Įkraunama...
Įkraunama...

Kaišiadoryse pavasaris :)

Gal kuri lankėtės/lankotės pas Ivanovą (ginek.), kaip ji jums? g.gif ax.gif
Atsakyti
Nežinau aš jos schmoll.gif
Važinėju į Kauną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 16, 12:08)
Gal kuri lankėtės/lankotės pas Ivanovą (ginek.), kaip ji jums?  g.gif  ax.gif

Kartais tenka, bet jei yra problemų, važiuoju kitur
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 06 16, 18:35)
Kartais tenka, bet jei yra problemų, važiuoju kitur

Aš tai paprastai pas Lieponienę lankaus, bet šita atostogose. O ta Ivanova labai vriedna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2009 06 16, 15:29)
Nežinau aš jos schmoll.gif
Važinėju į Kauną  ax.gif

pas ką važinėji?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 16, 18:38)
Aš tai paprastai pas Lieponienę lankaus, bet šita atostogose. O ta Ivanova labai vriedna?  biggrin.gif

Nea, normaliai, jei nusineši ką nors, tai visai normaliai biggrin.gif
Atsakyti
O aš kaip tik nemėgstu ko nors neštis cool.gif Nu nežinau, arba eit pas ją, arba laukt visą mėnesį eilės pas Liep. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 06 16, 18:43)
pas ką važinėji?

Pasakysiu asmeniškai blush2.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 06 16, 18:58)
O aš kaip tik nemėgstu ko nors neštis  cool.gif  Nu nežinau, arba eit pas ją, arba laukt visą mėnesį eilės pas Liep.  doh.gif

Jei skubiai nereikia, gali juk palaukti mėnesiuką, jei nepasitiki cool.gif

Pelytei koją vabaliukas kažkoks piktas įkando, tai sakė visa sutinusi ir vaikščioti negali schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2009 06 16, 19:08)
Pelytei koją vabaliukas kažkoks piktas įkando, tai sakė visa sutinusi ir vaikščioti negali  schmoll.gif

Nu manęs už jokius pinigus nenuvarys nei pas vieną, nei pas kitą blush2.gif

Jau mano ta koja tai doh.gif ryškaus pagerėjimo nematyt, bet ir neblogėja. Ryt vėl eisiu pas gyd. žiurėsiu ką sakys ax.gif O vaikščioti galiu mirksiukas.gif , tik nėra nuotaikos iš namų lysti blush2.gif Vistik antibijotikius reikia gerti, nelabai norisi kur eit. Šiandien iš reikalo tik pas dantistą nuvažiavau, ir vėl namuose trinuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelyte mazyte: 16 birželio 2009 - 19:06
QUOTE(pelyte mazyte @ 2009 06 16, 20:05)
Nu manęs už jokius pinigus nenuvarys nei pas vieną, nei pas kitą  blush2.gif

Jau mano ta koja tai  doh.gif ryškaus pagerėjimo nematyt, bet ir neblogėja. Ryt vėl eisiu pas gyd. žiurėsiu ką sakys  ax.gif O vaikščioti galiu mirksiukas.gif , tik nėra nuotaikos iš namų lysti  blush2.gif Vistik antibijotikius reikia gerti, nelabai norisi kur eit. Šiandien iš reikalo tik pas dantistą nuvažiavau, ir vėl namuose trinuos

Aš buvau neseniai, nes skubiai reikėjo, o kitur važiuot nėra laiko ir sąlygų doh.gif Bet kaip sakiau, su rimtesnėm bėdom geriau kitur važiuoti ax.gif

Tai nuo įkandimo ištino ir net antibiotikų reikia blink.gif mačiau praeitą savaitę tave, ale liekna kaip ne nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu rimtai Peliukas labai lieknas bigsmile.gif Neaišku kokį manekeną tenais augina hihihi.gif

Kaip Meina auga tavo princesė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 06 16, 20:31)
Tai nuo įkandimo ištino ir net antibiotikų reikia blink.gif mačiau praeitą savaitę tave, ale liekna kaip ne nestuke.gif  4u.gif

Vabaliukas įkando - aš pasikasiau - pateko infekcija - gavosi uždegimas - reikia antibijotikų doh.gif

QUOTE(BaMbiZe @ 2009 06 16, 20:34)
Nu rimtai Peliukas labai lieknas  bigsmile.gif  Neaišku kokį manekeną tenais augina hihihi.gif

Kaip Meina auga tavo princesė?  bigsmile.gif

kur mano pilvukas - nesuprantu doh.gif su Kamile jau seniausiai į normalius rūbus nebetilpau, o dabar dar galiu rengtis kaip noriu, atrodau, kaip gerai pavalgius. Nors jau 7 kg. užsiauginus buvau 18 sav. biggrin.gif

Aha, man irgi labai cekava blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelyte mazyte: 16 birželio 2009 - 20:10
QUOTE(Meina @ 2009 06 16, 20:31)
Aš buvau neseniai, nes skubiai reikėjo, o kitur važiuot nėra laiko ir sąlygų doh.gif Bet kaip sakiau, su rimtesnėm bėdom geriau kitur važiuoti ax.gif

Nelabai rimtos tos bėdos, bet ir atidėliot jau gana, visą mėnesį taip neprisiruošiu nueit, tuoj siuntimo galiojimas baigsis biggrin.gif
Atsakyti