Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

[quote=paukščiukas,2009 03 18, 16:37]
medžiotojo tikrai nemačiau schmoll.gif , vat alaus gėrikas tikrai yra lotuliukas.gif

labai labai tau ačiū paukščiuk drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 03 18, 16:00)
ir as siuvinejau si paveiksla ir lygiai ta pati tada rasiau - siuvineti labai sunku, o galutinis vaizdas nuvyle  verysad.gif  Pirmiausiai, as pati sunkiai ten iziurejau balta roze (nuotraukoje graziau atrodo man sis paveikslas nei ant sienos..)

iremintas visai kitaip atrodo, bet jei dar butu pasportas, tai viska isryskintu ir ispanskintu darbeli 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
esate pirke balta markeri medziagai braizyti? na nusipirkau as ji is GA, karkur pries menesi... nieko su juo nedariau... tiesiog lauke savo eiles... o dabar pasiimu ir - jis nieko nepiesia... na nieko nesimato ant juodos medziagos... na kai is jegos pabruzini tai vos vos... nu bet netikiu kad taip turi buti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
na stai mano naujas ilgai keptas blynas 4u.gif bus anytai maza dovanele..dar nesu niekam savo darbelio jokio dovanojusi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 18, 17:17)
na stai mano naujas ilgai keptas blynas 4u.gif  bus anytai maza dovanele..dar nesu niekam savo darbelio jokio dovanojusi 4u.gif

Labai gražus. thumbup.gif
Atsakyti
uosvis yra daug siuliuku rinkiniu parvezes laktuviu is amerikos, tai va cia buvo scemute, sakau reik issiuvineti, bet labai nedidele medziagyte skirta siai schenai, tai net nezinau kaip remint reikes...
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 03 18, 16:00)
ir as siuvinejau si paveiksla ir lygiai ta pati tada rasiau - siuvineti labai sunku, o galutinis vaizdas nuvyle  verysad.gif  Pirmiausiai, as pati sunkiai ten iziurejau balta roze (nuotraukoje graziau atrodo man sis paveikslas nei ant sienos..)

QUOTE(e.meskine @ 2009 03 18, 16:26)
iremintas visai kitaip atrodo, bet jei dar butu pasportas, tai viska isryskintu ir ispanskintu darbeli 4u.gif

Manau, kad būtinas pasportas, nes tada labiau išsiryškintų rožė.
Atsakyti
[quote=e.meskine,2009 03 18, 19:17]
Labai gražus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2009 03 18, 15:44)

Schema yra cia:
http://picasaweb.goo...omk1959/Pavlin#
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 18, 15:37)
vat alaus gėrikas tikrai yra  lotuliukas.gif

Šitas mano tėčiui garantuotai patiktų lotuliukas.gif
Atsakyti