrodo bigsmile.gif Bet man kazkaip atrodo, kad maniskis dar per zioplas tokiam sportui. Gal nuo kitu metu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 28 liepos 2010 - 21:04
Kur Kaune 4metį priimtų pasportuot g.gif krepšinis, lengvoji atletika ar kovos menai domintų. Radom tik baseiną arba šokius nuo 4 metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2010 09 12, 02:05)
Kur Kaune 4metį priimtų pasportuot g.gif krepšinis, lengvoji atletika ar kovos menai domintų. Radom tik baseiną arba šokius nuo 4 metų ax.gif

tiksliai nezinau nuo keliu metuku, bet siulyciau i "Samuraju" Partizanu 14 4u.gif karate instruktoriai LT patys geriausi 4u.gif cempionai daugkartiniai 4u.gif savininkas shotokan federacijos prezidentas 4u.gif geras klubas, tik vieta ne kokia, bet jei labai norit ir visa kita tinka tai 4u.gif
Atsakyti
O kur Vilniuje ar netoli Vilniaus nuvesti 4-meti? Sportuoti norsisi, kad sustipretu. Galvoju apie dziudo, karate... Bet daugiausiai variantu Kaune sad.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 09 21, 16:21)
O kur Vilniuje ar netoli Vilniaus nuvesti 4-meti? Sportuoti norsisi, kad sustipretu. Galvoju apie dziudo, karate... Bet daugiausiai variantu Kaune sad.gif

Ledo ritulys akropolyje thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 09 21, 16:21)

Vaikų 3-6 m. karate treniruotės vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 17:30val. Karate Dojo (Konstitucijos pr. 12). Jei domina rašykit i az arba tel: 863402430 smile.gif
Atsakyti
Bet ar tai nėra per sunku tokio amžiaus vaikams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2010 09 27, 14:30)
Bet ar tai nėra per sunku tokio amžiaus vaikams?  ax.gif

Ką turite omeny: ledo ritulį, jogą ar karate? smile.gif
Atsakyti
Man tai ir tie sportai mazameciams , manau, gali net ir pakenkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(verdi @ 2010 10 04, 18:30)

Maniškis labai stipriai sportuoja nuo 4 metukų, dar nieko blogo nepastebėjau. Tik į gerą. Pasidarė stiprus, ištvermingas, bendraujantis, gerai miega, gerai valgo.
Atsakyti
Ką turite omeny: ledo ritulį, jogą ar karate? smile.gif

Turiu omeny ledo rituly, joga ir karate tikrai manau nėra sunku, bet ledo ritulys g.gif ten juk ir traumų manau būna, ir fizinis krūvis tokio amžiaus vaikui. Manau tokio amžiaus reiktų leisti į lengvesnius sportus, kur daugiau dėmesio skiriama judėsių koordinacijai, susikaupimui ir panašiems dalykams...
Na bet tai tik mano nuomonė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(verdi @ 2010 10 04, 18:30)

Žinoma gali pakenkti jei kažkas yra daroma ne taip, bet reiktų ne vaikams uždrausti sportuoti, o tėvams domėtis kas ten ir kaip yra, ir tada tikrai bus tik į naudą viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauna mamytė: 06 spalio 2010 - 10:47
QUOTE(jauna mamytė @ 2010 10 06, 11:49)
bet ledo ritulys  g.gif  ten juk ir traumų manau būna, ir fizinis krūvis tokio amžiaus vaikui

Ten ant vaikų uždėta tiek visokių apsaugų, kad nėra ko baimintis.
Atrodo kaip maži robotukai biggrin.gif
O dėl fizinio krūvio - tai nėra jis ten toks didelis kaip iš šono atrodo. Po treniruotės dar turi daugybę jėgos dūkti, lakstyti per suoliukus biggrin.gif
Atsakyti