štai ir mano keistakampis pirmai blynai
vienas mažesnis, kitas didesnis... prašom labai nenubrokit, pirma kart juk dariau
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 16, 12:07)
štai ir mano keistakampis pirmai blynai
vienas mažesnis, kitas didesnis... prašom labai nenubrokit, pirma kart juk dariau
Man tai gražu.
Ir dar, aš pastebėjau (ir tikriausiai ne tik aš), kad nuolat kartojasi klausimai, pvz. apie audinių numeraciją- tai apie nuotraukų kėlima. Tai va dabar visus paaiškinimus persimesiu į kompą, o kai kursim naują temą įkelsiu į pirmą puslapį. Gerai pagalvokim visos, ko dar reikėtų papildyti šį sarašiuką.
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 16, 11:12)
na kai as surandu koki nauja gera puslapiuka, tai ir uzsikabinu, va vakar iki puse 4 sedejau, schemutes saugojau, ir grozejausi, sakau jau visai nuo proto nusokau
ir man tas pac net pietaut nebeeinu, sėdžiu prilipus prie kompo.....
QUOTE(ugniomama @ 2009 03 16, 11:30)
o tai kaip ten ja reik naudotis, kazkaip man ten neiseina schemuciu rast
neverk šiame psl. neprisiregistravus duoda pakankamai nemažai schemelių, bet jei prisiregistrinsi ir pasiprašysi į draugus (jei bus toks reikalavimas), matysi daug daugiau.
Pradžiai gali į paieškos laukelį įvesti "nimue" ir pamatysi kelis psl. mergaičių, turinčių šio dizainerio scemų.
Taip pat gali spausti ir ant vartotojo vardo - pažiūrėti kokių lobių jis apskritai turi:)
nžn, aiškiai rašau ar ne, bet nuo vakar ragautos tekilos esu viena koja kosmose
QUOTE(Florestina @ 2009 03 16, 12:14)
Ir dar, aš pastebėjau (ir tikriausiai ne tik aš), kad nuolat kartojasi klausimai, pvz. apie audinių numeraciją- tai apie nuotraukų kėlima. Tai va dabar visus paaiškinimus persimesiu į kompą, o kai kursim naują temą įkelsiu į pirmą puslapį. Gerai pagalvokim visos, ko dar reikėtų papildyti šį sarašiuką.
Labai gerą nuotraukų kėlimo instrukciją yra pasidariusios mergaitės iš katinų forumo, reikia iš jų "nukniaukt" Žinau, kad tai jau yra darę kitos temos, tad niekas už tai pykti neturėtų.
O dėl klausimų tai aš dar siūlyčiau įdėti aprašą apie medžiagas, nes daba sėdžiu kasiūluose, spoksau į kažkokius "enveivus" ir nieko nesuprantu....
QUOTE(Florestina @ 2009 03 16, 12:45)
Kokie katinai, nu tiesiog
Tiesa, šiandien varčiau naujausią Rankdarbių kraitelę, ten yra lietuviškas Biscornu pavadinimas- KEISTAKAMPIAI.
Tiesa, šiandien varčiau naujausią Rankdarbių kraitelę, ten yra lietuviškas Biscornu pavadinimas- KEISTAKAMPIAI.
ahaha, liuks baisiai juokingai skamba, na bet lietuviškai, nepaneigsi
QUOTE(Manyka @ 2009 03 16, 12:25)
i
Labai gerą nuotraukų kėlimo instrukciją yra pasidariusios mergaitės iš katinų forumo, reikia iš jų "nukniaukt" Žinau, kad tai jau yra darę kitos temos, tad niekas už tai pykti neturėtų.
O dėl klausimų tai aš dar siūlyčiau įdėti aprašą apie medžiagas, nes daba sėdžiu kasiūluose, spoksau į kažkokius "enveivus" ir nieko nesuprantu....
Jei žinai kur- tai gal įmesk bent nuorodą, tadu aš įsikelčiau į savo kompą. O apie medžiagų tankumą, man rodos, puslapiu aukščiau viskas surašyta.
vat apie medziageles ir man klausimai pabiro, kai nutariau pabandyti ant evenweave'o siuvineti. su linu kaip ir aisku:
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
40 linas- atitinka 18 aida.
o paaiskinkite prasau kokia aida atitinka evenweave:
22 evenweave-
25 evenweave-
28 evenweave-
32 evenweave-
aciu uz informacija.
22 evenweave-
25 evenweave-
28 evenweave-
32 evenweave-
aciu uz informacija.
QUOTE(aaukseliss @ 2009 03 16, 14:09)
vat apie medziageles ir man klausimai pabiro, kai nutariau pabandyti ant evenweave'o siuvineti. su linu kaip ir aisku:
22 evenweave-
25 evenweave-
28 evenweave-
32 evenweave-
aciu uz informacija.
22 evenweave-
25 evenweave-
28 evenweave-
32 evenweave-
aciu uz informacija.
28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida
keistakampes - nepirma kart jau ir siame forume mineta, berods kazkas rase kad isversta is prancuzu kalbos, arba beformes gal dar
lygiai taip pat Pinkeepai- isvertus smeigtukines
Dzeine dailus biskorniukai, netradicinis rastelis
Gal truputį ne į temą, bet čia yra labai daug suarchyvuotų Renato Parolin schemų: http://www_4shared_c...rchName=parolin
į temą į temą, Ruci, ačiū
pasirodyk, ką siuvinėji, jau pasigedau tavo rafinuotų darbelių
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 16, 15:06)
Vykdau įsakymą, bet tik prieš kelias min. pradėjau O bus va toks:
QUOTE(aaukseliss @ 2009 03 16, 14:54)
kaip nori taip ir siuvinek, jei per dvi gijas tada
28linas- 28evenweave-14 aida
32linas-32evenweave-16 aida
jei per viena gija tai gausis smulkus kryziukai, jau tokio smulkumo nezinau ar yra aida