Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

štai ir mano keistakampis biggrin.gif pirmai blynai
vienas mažesnis, kitas didesnis... rolleyes.gif prašom labai nenubrokit, pirma kart juk dariau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 16, 12:07)
štai ir mano keistakampis  biggrin.gif  pirmai blynai
vienas mažesnis, kitas didesnis...  rolleyes.gif  prašom labai nenubrokit, pirma kart juk dariau  biggrin.gif

Man tai gražu. wub.gif

Ir dar, aš pastebėjau (ir tikriausiai ne tik aš), kad nuolat kartojasi klausimai, pvz. apie audinių numeraciją- tai apie nuotraukų kėlima. Tai va dabar visus paaiškinimus persimesiu į kompą, o kai kursim naują temą įkelsiu į pirmą puslapį. Gerai pagalvokim visos, ko dar reikėtų papildyti šį sarašiuką. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 16 kovo 2009 - 12:17
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 16, 11:12)
na kai as surandu koki nauja gera puslapiuka, tai ir uzsikabinu, va vakar iki puse 4 sedejau, schemutes saugojau, ir grozejausi, sakau jau visai nuo proto nusokau  4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir man tas pac blush2.gif net pietaut nebeeinu, sėdžiu prilipus prie kompo..... doh.gif

QUOTE(ugniomama @ 2009 03 16, 11:30)
o tai kaip ten ja reik naudotis, kazkaip man ten neiseina schemuciu rast  doh.gif   cray.gif

neverk 4u.gif šiame psl. neprisiregistravus duoda pakankamai nemažai schemelių, bet jei prisiregistrinsi ir pasiprašysi į draugus (jei bus toks reikalavimas), matysi daug daugiau.
Pradžiai gali į paieškos laukelį įvesti "nimue" ir pamatysi kelis psl. mergaičių, turinčių šio dizainerio scemų.
Taip pat gali spausti ir ant vartotojo vardo - pažiūrėti kokių lobių jis apskritai turi:)

nžn, aiškiai rašau ar ne, bet nuo vakar ragautos tekilos esu viena koja kosmose rolleyes.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 03 16, 12:14)
Ir dar, aš pastebėjau (ir tikriausiai ne tik aš), kad nuolat kartojasi klausimai, pvz. apie audinių numeraciją- tai apie nuotraukų kėlima. Tai va dabar visus paaiškinimus persimesiu į kompą, o kai kursim naują temą įkelsiu į pirmą puslapį. Gerai pagalvokim visos, ko dar reikėtų papildyti šį sarašiuką. ax.gif

Labai gerą nuotraukų kėlimo instrukciją yra pasidariusios mergaitės iš katinų forumo, reikia iš jų "nukniaukt" mirksiukas.gif Žinau, kad tai jau yra darę kitos temos, tad niekas už tai pykti neturėtų.
O dėl klausimų tai aš dar siūlyčiau įdėti aprašą apie medžiagas, nes daba sėdžiu kasiūluose, spoksau į kažkokius "enveivus" ir nieko nesuprantu.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 16 kovo 2009 - 12:27
QUOTE(Florestina @ 2009 03 16, 12:45)
Kokie katinai, nu tiesiog  wub.gif  thumbup.gif

Tiesa, šiandien varčiau naujausią Rankdarbių kraitelę, ten yra lietuviškas Biscornu pavadinimas- KEISTAKAMPIAIlotuliukas.gif

ahaha, liuks thumbup.gif baisiai juokingai skamba, na bet lietuviškai, nepaneigsi
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 16, 12:25)
i
Labai gerą nuotraukų kėlimo instrukciją yra pasidariusios mergaitės iš katinų forumo, reikia iš jų "nukniaukt"  mirksiukas.gif  Žinau, kad tai jau yra darę kitos temos, tad niekas už tai pykti neturėtų.
O dėl klausimų tai aš dar siūlyčiau įdėti aprašą apie medžiagas, nes daba sėdžiu kasiūluose, spoksau į kažkokius "enveivus" ir nieko nesuprantu.... blink.gif

Jei žinai kur- tai gal įmesk bent nuorodą, tadu aš įsikelčiau į savo kompą. O apie medžiagų tankumą, man rodos, puslapiu aukščiau viskas surašyta.
Atsakyti
vat apie medziageles ir man klausimai pabiro, kai nutariau pabandyti ant evenweave'o siuvineti. su linu kaip ir aisku:
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
40 linas- atitinka 18 aida.

o paaiskinkite prasau kokia aida atitinka evenweave:
22 evenweave-
25 evenweave-
28 evenweave-
32 evenweave-

aciu uz informacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaukseliss @ 2009 03 16, 14:09)
vat apie medziageles ir man klausimai pabiro, kai nutariau pabandyti ant evenweave'o siuvineti. su linu kaip ir aisku:
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
40 linas-  atitinka 18 aida.

o paaiskinkite prasau kokia aida atitinka evenweave:
22 evenweave-
25 evenweave-
28 evenweave-
32 evenweave-
aciu uz informacija. 4u.gif

28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida

keistakampes - nepirma kart jau ir siame forume mineta, berods kazkas rase kad isversta is prancuzu kalbos, arba beformes gal dar
lygiai taip pat Pinkeepai- isvertus smeigtukines

Dzeine dailus biskorniukai, netradicinis rastelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 16 kovo 2009 - 14:47
Rugseje, dekui 4u.gif

o siuvineti reikia per du siuliukus ar per viena?
Atsakyti
Gal truputį ne į temą, bet čia yra labai daug suarchyvuotų Renato Parolin schemų: http://www_4shared_c...rchName=parolin
Atsakyti
į temą į temą, Ruci, ačiū 4u.gif
pasirodyk, ką siuvinėji, jau pasigedau tavo rafinuotų darbelių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 16, 15:06)
pasirodyk, ką siuvinėji, jau pasigedau tavo rafinuotų darbelių wink.gif
Vykdau įsakymą, bet tik prieš kelias min. pradėjau hihihi.gif
user posted image
O bus va toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 16 kovo 2009 - 15:34
QUOTE(aaukseliss @ 2009 03 16, 14:54)
Rugseje, dekui  4u.gif

o siuvineti reikia per du siuliukus ar per viena?

kaip nori taip ir siuvinek, jei per dvi gijas tada
28linas- 28evenweave-14 aida
32linas-32evenweave-16 aida
jei per viena gija tai gausis smulkus kryziukai, jau tokio smulkumo nezinau ar yra aida
Atsakyti