Pumpurėli, manau kad vienspalvis rėmelis tikrai labiau tiktų, o vat dėl įrėminimo, kad nelygiai įtempta, dėl to pati ir rėminuosi visus paveikslus
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 09, 20:03)
O aš galų gale išsikapanojau iš ligoninės ir parsivežiau įrėmintą Pink Carnations (The Sweetheart Tree). Nesu patenkinta, kas gavosi - nepatinka rėmas (deja, nežinau, koks tiktų geriau), o ir rėminimas nėra kokybiškas (kai medžiaga languota, matosi, kad šonuose nevienodai medžiagos palikta. Žodžiu, matyt reikės kažką daryti
Labai dailiai atrodo, originalus darbelis Rėmelio faktūra tikrai tinka
O rėminimo broką be vargo juk pataisysi
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 10, 06:09)
kaip jis atrodo ir su kuom valgomas
Čia kaip šioj nuotraukoje, ta pati medžiaga?
Čia kaip šioj nuotraukoje, ta pati medžiaga?
pažiūrėjau aprašymą tavo pirmosios foto, ten parašyta, kad tiulis
Bet jau pati nuoroda koks lobis, ačiū labai
merginos, o jus siulu rytes irgi is kasiulai pirkot?ar tiesiog ant bile kokio popieriuko siulus vyniojot?
radau dar kitokia dezute truputi:
http://www.kasiulai....7ff2a5f9a894065
jin brangesne ir truputi didesne
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 10, 08:32)
Dzeine, tulpes labai grazios! cia is ziurnaliuko jas siuvinejai, ar ne? ilgai trukai?
ačiū
taip, iš paskutinio nr. "siuvinėju kryželiu"
užtrukau kokia gera savaite ( po 4-6 val)
nor siulu rinkimas, derinimas daugiau laiko užėmė mat ten Anchor siulai pirmi, o daugiau konvertuota i kitas, tai taip prastai, taip neatitinka atspalviai vargau, kol pati susirinkau
Pumpurėlis labai gražus darbas o man baltas rėmas, atrodo, labai tiktu
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 10, 09:47)
merginos, o jus siulu rytes irgi is kasiulai pirkot?ar tiesiog ant bile kokio popieriuko siulus vyniojot?
Rites aš pirkau GA. Norėjau ir dėžutės, bet nebuvo.
Diudai, Džeine - taigi, kad dėjau ir baltą, ir žalią ir purpurinį vienspalvius, kažkaip neteisingai atrodė Rėmą rinkau gal pusę valandos, jei dabar neščiau perrėminti, užtrukčiau dar tiek pat turbūt, ir net nesu tikra, ar būtų geriau
Žodžiu, patarimas - nesiuvinėkit ant languotos medžiagos, bo tai paskui nėr kaip įrėmint
Žodžiu, patarimas - nesiuvinėkit ant languotos medžiagos, bo tai paskui nėr kaip įrėmint
Pumpureli, as ir sakau, kad nera ko keicia ne, nu rimtai, man tas remas kaip specialiai tavo darbui pagamintas ... blyn, jauciu tuoj pamegsiu as tokio stiliaus darbelius
Papildyta:
Bet tai greitai apsisukai nors aisku jei po 6 valandas per diena
o su siulais pavargti vertejo, nes tikrai labai graziai ziurisi
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 10, 10:51)
ačiū
nor siulu rinkimas, derinimas daugiau laiko užėmė mat ten Anchor siulai pirmi, o daugiau konvertuota i kitas, tai taip prastai, taip neatitinka atspalviai vargau, kol pati susirinkau
Bet tai greitai apsisukai nors aisku jei po 6 valandas per diena
o su siulais pavargti vertejo, nes tikrai labai graziai ziurisi
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 09, 22:03)
O aš galų gale išsikapanojau iš ligoninės ir parsivežiau įrėmintą Pink Carnations (The Sweetheart Tree). Nesu patenkinta, kas gavosi - nepatinka rėmas (deja, nežinau, koks tiktų geriau), o ir rėminimas nėra kokybiškas (kai medžiaga languota, matosi, kad šonuose nevienodai medžiagos palikta. Žodžiu, matyt reikės kažką daryti
Pumpureli, darbas tai be gao grazus. Ir medziagyte labai grazi. Remas tai sakyciau grazus labai,tik gal labiau noretusi ryskesnio siek tiek. O siaip tai super
QUOTE(Florestina @ 2009 03 10, 11:25)
Rites aš pirkau GA. Norėjau ir dėžutės, bet nebuvo.
as siuliukams dezutes pirkau zveju reikmenu parduotuveje dezutese daugiau skyriuku ir kaina apie 12 Lt man labiau patinka sios "zveju" dezutes nei DMC speciali gal kas irgi "zveju" dezutes naudojat? pasipasakokit
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 10, 09:51)
ačiū
O pas mene nusižiūrėtam paveiksle pirmi DMC eina, bet atspalvių pavadinimų stulpelyje yra neatitikimų su kasiulai.lt esančiais atspalvių pavadinimais. Bet pagalvojau, kad "Siuvinėju kryželiu" gali būti pateikti neteisingi vertimai. Nes pažiūrėjus, kurioj vietoj ta spalva yra- tai visai logiškai gaunasi atspalvio pavadinimas. Tikuosi tiks viskas.
sveikutes... esu cia naujoke... tad noreciau prisijunkti ir pasidalinti turima informacija apie siulu parduotuves.. internete va radau kur dmc siulai po 1.59lt http://www.auksarank...hp?categoryID=6 ... pati gyvenu kretingoj o cia siuvinejimo siulai Ariadna po 0.90lt , medziaga siuvinejimo tik nezinau kokios firmos, kainuoja 17lt metras... ji kaip aida tik pardavejos klausiau koks nr ar kokia firma tai ji nezinojo...
QUOTE(Chera @ 2009 03 10, 11:06)
as siuliukams dezutes pirkau zveju reikmenu parduotuveje dezutese daugiau skyriuku ir kaina apie 12 Lt man labiau patinka sios "zveju" dezutes nei DMC speciali gal kas irgi "zveju" dezutes naudojat? pasipasakokit
dezuciu turiu galybe visokiausiu, bet tik 1 dmc dezute.
puse pirkus zveju parduotuvej, tai laikau visokius karoliukus akmenukus ir t.t., o siuvinejimo siuliukams man visai patinka ir is senuku pirktos dezutes