labutis, darau užsakymą iš kasiulai ir noriu užsisakyti lino zweigart, nes paskaitinėjau čia jūsų atsiliepimus, kad jis geriausias. bet gal galit man pasakyti ar jis toks ir yra originaliai truputį margas , ar čia taip atrodo nuotraukose? kokius atspalvius esat bandžiusios? nes kaina lino nemaža ir kažkaip nesinori visiškai aklai pirkti ir kokio tankumo geriausia?
va kiek aš čia klausimų iš pat ankstyvo ryto pažėriau
QUOTE(giege @ 2009 03 14, 09:15)
Iš šio puslapio nesiuvinejau, bet siūlyčiau žiūrėti atsargiai, nes daugelio schemų autoriai nežinomi. Įdedu puslapiuką, kur galima pamatyti kelis iš šio puslapio siuvinėtus darbus (be abejo tai nereiškia, kad ten visos schemos blogos, yra ir gerų):
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k
(po paveikslais nurodyta: отшив схемы с сайта www.igolki.net)
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k
(po paveikslais nurodyta: отшив схемы с сайта www.igolki.net)
tai cia reikia egistruotis jauciu siame psl.
QUOTE(sonaciukas @ 2009 03 14, 10:00)
labutis, darau užsakymą iš kasiulai ir noriu užsisakyti lino zweigart, nes paskaitinėjau čia jūsų atsiliepimus, kad jis geriausias. bet gal galit man pasakyti ar jis toks ir yra originaliai truputį margas , ar čia taip atrodo nuotraukose? kokius atspalvius esat bandžiusios? nes kaina lino nemaža ir kažkaip nesinori visiškai aklai pirkti ir kokio tankumo geriausia?
margas, pirkau sp.Country mocha 28, tankumas tai jau priklauso nuo noro, populiariausias 28 ct, jo ir atspalvių daugiau yra.
man jis labai patinka labai malonus čiupinėjimui ir siuvinėjimui ir žiūrisi labai super
nežinau ar margas yra ir karpomas linas, pati ant dienų darysiu užsakymą
vo kiek reklamos pavariau
QUOTE(sonaciukas @ 2009 03 14, 11:00)
Šiaip įprastai linas nėra margas - įprastos spalvos yra tolygios. Būna ir marginto, tokio atseit sendinto, tada jis vadinasi "vintage". Dėl tankumo, kaip tau labiau patinka. Aš labiau mėgstu 32 ct (kryžiukų dydis atitinka 16 Aidą), bet čia skonio reikalas - prie ko labiau pripratusi.
Čerčikai - nesijaudink, ne tu viena reklamos pavarei Aš irgi Zweigarto gerbėja
LABAS RYTAS jau groziu cia pridejot saunuoles
visa savaite nesiuvinejau , nugara surakino, tai vakar kaip griebiau ir savo sokoladini sempleri pabaigiau vakare ijau parodysiu
visa savaite nesiuvinejau , nugara surakino, tai vakar kaip griebiau ir savo sokoladini sempleri pabaigiau vakare ijau parodysiu
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 14, 10:41)
Šiaip įprastai linas nėra margas - įprastos spalvos yra tolygios. Būna ir marginto, tokio atseit sendinto, tada jis vadinasi "vintage".
jo, pas man ant dezutes uzrasyta Vintage. galvojau visi sios firmos margi, o cia pasirodo sendintas man dar mokytis ir mokytis
sorry uz dezinformacija
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 14, 10:14)
tai cia reikia egistruotis jauciu siame psl.
kad nereikia... Bent jau aš neregistruota.
QUOTE(Hellen @ 2009 03 13, 23:15)
Liaba!
As esu pirkus praita menesiuka is ebay.ie ir esu labai patenkinta!Man reikejo tam tikru numeriu tai rasiau gal 14 spalvu ir visus gavau ir tokiu kiekiu kiek prasiau, tik kad laukiau 2 savaite.O siaip viskas gerai, issisaugojau ji savo kontaktuose tai jei ka vel uzsisakinesiu pas ji.
http://stores.shop.e...p__W0QQ_armrsZ1
Va cia jo praduotuve
Jis pasivadines- shancai2003 ir siuncia is Japonijos berods.
Tikiuosi padejau
As esu pirkus praita menesiuka is ebay.ie ir esu labai patenkinta!Man reikejo tam tikru numeriu tai rasiau gal 14 spalvu ir visus gavau ir tokiu kiekiu kiek prasiau, tik kad laukiau 2 savaite.O siaip viskas gerai, issisaugojau ji savo kontaktuose tai jei ka vel uzsisakinesiu pas ji.
http://stores.shop.e...p__W0QQ_armrsZ1
Va cia jo praduotuve
Jis pasivadines- shancai2003 ir siuncia is Japonijos berods.
Tikiuosi padejau
aciu
QUOTE(burbulinė @ 2009 03 13, 21:47)
Mano dar nerodyti darbeliai:
Kad jau kalbat apie linus, pasakysiu ir aš savo nuomonę. Žinot, nesutinku, kad DMC linas toks jau prastas. Taip, sutinku, kad jis retesnis, grubesnis, bet kai kuriems darbams tai duoda savo žavesio. Vienam siuvinėjimui specialiai pirkausi DMC liną ir siuvinėju lininiais DMC siūlais. Ir tikrai ant Zweigarto taip neatrodytų. Tad medžiagos pasirinkimas dar ir nuo siūlų, ir nuo paveikslo piešinio priklauso.
Visiškai pritariu Zemugnei Kai pradėjau siuvinėti ant lino, DMC linu buvau pasibaisėjusi, Zweitgart atrodė gerokai geresnis, ir siuvinėt ant jo tikrai lengviau. Bet dabar man labai patinka retas - vintage siuviniams jis tiesiog nepamainomas, siunčiuosi R&R rankų dažymo liną, bet vėl atradau, kad DMC iš esmės toks pats, tik lygaus dažymo Bet tą galima pataisyti - įkišti į arbatą ar orkaitėj pakepinti Vienintelis minusas - siūlo tempti negalima ir galiukų palikti taip pat, nes viskas šviečia per jį.
Vintažiniams sempleriams jis labai tinka, sudaro įspūdį, kad ilgus metus kažkur dūlėjo palėpėj, išretėjo...
Va pvz. šitą Blackbird Designs semplerį siuvinėjau ant DMC balto lino
Vintažiniams sempleriams jis labai tinka, sudaro įspūdį, kad ilgus metus kažkur dūlėjo palėpėj, išretėjo...
Va pvz. šitą Blackbird Designs semplerį siuvinėjau ant DMC balto lino