Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Vitulka @ 2009 03 18, 13:53)
rodausi ir aš. Paskutinis darbas. Galutinio varianto tikėjaus gražesnio, esu čiut nusivylus, laiko reikėjo labai daug, nes daug pavienių kryželių, o darbas neatrodo įspūdingai ar bent jau gražiai  ax.gif

O as ji galvojau siuvineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 03 18, 14:05)
Man tai labai grazus darbelis,isiremins ir visai kitas vaizdas bus thumbup.gif
Ireminimas priduoda paveikslui grozio wub.gif

aciuks.gif
tikiuosi įrėminus vaizdas pasikeis 4u.gif
QUOTE(libaja @ 2009 03 18, 14:50)
Okas bus toliau? Čia rėminimui tiek medžiagos palikta?  blink.gif

o toliau nieko blush2.gif
iš pradžių galvojau paliksiu po kokius 5 cm iš kraštų, bet paskui išsiskaičiavus langelius, pamačiau, kad lieka nedidelis gabaliukas nesiuvinėtos medžiagos ir nusprendžiau, kad tokių mažų darbų nesiuvinėsiu, tai nėr ko ir taupyt tokiu atveju ax.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 18, 15:07)
man tai grazu  thumbup.gif  bet manau kad ispudingiau butu, jei butu ryskesnes spalvos, o cia tokios blankios, bent man jau taip atrodo 4u.gif

ačiū 4u.gif
blankios ir yra smile.gif kaip man nepatiko siuvinėt su neryškiom spalvom blush-anim-cl.gif
QUOTE(sonaciukas @ 2009 03 18, 15:16)
Vitulka , o man tavo rožė thumbup.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(krapstaliuke @ 2009 03 18, 16:00)
ir as siuvinejau si paveiksla ir lygiai ta pati tada rasiau - siuvineti labai sunku, o galutinis vaizdas nuvyle  verysad.gif  Pirmiausiai, as pati sunkiai ten iziurejau balta roze (nuotraukoje graziau atrodo man sis paveikslas nei ant sienos..)
va cia maniskis
http://s187.photobuc...nt=IMG_3077.jpg

kaip smagu, kad atsirado siuvinėjusių tą patį bigsmile.gif
jūsų spalvos intensyvesnės atrodo g.gif bet lai būna fotoaparato, apšvietimo kaltė biggrin.gif
aš tai pasportą būtinai dėsiu, nes trūksta erdvės aplink ax.gif
Atsakyti
sveika prisijungus kruopsciia issiuvinejai o antro darbo koks galutinis rezultatas bus?

ačiū ,amiyra,o antras darbas tai bus pintinė su vaisiais,ten labai įdomu siuvinėt nes labai daug spalvų,nors ir skaičiavimo tai doh.gif didelis tas darbelis bus,neradau niekur kokie išmatavaimai ,nes pirkau tiesiog rinkinį,o pagal scemą tai 170kryžiukų x210 kryžiukų,tai kiek ten centimetrais ,net nežinau blush2.gif na ,mano tempais tai porą metelių,va tai kas jau išsiuvinėta -tai nuo spalio vidurio iki sausio vidurio,o dar kiek liko doh.gif ,o dar žiūriu ,kaip ir man,visoms pasinori pailsėt nuo darbo, tai ką nors kitą pasiuvinėji,tai nežinau kada tą darbelį baigsiu ,bet kad baigsiu tai tikrai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 03 18, 21:58)
Prieš dvi savaites išsiuvinėjau, tačiau tik dabar nufotografavau antrąjį iš "Mots autour d'un theme" paveikslą "Ronde du Cafe"
swoon.gif yahoo.gif thumbup.gif
QUOTE(amiyra @ 2009 03 18, 23:29)
grazus darbelis smile.gif pamacius pagalvojau , kad ruci darbas smile.gif kur rode  juoda sirdele pradeta  ax.gif  galvojau niu ir tempai  biggrin.gif
lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 03 18, 13:53)
Dekui  4u.gif O siuntinukas i namus ateina, ar i pasta? smile.gif

man taip pat i namus pristate, tai labai nudziugau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms,
senokai beuzsukau cia.. labai grazus visu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 18, 22:11)
beje,grįžtant prie temos ,tai norėjau  paklaust,ar yra kokios rėminimo  taisyklės?ar kas nors specialiai rėmina tuos darbelius,nes norėčiau tuos delfinukus padovanot draugei gimtadienio proga ,tik neisivaizduoju kaip tai padaryti.Gal reikalingi kokie nors specialūs rėmeliai,nes kaip suprantu taigi ten gana storas gaunasi tas darbelis,gi ta siuvinėlį reikia ant kažkokio kartoniuko aptraukti ,tai i paprastus rėmelius nelabai ir tilps ,apšvieskit mane ,pradedančią  blush2.gif

Sveika prisijungusi

Taisykliu nėra jokių, tik turi būt gražiai įrėminta biggrin.gif jei neturi patirties, siūlau darbą nešti į rėminimo dirbtuves, ten padės išrinkti rėmelį ir patys įrėmins 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau savo panterą, liko tik įrėmint

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 19 kovo 2009 - 10:51
QUOTE(Reska @ 2009 03 19, 10:47)

wow, va cia tai darbelis bigsmile.gif Pati tokio niekada nesiuvineciau, bet atrodo ispudingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 19, 10:47)

user posted image

blink.gif thumbup.gif darbelis tikrai ispudingas, smalsu ir ireminta pamatyt bigsmile.gif Kiek laiko siuvinejai?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 19, 11:47)

Koks grožis thumbup.gif .Atrodo kaip gyva, net atrodo, kad iššoks tuoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 03 19, 10:56)
Kiek laiko siuvinejai?

2.5 savaites mirksiukas.gif
Atsakyti