QUOTE(Sonkiukas @ 2009 03 17, 13:28)
QUOTE(cacukas @ 2009 03 16, 22:19)
Galvojau, kai pagimdysiu, tai siuvinėsiu ir siuvinėsiu...
ot naivuolė. Čia kaip aš sakiau laukdamasi pirmo vaiko: jis miegos, o aš į jį per dienas žiūrėsiu
Ruci> maciau tik pradeta juoda sirdele, visa kita tik "user posted image" nu bet TIKIU Tavimi, kad turėtų būti kažkas TOKIO.
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 17, 14:56)
Ruci> maciau tik pradeta juoda sirdele, visa kita tik "user posted image" nu bet TIKIU Tavimi, kad turėtų būti kažkas TOKIO.
O taip matosi? http://picasaweb.goo...129021575286578
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 17, 16:00)
keli mano darbukai, kad nemanytumėt, jog tinginiauju
Eik tu sau, kaip man gražu O aš stumiuos labai lėtai į priekį
laba diena.jau senokai paskaitinėju jūsų tema.kokių gražių darbų jūs čia prisiuvinėja.baltu pavydu pavydžiu kurios turi tiek kantrybės prie tokių didelių darbų.jau paukščiuko darbai tai fantastiški
Cacuk, tikrai nematytas dizainas ir labai mielas darbelis tokia silumele dvelkia...
Pauksciuk, super, labai dailu. man labai patinka, kai is pasiuvineta ir neriniai...mmmm
Ruci, kaip visada saunu ir miela ziureti
ir kitu merginu darbai grazus, dziugina akeles
Pauksciuk, super, labai dailu. man labai patinka, kai is pasiuvineta ir neriniai...mmmm
Ruci, kaip visada saunu ir miela ziureti
ir kitu merginu darbai grazus, dziugina akeles
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 17, 17:24)
Cacuk, tikrai nematytas dizainas ir labai mielas darbelis tokia silumele dvelkia...
Dėkui, mane irgi iš karto patraukė šis darbelis, labai jau tiks į dukrytės kambarį. Net rėmus darysiu tokius pačius kaip metriko, kad kartu gerai žiūrėtųsi.
Visų darbeliai labai gražūs
nukritau ir apakau
Tralala dizainai nors ir paprasti, bet jau kokie skoningi
per kiek siuliukų ir ant kokio tankumo medžiagos siuvienėjai?
aš prieš kurį laiką pradėjau Mis Tigri siuvinėti, ant 28 ct evenweave per 2 siulus, tai man ji tokia skista atrodo.. numečiau įpusėjus ir svarstau ar tęsti ar ardyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 17, 16:00)
keli mano darbukai, kad nemanytumėt, jog tinginiauju
nukritau ir apakau
Tralala dizainai nors ir paprasti, bet jau kokie skoningi
per kiek siuliukų ir ant kokio tankumo medžiagos siuvienėjai?
aš prieš kurį laiką pradėjau Mis Tigri siuvinėti, ant 28 ct evenweave per 2 siulus, tai man ji tokia skista atrodo.. numečiau įpusėjus ir svarstau ar tęsti ar ardyti
Ačiukas už gražų įvertinimą
Čerčikas siuvinėjau ir aš ant 28 ct evenweave per 2 siulus, nors mieliau man ant smulkesnės siuvinėti
Čerčikas siuvinėjau ir aš ant 28 ct evenweave per 2 siulus, nors mieliau man ant smulkesnės siuvinėti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 17, 16:58)
man irgi mieliau
pabandysiu šiandien nufotkinti procesą ir su jumis visom pasitarti ką čia man toliau daryti gal visai ir neblogai ten viskas atrodo
sveikos siuvejeles... na bet ir groziu priziurejau, visos saunuoles
man uosvienyte atidave tokiu siuliuku... jinai dirbo siuvykloje ir siuvinejo staltieses su masina... kaip manot jie tinkami kryziuku siuvineti?
man uosvienyte atidave tokiu siuliuku... jinai dirbo siuvykloje ir siuvinejo staltieses su masina... kaip manot jie tinkami kryziuku siuvineti?