Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

tai parodykit mielosios ka dabar siuvinejat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 03 19, 12:11)
tai parodykit mielosios ka dabar siuvinejat smile.gif

Vakar rodžiau:
Dabar user posted image

Laukiu siuntinuko su reikmenim šitam:
user posted image
Atsakyti
labai gražu,aplamai kai pernai užsisakinėjau žurnalą SIUVINĖJU KRYŽELIU ir siunčiau savo duomenis kad laimėt tą skirtuką,tai net neabejojau ,kad negausiu nieko ,nes norinčių bus milijonas ,o kai pasirodo dalyvaujančių tebuvo 70,o prizų 100 ir aš gavau ta dovanėlę ,tai pamaniau,kad klydau ,jog daug merginų mėgsta siuvinėt ,nes jei nėra bumo tai nėra ir mėgstančių...bet čia atklydus pamačiau ,kad visgi yra tas milijonas mėgstančių ir siuvinėjančių,ir dar kaip siuvinėjančių,labai dėl to džiaugiuos. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes wink.gif as kadangi visiskai zalia esu siame dalyke, tai turiu marias klausimu.. issiuvinejau savo pirma darbeli (parodyt negaliu, nes negaliu ikelti nuotrauku dar), tai dabar ieskausi naujo kokio siuviniuko. bet va cia ir problema, niekaip negaliu issirinkti doh.gif kaip jus issirenkat? man ir tas, ir tas grazus, bet nei to, nei ano nepradedu. niekaip negaliu suprast ko noriu verysad.gif

Atsakyti
nuostabi pantera..
jei nesunku irgi labai noreciau schemutes..
deimante.karalaitew@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 12:38)
sveikos auksarankes wink.gif as kadangi visiskai zalia esu siame dalyke, tai turiu marias klausimu.. issiuvinejau savo pirma darbeli (parodyt negaliu, nes negaliu ikelti nuotrauku dar), tai dabar ieskausi naujo kokio siuviniuko. bet va cia ir problema, niekaip negaliu issirinkti doh.gif  kaip jus issirenkat? man ir tas, ir tas grazus, bet nei to, nei ano nepradedu. niekaip negaliu suprast ko noriu verysad.gif

Aš renkuosi paprastai, pradedu nuo to, kas pirmiausia patiko. Kaip mano sesuo sako, ne mada dabar katinus tarp aguonų siuvinėt, reikia modernizmo, o man bile tik gražu ir siuvinėju. ax.gif O pasakysiu, kad vakar ji jau pati pareiškė, kad šį katiną pageidauja matyti savomigamajam, tai vat ir ne mada. lotuliukas.gif
Atsakyti
mielosios norejau paklaust... ar jus kai siuvinejat ant juodos kanvos tai ir fona issiuvinejat ar tik paveiksla? as ruosiuosi sita siuvinet user posted image tai ar reiks ir visa fona juodai issiuvinet?
Atsakyti
as dar kai tiek nemoku visokiu gudrybiu, ir aisku, taisyklingo siuvinejimo, tai ziuriu, kad schemute butu paprasta.. o taip norisi kazko sunkesnio, bet nedrystu apsiimti, kad nenumesciau.. blush2.gif tai kolkas tik seile varvinu i jusu darbus ziuredama doh.gif dar klausimukas ax.gif kai siuvinejate keliu spalvu schemute kaip nuo vienos spalvos pereinate prie kitos? ta prasme siuvate tol, kol baigsis vienos spalvos siuliukas, ar siuvate po eilute ir kaip mainosi keiciate spalva ir toliau vel pgl grafika keiciate siuliukus? ar kaip?? as nemoku graziai siuvineti su keliom spalvom doh.gif blogoje puseje tikriausiai velnias koja nusilauztu verysad.gif blink.gif
Atsakyti
aš irgi dar visai žalia šitame reikale ,ta prasme ,kad siuvinėju tik apie pusė metų ,bet noriu siuvinėt ir perku įvairius žurnalus apie 10 metų(vis nepradėdavau nes buvau įsitikinus,kad man nepavyks).ompradėjau tiesiog parsisiuntus siuvinėjimo rinkinį iš SELEKT žurnalo,gavau ,atsisėdau ir pradėjau ,kuo labai džiaugiuosi ,tas darbas dar nebaigtas,bet atidėjus jį į šalį išsiuvinėjau draugei dovaną,delfinukus,tai juo parduotuvėje išsirinkau iš katalogo,kaip man atrodė ,kad draugei patiktų,tai va kai atsiuntė ir išsiuvinėjau ..o šiaip dar daug turiu planų ,kad tik sveikata leistų ir laiko turėčiau....manau reikia tiesiog prisiruošti,arba tiesiog traukti burtus ką siuvinėt ,arba jei nori originalios dovanos tai reikia rinktis pagal tą žmogų ,kam dovanosi,kad jam tiktų pagal charakterį..

o dėl siuvinėjimo eiliškumo tai manau kaip kam labaiu patinka ,aš siuvinėju kaip čia pasakius objektais: va dabar savo vaisių pintinę tai pradėjau nuo pintinės,pirmiausia ją išsiuvinėjau visom spalvom kokios yra ,paskui obuolį ir vyšnias,oo dabar siuvinėju vynuoges irgi visom spalvom kokios tik jas sudaro va mano darbas dabar tinis
http://img27.imagesh...modarbai007.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 19 kovo 2009 - 12:59
QUOTE(egliuchiux @ 2009 03 19, 14:16)
mielosios norejau paklaust... ar jus kai siuvinejat ant juodos kanvos tai ir fona issiuvinejat ar tik paveiksla? as ruosiuosi sita siuvinet user posted image  tai ar reiks ir visa fona juodai issiuvinet?

turi nusipirkti juoda medžiagele ir siuvinėji.
Atsakyti
suprantu kad ant juodos medziagos... o tai fono nereik issiuvinet ..? kad viskas uzsipildytu...? niekada ant juodos aidos nesiuvinejau ... blush2.gif
Atsakyti
man tai labai liudna, kad nera tokios issamios informacijos kaip tuos kryzelius taisyklingai deti.. tai ir lipdau taip kaip moku doh.gif uzdat ir kt puse mano, tai... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti