Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(IgLi @ 2009 03 18, 11:21)
Idomi ideja. thumbup.gif O kur ta juosta perkate?

senukuose, 1000 smulkmenu tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 18, 13:53)
rodausi ir aš. Paskutinis darbas. Galutinio varianto tikėjaus gražesnio, esu čiut nusivylus, laiko reikėjo labai daug, nes daug pavienių kryželių, o darbas neatrodo įspūdingai ar bent jau gražiai  ax.gif
user posted image
user posted image

Man tai labai grazus darbelis,isiremins ir visai kitas vaizdas bus thumbup.gif
Ireminimas priduoda paveikslui grozio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 18, 15:03)
senukuose, 1000 smulkmenu tikrai rasi  mirksiukas.gif

1000 smulkmenu cia Kedainiuose smile.gif Teks senukuose zvilgtereti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 18 kovo 2009 - 14:29
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 18, 14:53)
rodausi ir aš. Paskutinis darbas. Galutinio varianto tikėjaus gražesnio, esu čiut nusivylus, laiko reikėjo labai daug, nes daug pavienių kryželių, o darbas neatrodo įspūdingai ar bent jau gražiai  ax.gif

Okas bus toliau? Čia rėminimui tiek medžiagos palikta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 03 18, 13:53)
Dekui  4u.gif O siuntinukas i namus ateina, ar i pasta? smile.gif

Man visada atneša į namus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 18, 13:53)

man tai grazu thumbup.gif bet manau kad ispudingiau butu, jei butu ryskesnes spalvos, o cia tokios blankios, bent man jau taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 18, 14:39)
sonaciukas kurio norėtum?

norėčiau medžiotojo ax.gif (nors tokio ir nemačiau tarp NIMUE blush2.gif ), nes vyrą turiu medžiotoją smile.gif (tik teisingai supraskit , ne tokį apie kurį kai kas gali pagalvot mirksiukas.gif )
o šiaip iš NIMUE paukštuk , man visi gražūs, aš irgi kaip tas chamiakas kaupiu schemas biggrin.gif , nes visur jas paskutiniu metu blokuoja

Vitulka , o man tavo rožė thumbup.gif , na , bent jau taip čia iš nuotraukos atrodo. ir dar kaip suprantu ten kažkas bus siuvinėjama, nes medžiagos daug aplinkui likę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonaciukas: 18 kovo 2009 - 15:19
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 17, 23:25)
dailus skirtukas  drinks_cheers.gif o ką su kita puse darei? uždengei medžiagyte?

na, kita puse kaip siuvau, net nzn kaip paaiskinti... ta prasme, is krastu buvau palikusi nemazai laisvos vietos, tuomet sudejusi krastus geraja puse i vidu - susiuvau siuvimo masina ir viska isverciau.. ir tada siule jau rankomis apsiuvinejau.. jei kas nors paaiskejo..

http://i159.photobuc...iu/IMGP1205.jpg
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 03 18, 15:16)
norėčiau medžiotojo ax.gif (nors tokio ir nemačiau tarp NIMUE blush2.gif ), nes vyrą turiu medžiotoją smile.gif (tik teisingai supraskit , ne tokį apie kurį kai kas gali pagalvot mirksiukas.gif )
o šiaip iš NIMUE paukštuk , man visi gražūs, aš irgi kaip tas chamiakas kaupiu schemas  biggrin.gif , nes visur jas paskutiniu metu blokuoja

medžiotojo tikrai nemačiau schmoll.gif , vat alaus gėrikas tikrai yra lotuliukas.gif
user posted image
paspausk ant nuorodos, ten daugiau grožio yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 18, 12:23)
Aha, maniškis irgi 'praktikas' smile.gif
paveikslėlį tai jam sugalvočiau, gallery.ru toks pasirinkimas, tik laiko turėk doh.gif

aš tik galvojau, gal kuri esat dovanojus, įdomu, kaip siuvinėjančių mergaičių vyrai reaguoja į jiems skirtas dovanas:)

na, gal aš išbandysiu:)smile.gif

Sveikos auksarankės:)) Aš MB esu išsiuvinėjus 2 žuvis . Dar neįrėmintos - bet aš ir MB rezultatu patenkinti wub.gif

nerealiai užsimaniau

http://cgi.ebay.ie/C...34.c0.m14.l1262

sentvėj pasikabinčiau vieš lovos miegamajam lotuliukas.gif kaži kokia kokybė schemos pas juos cool.gif ir kaip su atsiuntimu į LT .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzė 76: 18 kovo 2009 - 15:46
QUOTE(elzė 76 @ 2009 03 18, 15:44)
Sveikos auksarankės:)) Aš MB esu išsiuvinėjus 2 žuvis . Dar neįrėmintos - bet aš ir MB rezultatu patenkinti  wub.gif

nerealiai užsimaniau

http://cgi.ebay.ie/C...34.c0.m14.l1262

sentvėj pasikabinčiau vieš lovos miegamajam  lotuliukas.gif  kaži kokia kokybė schemos pas juos cool.gif ir kaip su atsiuntimu į LT .

Taigi parašyta yra:
I ship worldwide with airmail or express mail. Default shipping is by airmail. Only express mail will have a tracking # available.
Kas reiškia, kad siunčiu į visą pasaulį.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 18, 15:53)

ir as siuvinejau si paveiksla ir lygiai ta pati tada rasiau - siuvineti labai sunku, o galutinis vaizdas nuvyle verysad.gif Pirmiausiai, as pati sunkiai ten iziurejau balta roze (nuotraukoje graziau atrodo man sis paveikslas nei ant sienos..)
va cia maniskis
http://s187.photobuc...nt=IMG_3077.jpg
Atsakyti