Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 13:50)
kai siuvinejate keliu spalvu schemute kaip nuo vienos spalvos pereinate prie kitos? ta prasme siuvate tol, kol baigsis vienos spalvos siuliukas, ar siuvate po eilute ir kaip mainosi keiciate spalva ir toliau vel pgl grafika keiciate siuliukus?

as tai issiuvineju viena spalva... poto kita... nemoku siuvinet eilutemis... blush2.gif
Atsakyti
V .I .R .G .U .T .E kas liečia paveiksliuko, tai kai pamatai, ti tikrai žinai, kad tai jis kurio tu nori wub.gif Man pvz, šis dabar mintyse skraido

user posted image

kad įgustum reikia siuvinėti, siuvinėti ir siuvinėti. Su laiku, pati pradedi matyti ką darai ne taip ir mėginti tai pataisyti 4u.gif

Dėl skirtingų spalvų, tai įpročio reikalas, kas spalvom, kas eilutėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 kovo 2009 - 13:01
QUOTE(egliuchiux @ 2009 03 19, 14:27)
suprantu kad ant juodos medziagos... o tai fono nereik issiuvinet ..? kad viskas uzsipildytu...? niekada ant juodos aidos nesiuvinejau ... blush2.gif

nereikia nebent schemoje nurodyta. bet siaip tai ne issiuvinėji vaizda ir viskas
Atsakyti
o kaip tau taip gaunasi? tu tada skaiciuoji langiukus kur tos spalvytes kryziuka deti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITUKAS @ 2009 03 19, 14:00)
nereikia nebent schemoje nurodyta. bet siaip tai ne issiuvinėji vaizda ir viskas

aciu ... tad kai baigiu savo suni siuvinesiu ta juoda smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 19, 14:00)
V .I .R .G .U .T .E kas liečia paveiksliuko, tai kai pamatai, ti tikrai žinai, kad tai jis kurio tu nori wub.gif Man pvz, šis dabar mintyse skraido

user posted image

kad įgustum reikia siuvinėti, siuvinėti ir siuvinėti. Su laiku, pati pradedi matyti ką darai ne taip ir mėginti tai pataisyti 4u.gif

Dėl skirtingų spalvų, tai įpročio reikalas, kas spalvom, kas eilutėm.

man labai grazus medelis, bet pati tikrai dar tokio nedrystu apsiimt doh.gif tai pamazu bandysiu tobulintis, tobulintis ir dar karta tobulintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 14:01)
o kaip tau taip gaunasi? tu tada skaiciuoji langiukus kur tos spalvytes kryziuka deti? smile.gif

aha ... skaiciuoju langelius ... man taip lengviau... siulai kiti nesimaiso... nereik daug kartu adata vert isvert... smile.gif o kitaip tai neissivaizduoju kaip reik siuvinet 4u.gif gal kitos su daug adatu siuvineja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 13:01)

Taip, siuvinėjant reikia paskaičiuoti, kur sekantis kryžiukas bus, kitos kad būtu lengviau susibraižo 10*10 langelius

o tu žiūrinėjai šį puslapiuką, ten daug naudingos info 4u.gif
http://ausrines.puslapiai.lt/abc.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 kovo 2009 - 13:06
O aš paratčiau drąsiai rinktis patikusį paveikslėlį biggrin.gif Visi klausimai išsispręs besiuvinėjant, o jei kils rimtesnių problemų, visada galima ateiti čia ir pasiklausti merginų thumbup.gif
Aš taip pat ilgai ruošiausi pradėti siuvinėti ant lino. Bijojau. O pasirodo, kad didžiulis malonumas ant jo siuvinėti thumbup.gif

Pantera thumbup.gif wub.gif clap_1.gif

Paukščiuko tašiukas su avele ploja.gif
Atsakyti
V.I.R.G.U.T.E,kiek aš suprantu ir kažkur skiačiau ,kad viršutinis kryželio siūlas visame siuvinyje turi gulti į vieną ir tą pačią pusę ,tada siuvinys gražiai blizga,o kaip siuvinėt kryželius tai paskaityk bet kuriame siuvinėjimo žurnaliuke,ten visada yra trumpas siuvinėjimo kryželiu kursas,kartais kai ploteluis vienos spalvos gana didelis tai kitoje pusėje gaunais tiesiog gražūs vienodi vertikalūs brūkšniukai,aišku kur daug pavuienių kryželių to niekada nebus .be to negalima pradėti ar užbaiginėt spalvos mazgu ,siuliuką reikia užkišt už jau išsiuvinėtų kryželių.na tiek aš taisyklių šiuo metu žinau ir jų laikausi,ir atrodo neblogai gaunasi,su patirtim ateis ir kitos taisyklės ,arba tiksliau jų padaugės lotuliukas.gif
Atsakyti
Siuvinys pradejau siuvineti, bet numeciau blush2.gif , nes neturiu vienos spalvos, o ta melyna, kuria pradejau netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 19, 13:11)
V.I.R.G.U.T.E,kiek aš suprantu ir kažkur skiačiau ,kad viršutinis kryželio siūlas visame siuvinyje turi gulti į vieną ir tą pačią pusę ,tada siuvinys gražiai blizga,o kaip siuvinėt kryželius tai paskaityk bet kuriame siuvinėjimo žurnaliuke,ten visada yra trumpas siuvinėjimo kryželiu kursas,kartais kai ploteluis vienos spalvos gana didelis tai kitoje pusėje gaunais tiesiog gražūs vienodi vertikalūs brūkšniukai,aišku kur daug pavuienių kryželių to niekada nebus .be to negalima pradėti ar užbaiginėt spalvos mazgu ,siuliuką reikia užkišt už jau išsiuvinėtų kryželių.na tiek aš taisyklių šiuo metu žinau ir jų laikausi,ir atrodo neblogai gaunasi,su patirtim ateis ir kitos taisyklės ,arba tiksliau jų padaugės lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

dabar yra išleistas Rankdarbių kraitelės ,,Juodasis siuvinėjimas ,, jame yra išsamus siuvinėjimo vadovas su paveiksliukas, gal jį įsigyk 4u.gif
Atsakyti