Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ChinChin @ 2009 03 10, 21:52)
be to prisiskaiciau kad ANchor geresni siuliukai, bet versti visa tai jau nebeturiu jegu sad.gif gal vis gi ir DMC bus nieko...

DMC yra GERI siūlai. Jų paletė labai didelė ir jie nedaug mazgosi, dėl to yra populiarūs. Kiek teko siuvinėti su Anchor, man jie mazgėsi ir painiojosi labiau.
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 10, 20:52)
dabar dar va kraunu krepseli is kasiulai - spalvu pavadinimai DMC neatitinka schemoje tu paciu numeriu DMC spalvu pavadinimus doh.gif

Ne pirma tai pastebi. Čia pas mus išverčia netinkamai. Dar šioje temoja buvo apie tai kalbėta. g.gif
Atsakyti
Mano darbeliai.
user posted image
user posted image

nemazai darbeliu, dovanojau artimiems gimtadienio proga.

cia mano patys pirmi darbeliai, ale tokie , belekokie, bet pradzia visada buna nekokia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 10 kovo 2009 - 21:13
Na ases, patarkit kaip padaryti tokį skirtuką? Reikia kažką įdėti į vidų? Kaip tada gražiai paslėpti tą vietą kur medžiaga susijungs? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 10, 21:50)
Labutuliuk - aha, panašu, kad nebekeisiu aš to rėmo - neišpeikėt labai, be to, ir vyras neišpeikė, tai bala nematė. Bet tas nelygus išcentravimas tai mane erzina  doh.gif Tiesa, medžiaga tempta, ne klijuota, tai galima pataisyt, bet reik viską išdrąskyti dabar, oi kaip nemėgstu ardyti  doh.gif

Visada meistrui labiau bado akis nei kitiems doh.gif Mano irgi įrėmino batukus ir medžiagą šiek tiek patampė rėmindami. Ant batukų nesimato, o vat tekstas pasidarė toks nelygiom raidėm. doh.gif Visą dieną siutinausi nešti perrėmint ar palikt, o maniškiams namuose visai į akis nekrito doh.gif Parodysiu vakare ir jums. Kai mažoji užmigs eisiu kelti nuotraukų. Tiek įrėmintų darbų, tiek kirvarpų sugraužtų rėmelių, kuriuos pažadėjau nors pora parodyti. biggrin.gif

yahoo.gif atvaziavo mano karoliukai Nimukams yahoo.gif

Tiesa, tos, kurios siuvinejat su remu, ar naudojat kuri dvipuses adatas? Ten adata normali is abieju galu, o siulas veriasi per viduri. Siuvinejant nereikia sukineti adatos. Kaip su jomis siuvineti, a?
Va tokios user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 10 kovo 2009 - 21:33
QUOTE(Nosferatu @ 2009 03 10, 21:12)
Mano darbeliai.

labai gražūs darbeliai thumbup.gif net nematyti tokie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 03 10, 21:12)
Mano darbeliai.
nemazai darbeliu, dovanojau artimiems gimtadienio proga.

cia mano patys pirmi darbeliai, ale tokie , belekokie, bet pradzia visada buna nekokia  biggrin.gif

Labai dailūs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 03 10, 22:12)
cia mano patys pirmi darbeliai, ale tokie , belekokie, bet pradzia visada buna nekokia  biggrin.gif
user posted image

nu kodel nekokie?? man tai namukas labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
Siuvinejau pries kokia 8-9 metus, bet gal kada vel sugrisiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, darbštuolės. Vis pasakitinėju, tik nelabai turiu laiko parašyti ax.gif
be galo gražūs darbeliai, rugsėje, kokia liniuotė nuostabi, tokia linksmutė wub.gif
Jūs čia tikros profesionalės, viską žinote, netgi skirtingais adatų dydžiais siuvinėjate blush2.gif Aš tai vieną mėgiamą turiu ir su ja visus paveiksliukus siuvu ax.gif
Tai dabar įdėsiu jau baigtus vilkdalgius ir tokią miniatiūrą tris levandas. Šiaip tai pirmiausia gimė joms rėmelis, paskui jos lotuliukas.gif
Dar neįrėminau nes rėmelį reikia dar lakuoti, bet įmetu bendrus vaizdelius, prašau pakritikuoti ir kokių idėjų man pamesti biggrin.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 10 kovo 2009 - 22:00
QUOTE(pupshe @ 2009 03 10, 22:12)
Na ases, patarkit kaip padaryti tokį skirtuką? Reikia kažką įdėti į vidų? Kaip tada gražiai paslėpti tą vietą kur medžiaga susijungs?  g.gif

jei tvirtesnio norisi tai galima stipresnio popieriaus lapą į vidų dėti..
čia matyt medžiagėlė iš apačios uždėta ir kraštai, kaip matau, apmėtyti dygsneliu.

Jennifer, levandos ir jų rėmelis nuostabūs bigsmile.gif super atrodo dekupažuotas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 10 kovo 2009 - 22:06
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 10, 21:59)
Dar neįrėminau nes rėmelį reikia dar lakuoti, bet įmetu bendrus vaizdelius, prašau pakritikuoti ir kokių idėjų man pamesti  biggrin.gif

koks fainas rėmelis bigsmile.gif čia pati dekupažinai?
Atsakyti