Nu va, o ką aš sakiau Kažkaip įtariu, kad šita schema pakankamai populiari ir dažnai siuvinėjama, bet nuo to man mažiau patraukli ji netapo
merginos, norejau paklausti kaip nenugrybaut renkantis spalvas is akies? nes pastebejau kad kai kuriose schemose nenurodyti siulu nr, o nufotografuoti siulai su kuriais buvo siuvinetas darbas.. kaip tiksliau atsirinkt spalvas su tomis spalvu rodyklemis? jus tiesiog ziurit is akies ar labai tiksliai kazkaip nustatot, nu cia ir issireiskiau bet zodziu tikriausiai supratot ka norejau pasakyt nes is akies bijau "nusivaziuot", paskui paveikslelis smarkiai skirsis nuo originalo
QUOTE(missed @ 2009 03 19, 14:23)
merginos, norejau paklausti kaip nenugrybaut renkantis spalvas is akies? nes pastebejau kad kai kuriose schemose nenurodyti siulu nr, o nufotografuoti siulai su kuriais buvo siuvinetas darbas.. kaip tiksliau atsirinkt spalvas su tomis spalvu rodyklemis? jus tiesiog ziurit is akies ar labai tiksliai kazkaip nustatot, nu cia ir issireiskiau bet zodziu tikriausiai supratot ka norejau pasakyt nes is akies bijau "nusivaziuot", paskui paveikslelis smarkiai skirsis nuo originalo
nereikia bijoti eksperimentuoti, jei nėra daug spalvų, tai drąsiai rink iš akies ir bus dar gražiau nei originale o jei paveiksle daug spalvų ir atspalvių kurie tarpusavyje dera, tai klausk, gal kas turi spalvų raktą
QUOTE(missed @ 2009 03 19, 15:23)
jei daug panašių atspalvių paveiksle, tada sunkiau atrinkti.
Bet iš tiesų, tai bandyk pasidėlioti panašias spalvas ir žiūrėk kas pačiai gražiau dera tarpusavyje.
Aš mažiems paveiksliukams dažnai pati spalvas parenku ir dar blogai nebuvo
QUOTE(missed @ 2009 03 19, 14:23)
Aš kažkad rodžiau savo siuvinėtus paukštelius. Visas spalvas jiems rinkau pati, nes žurnale "Siuvinėjimo magija" nebuvo spalvų rakto, tiesiog buvo skirtingų spalvų kvadratėliai. Ir gavosi visai gražiai.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 19, 15:48)
nereikia bijoti eksperimentuoti, jei nėra daug spalvų, tai drąsiai rink iš akies ir bus dar gražiau nei originale o jei paveiksle daug spalvų ir atspalvių kurie tarpusavyje dera, tai klausk, gal kas turi spalvų raktą
va imetu nuoroda to paveikslelio, ten orchideja raudonoj vazoj, visas piesinelis raudonais atspalviais, gal tikrai kuri nors turite spalvu rakta, buciau labai dekinga
http://stitchfanclub.com/naturmort/
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 19, 15:54)
jei daug panašių atspalvių paveiksle, tada sunkiau atrinkti.
Bet iš tiesų, tai bandyk pasidėlioti panašias spalvas ir žiūrėk kas pačiai gražiau dera tarpusavyje.
maziems paveiksleliams tai as irgi daznai pati paderinu spalvas, o sitam bijau del to kad ten beveik vien raudoni atspalviai, tai galvoju jei nelabai gerai parinksiu nebus graziu perejimu is vienos spalvos i kita.. aj net nezinau, reiks bandyt paciai atsirinkinet, bet gerai pauksciukas sake, gal kazkuri tures spalvu rakta, tai pora dieneliu dar palauksiu jei siuvineciau sau tai labai galvos nesukciau bet mama uzsiprase tai noriu kad butu idealiai viskas
QUOTE(Reska @ 2009 03 19, 11:47)
Nu tikra saunuole!!! vis pasiskaitau, darbais visu pasigroziu, atsakyti nebeturiu kada ... bet dabar nesusilaikiau ... smagu matyti, kad pasinaudojai schema ... is visu kurioms siunciau, tikriausiai pirmoji!! super ... labai graziai atrodo ..ar sunku buvo siuvineti?
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 13:59)
man tai labai liudna, kad nera tokios issamios informacijos kaip tuos kryzelius taisyklingai deti.. tai ir lipdau taip kaip moku uzdat ir kt puse mano, tai...
Kodėl nėra? Yra. Tik reikia paieškoti. Taisyklės taisyklėm, o padaryti idealią kitą pusę nėra taip lengva kaip gali atrodyti pačiūrėjus schemas. Nors įmanoma. Pati esu mačiusi darbų su idealia kita puse. Jei bus įdomu, galėsiu įmesti nuotraukas.
O taisyklės CIA
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 17, 17:00)
nu klausyk, Tu pati ir tašiuką pasiuvi?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 18, 11:00)
sunku tiem vyram įtikti, o turi kokių pomėgių, žvejyba, krepšinis, šahmatai... gal darbas?
atsiprašau, labai juokingai tie šachmatai nuskambėjo aš saviškiui mocą žadėjau, ir radau gražių tokių, tai tik pasijuokė, sako, tu čia man tokių senovinių trandalietų nerodyk. O, deja, naujų harlių ar tų amerikietiškų čioperių schemų neteko matyti niekur...
QUOTE(amiyra @ 2009 03 19, 00:29)
grazus darbelis pamacius pagalvojau , kad ruci darbas
va va, aš irgi taip pagalvojau. Tikrai labai gražu
[quote=Dvi,2009 03 19, 16:22]
Kodėl nėra? Yra. Tik reikia paieškoti. Taisyklės taisyklėm, o padaryti idealią kitą pusę nėra taip lengva kaip gali atrodyti pačiūrėjus schemas. Nors įmanoma. Pati esu mačiusi darbų su idealia kita puse. Jei bus įdomu, galėsiu įmesti nuotraukas.
mesk labai noriu pasiziureti niekada nemaciau
aciu uz nuoroda
mesk labai noriu pasiziureti niekada nemaciau
aciu uz nuoroda