Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Manyka @ 2009 03 18, 12:23)
aš tik galvojau, gal kuri esat dovanojus, įdomu, kaip siuvinėjančių mergaičių vyrai reaguoja į jiems skirtas dovanas:)

Aš broliui Nimue žvejį dovanojau (irgi galvojau, ar patiks, ir truputį bijojau...). Reakcija buvo fantastiška: lūžo juokais iš tokio rimto senioko. Po to pareiškė, kad jei jau dovanoju jo portretą, tai ateity lauks pypkės. Paveikslas jam labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 18, 12:53)
Nebuvo nieko. Visada informuoja, jeigu kas. Mane va neseniai informavo, kad turi ne visus man reikalingus atspalvius. Šią savaitę gaus tada išsiųs siuntinuką. Laukiu ir kačiuką baiginėju. ax.gif

Dekui 4u.gif O siuntinukas i namus ateina, ar i pasta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 03 18, 12:53)
Dekui  4u.gif O siuntinukas i namus ateina, ar i pasta? smile.gif

Į paštą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 18, 13:54)
Į paštą.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 03 18, 12:53)
Dekui  4u.gif O siuntinukas i namus ateina, ar i pasta? smile.gif

Man į namus pristatė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 03 18, 11:36)
Patys pradeda siuvinėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif užtektų ir manęs šeimoje, ale ką gi gali žinot.. biggrin.gif

QUOTE(Zemugne @ 2009 03 18, 12:29)
Aš broliui Nimue žvejį dovanojau (irgi galvojau, ar patiks, ir truputį bijojau...). Reakcija buvo fantastiška: lūžo juokais iš tokio rimto senioko. Po to pareiškė, kad jei jau dovanoju jo portretą, tai ateity lauks pypkės. Paveikslas jam labai patiko...

oi, žveją ir aš turiu mintyje išsiuvinėti tėčiui, bet dėl tėčio ramu, esu įsitikinus, kad jam patiks.
o va dėl MB suabejojau:)
nors, tiesą pasakius, manau, jog apsisprendžiau.. gaus MB mano rankų darbelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 18, 13:54)
Į paštą.
QUOTE(milka@ @ 2009 03 18, 14:03)

Man į namus pristatė  thumbup.gif

Kaip suprantu, pirmenybines siuntas namo pristato, nes man atnešė namo, o kasiulai parašė, kad išsiųsta pirmenybine siunta.

Gal ir klystu, nežinau g.gif
Atsakyti
mielosios , pasakykit kur rast NIMUE schemutes unsure.gif
galery.ru radau bet ten tik paveikslėliai be schemučių, o jų tokių gražių paveiksliukų yra, taip norėčiau blush2.gif
Atsakyti
sonaciukas kurio norėtum?
Atsakyti
[quote=libaja,2009 03 18, 13:27]
[/quote]
Kaip suprantu, pirmenybines siuntas namo pristato, nes man atnešė namo, o kasiulai parašė, kad išsiųsta pirmenybine siunta.

Gal ir klystu, nežinau g.gif
[/quote]

Taip, pirmenybiniu, bet man rodos ir nuo pašto priklauso. Pas mus tai dažniausiai lapelį atneša, atseit paštininkė sena, jai sunku nešioti siuntas ypač jei daug tų siuntų. Bet kai man paštas kieme- tai nubėgti ne problema. ax.gif

Pasirodau savo eigą.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 18 kovo 2009 - 13:43
QUOTE(Manyka @ 2009 03 18, 13:04)
nors, tiesą pasakius, manau, jog apsisprendžiau.. gaus MB mano rankų darbelį blush2.gif

Parodyk, koki darbeli isrinkai vyrui? ax.gif
Atsakyti
rodausi ir aš. Paskutinis darbas. Galutinio varianto tikėjaus gražesnio, esu čiut nusivylus, laiko reikėjo labai daug, nes daug pavienių kryželių, o darbas neatrodo įspūdingai ar bent jau gražiai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti