Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(giege @ 2009 03 18, 18:58)

Nuoširdžiai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 19, 14:11)
V.I.R.G.U.T.E,kiek aš suprantu ir kažkur skiačiau ,kad viršutinis kryželio siūlas visame siuvinyje turi gulti į vieną ir tą pačią pusę ,tada siuvinys gražiai blizga,o kaip siuvinėt kryželius tai paskaityk bet kuriame siuvinėjimo žurnaliuke,ten visada yra trumpas siuvinėjimo kryželiu kursas,kartais kai ploteluis vienos spalvos gana didelis tai kitoje pusėje gaunais tiesiog gražūs vienodi vertikalūs brūkšniukai,aišku kur daug pavuienių kryželių to niekada nebus .be to negalima pradėti ar užbaiginėt spalvos mazgu ,siuliuką reikia užkišt už jau išsiuvinėtų kryželių.na tiek aš taisyklių šiuo metu žinau ir jų laikausi,ir atrodo neblogai gaunasi,su patirtim ateis ir kitos taisyklės ,arba tiksliau jų padaugės lotuliukas.gif

aciu labai smile.gif 4u.gif bent nuraminot, kad visko galima ismokti smile.gif db ieskosiu kokio paprasto ir sirdziai mielo piesinuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 13:18)
aciu labai smile.gif  4u.gif bent nuraminot, kad visko galima ismokti smile.gif db ieskosiu kokio paprasto ir sirdziai mielo piesinuko wub.gif

atsipalaiduok, viskas išmokstama biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 kovo 2009 - 13:21
sveiki,
noreciau paprasyti nuorodeles i kokiu nors nedideliu neimantriu raidziu alfabeta paveiksleli baigiu, bet dar uzrasa noreciau prideti... ax.gif o kiek randu, tai raides visokios labai mandros ir israitytos... o cia bus paveiksliukas penkiameciui, kuris po truputuka mokosi skaityti, todel reiketu nesudetingu tu raideliu mirksiukas.gif
butu dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
V .I .R .G .U .T .E, aš tai tau rekomenduočiau rinktis kokį nedidelį vaikišką paveiksliuką, nes jie visad spalvoti, linksmi, gražūs smile.gif

aš pati taip dariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrrr @ 2009 03 19, 13:23)
sveiki,
noreciau paprasyti nuorodeles i kokiu nors nedideliu neimantriu raidziu alfabeta  paveiksleli baigiu, bet dar uzrasa noreciau prideti...  ax.gif o kiek randu, tai raides visokios labai mandros ir israitytos... o cia bus paveiksliukas penkiameciui, kuris po truputuka mokosi skaityti, todel reiketu nesudetingu tu raideliu  mirksiukas.gif
butu dekui is anksto  4u.gif

man šios patinka smile.gif paspausk ant paveiksliuko, tan jų daugiau yra 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 19, 14:27)
V .I .R .G .U .T .E, aš tai tau rekomenduočiau rinktis kokį nedidelį vaikišką paveiksliuką, nes jie visad spalvoti, linksmi, gražūs smile.gif

aš pati taip dariau ax.gif

mano sirdis kazkaip ir krypsta i ta puse.. norisi dukriukui kazka mielo issiuvineti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 19, 14:29)
man šios patinka  smile.gif paspausk ant paveiksliuko, tan jų daugiau yra 4u.gif
user posted image

dekui labai thumbup.gif
ten maciau labai daug visokiu variantu bigsmile.gif
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, bandysiu prisijungti į jūsų ratelį 4u.gif
Kryželiu siuvinėjusi buvau n... metų atgal, mokykloje, o dabar prisiruošiau imtis rimčiau ir taisyklingiau tongue.gif Turbūt dauguma pažins, kokio darbo ėmiausi blush2.gif
Procesas rolleyes.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2009 03 19, 12:57)
suprantu kad ant juodos medziagos... o tai fono nereik issiuvinet ..? kad viskas uzsipildytu...? niekada ant juodos aidos nesiuvinejau ... blush2.gif

Pažiūrėjau šitos porelės schemą, nurodyta siuvinėti ant juodos Aidos, bet ir visas fonas užpildomas kryželiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 03 19, 14:48)
Sveikos, merginos, bandysiu prisijungti į jūsų ratelį  4u.gif
Kryželiu siuvinėjusi buvau n... metų atgal, mokykloje, o dabar prisiruošiau imtis rimčiau ir taisyklingiau  tongue.gif  Turbūt dauguma pažins, kokio darbo ėmiausi  blush2.gif
Procesas  rolleyes.gif
Pažiūrėjau šitos porelės schemą, nurodyta siuvinėti ant juodos Aidos, bet ir visas fonas užpildomas kryželiais  mirksiukas.gif

junkis junkis smile.gif as tai dar nesuprantu kokio cia darbelio emeisi blush2.gif gal nesu maciusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 03 19, 13:54)
as tai dar nesuprantu kokio cia darbelio emeisi  blush2.gif  gal nesu maciusi smile.gif

Panasu i bronzine mergina
Atsakyti
na daba kai pagalvoju tai tikrai bronzine panele sita ane? user posted image 4u.gif
Atsakyti