Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

rugsėje puiki liniuotė ir marga kanva labai dailiai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 10, 15:54)
sveika prisijungusi  4u.gif

Šį paveikslą siuvinėti planuoji
user posted image

Dydis maždaug 40*25 gautusi,jei ant 14, dar kraštam po kokius 5cm reiktu palikti.

medžiagą savo nuožiūra gali rinktis, ten visas plotas užsisiuvinėja, jei neklystu

jei sito paveikslo tai pas mane gavosi 25*35cm ant 14 aidos, siuvinejau ant ecru lyg aidos ir trim gijom (pasikuisk parase jei nori paziuret kaip atrodo)
tik uzsakiau pasporta, po to ploviau tai pasitrauke gerokai doh.gif , tai teko "tampyt " lyginant, na bet jau antri metai eina nesusitrauke smile.gif

QUOTE(vilmado @ 2009 03 10, 15:55)
Negaliu neparašyti - rugsėjė rrespect - niu, nerealiai gražu  thumbup.gif , man tai būtų viso gyvenimo darbas... per kiek laiko išsiuvinėjai? Čia nat lino? Sorry jei klausimai kartojasi, bet labai parūpo  g.gif

aciukas
na su tinginiu ir kitu darbu isiterpimu puse metu blush2.gif ( bet paskutinius 3 menesius labai skubinau, kol vaikas neisaugo dar) , cia DMC aida 14nr
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 10, 14:49)
pagaliau pabaigiau matuokle vaikui smile.gif

pagaliau įveikei tą matuoklę biggrin.gif bet rezultatas tai nuostabus thumbup.gif

QUOTE(ChinChin @ 2009 03 10, 14:58)
pirksiu DMC siulus, nes radau DMC spalvu lentele schemoje, IVORY spalvos Aida 18 medziaga ir galvoju gal lankeli prigriebti...

kaip pradedančiai siuvinėtojai nerekomenduočiau imt 18 aidos schmoll.gif imk 14 arba 16, kol įprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 10 kovo 2009 - 16:15
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 10, 16:54)
sveika prisijungusi  4u.gif

Šį paveikslą siuvinėti planuoji
user posted image

Dydis maždaug 40*25 gautusi,jei ant 14, dar kraštam po kokius 5cm reiktu palikti.

medžiagą savo nuožiūra gali rinktis, ten visas plotas užsisiuvinėja, jei neklystu

Aciu drinks_cheers.gif Buten sita ir planuoju siuvineti wub.gif , bet kai nagrinejau schema, keliose vietose matosi, kad neissiuvineta, todel ir pagalvojau, kad nelystu balta spalva, reikia rinktis geltona, vis del to panasesnis fonas gausis. Ar as klistu? O su dviem siuliukais reikia siuvineti?
Atsakyti
QUOTE(ginta3963 @ 2009 03 10, 16:14)
Aciu  drinks_cheers.gif  Buten sita ir planuoju siuvineti  wub.gif , bet kai nagrinejau schema, keliose vietose matosi, kad neissiuvineta, todel ir pagalvojau, kad nelystu balta spalva, reikia rinktis geltona, vis del to panasesnis fonas gausis. Ar as klistu? O su dviem siuliukais reikia siuvineti?

na pagal mano turima schema siuvinejasi visas plotas ir lyst gali nebent is po tamsiai rudos spalvos siuliuku sviesi medziagyte
Atsakyti
o tai ar gerai atrodys 5 giju pusinis kryzelis ant Aidos 18? 4u.gif

nematant sunku apsispresti, ar imti aida 16 ar 14 ar taip kad autore tos schemutes dare - 18 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 10 kovo 2009 - 16:21
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 10, 17:19)
na pagal mano turima schema siuvinejasi visas plotas ir lyst gali nebent is po tamsiai rudos spalvos siuliuku sviesi medziagyte

Tai turbut pas mane nekokybiska schema. Gal galiu jusu paprasyti, kad atsiutumete savo schema. Buciau labai dekinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano pastas: gintavin@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 10, 14:49)
pagaliau pabaigiau matuokle vaikui smile.gif , beliko nusipirkt pagaliuka-karniziuka ir pasiut

Koks grožis ir darbo kiek. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 10, 16:20)
o tai ar gerai atrodys 5 giju pusinis kryzelis ant Aidos 18? 4u.gif

Nesuprantu, kam 5 gijos, bus ne kryžiukas, o gumbas smile.gif aš imčiau 2 gijas maximum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 10 kovo 2009 - 17:40
o tai ar gerai atrodys 5 giju pusinis kryzelis ant Aidos 18?

Parodyk schema ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 03 10, 17:39)
Nesuprantu, kam 5 gijos, bus ne kryžiukas, o gumbas smile.gif aš imčiau 2 gijas maximum

aš irgi turiu tokią schemą iš Dimensions, kur ant 18 aidos pusinį kryžiuką reikia net 6 siūliukais siuvinėt mirksiukas.gif tiesiog čia dažniausiai būna fonui išryškinti, suteikia kažkokį kitokį efektą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 10, 17:50)
aš irgi turiu tokią schemą iš Dimensions, kur ant 18 aidos pusinį kryžiuką reikia net 6 siūliukais siuvinėt  mirksiukas.gif  tiesiog čia dažniausiai būna fonui išryškinti, suteikia kažkokį kitokį efektą  mirksiukas.gif

Vadinsi tokia ideja ir jei reikia tai reikia g.gif . As greiciausiai daryciau pagal schema, tikriausiai paveikslas tikroviskesnis, erdvinis gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 10 kovo 2009 - 17:53