Milka@ - labai daili širdelė Ir rėminimas gražus Aš žinok irgi keletą darbų įrėminau su tokiais dideliais medžiagos plotais iš šonų ir paskui krapščiau galvą, ar ne per daug palikau. Nutariau, kad kai kuriuose palikau per daug. Tavo širdelė atrodo gerai - mano akiai, pats tas, bet daugiau medžiagos jau būtų per daug. Taigi su tais laisvais plotais reik atsargiai
QUOTE(vilmado @ 2009 03 13, 21:02)
Aš jau rodžiau savo "žuvis", tai šiandien damušau kaip dovaną
O man tas zuvytes is arciau noretusi paziureti
Mano dar nerodyti darbeliai:
Prairie Schooler, "Woodland Sampling", evenweave'as 28 ct (balintos kavos spalva), 6 DMC spalvos per abu, 59 x 89 kryžiukų, su rėmu 23 x 17 cm, pasiliksiu sau.
"Starry Angels", 8 DMC spalvos, jas rinkau pati, neaiškios kilmės smulkus linas, kryžiukais vienas vos 41 x 44, o kitas - 47 x 46, su rėmu - 20 x 20 cm. Dovanėlė draugei, kurią užklupo nesėkmių periodas.
Darbelis, nesukėlęs man jokių didesnių emocijų, nors dizainas žiauriai smagus, iš serijos, kur pats išsisiuvinėja Pusseserės mergaitė prašė "kokio nors katino", nori dovanoti kažkokiai kačių gerbėjai. Jaenette Crews "Siamese Cat", Aida 18, siuvinėjau viena gija, 13 DMC spalvų, 56 x 70 kryžiukų, su rėmu - 17 x 22 cm, rėmas "Norfinis".
Prairie Schooler, "Woodland Sampling", evenweave'as 28 ct (balintos kavos spalva), 6 DMC spalvos per abu, 59 x 89 kryžiukų, su rėmu 23 x 17 cm, pasiliksiu sau.
"Starry Angels", 8 DMC spalvos, jas rinkau pati, neaiškios kilmės smulkus linas, kryžiukais vienas vos 41 x 44, o kitas - 47 x 46, su rėmu - 20 x 20 cm. Dovanėlė draugei, kurią užklupo nesėkmių periodas.
Darbelis, nesukėlęs man jokių didesnių emocijų, nors dizainas žiauriai smagus, iš serijos, kur pats išsisiuvinėja Pusseserės mergaitė prašė "kokio nors katino", nori dovanoti kažkokiai kačių gerbėjai. Jaenette Crews "Siamese Cat", Aida 18, siuvinėjau viena gija, 13 DMC spalvų, 56 x 70 kryžiukų, su rėmu - 17 x 22 cm, rėmas "Norfinis".
QUOTE(burbulinė @ 2009 03 13, 21:47)
Nugis gražu.
QUOTE(lizarde @ 2009 03 13, 21:15)
O man tas zuvytes is arciau noretusi paziureti
Niu prašom - ( iš arčiau daugiau broko matyti ) čia dar be rėmo:
o kitos nesakys, kad užkniso jau tos žuvys?
Papildyta:
labai mieli darbeliai, bet ta katytė tai labai gražiai žiūrisi
QUOTE(trixi @ 2009 03 13, 13:17)
turiu daug klausimeliu ir tikiuosi, kad man cia kas nors patars
ar kas is jusu yra pirke DMC per ebay? gal galit patarti is ko geriau pirkti?
ir dar: kur atrasti paveiksliuku su laumzirgiais, jau akis baigiu isvarvinti, bet niekaip nerandu
ar kas is jusu yra pirke DMC per ebay? gal galit patarti is ko geriau pirkti?
ir dar: kur atrasti paveiksliuku su laumzirgiais, jau akis baigiu isvarvinti, bet niekaip nerandu
Liaba!
As esu pirkus praita menesiuka is ebay.ie ir esu labai patenkinta!Man reikejo tam tikru numeriu tai rasiau gal 14 spalvu ir visus gavau ir tokiu kiekiu kiek prasiau, tik kad laukiau 2 savaite.O siaip viskas gerai, issisaugojau ji savo kontaktuose tai jei ka vel uzsisakinesiu pas ji.
http://stores.shop.e...p__W0QQ_armrsZ1
Va cia jo praduotuve
Jis pasivadines- shancai2003 ir siuncia is Japonijos berods.
Tikiuosi padejau
Visi darbeliai šaunūs Bet Prairie Schooler įpatingai
QUOTE(ula-gabija @ 2009 03 13, 11:25)
Labas rytas mergaitės gal kuri siuvinėjot DMC metalizuotais siuliukais, man kažkaip negražiai išeina jis toks nelabai gražiai gulasi gal specialios kokios adatos reik siuvinėju egipto karalenę o ten labai daug tuo siūliuku reik siuvinėti patarkit ką nors ačiu.
Keletą patarimų gali rasti čia: http://ausrines.pusl...lt/abcmetal.php
Man padėjo šiek tiek
QUOTE(Manyka @ 2009 03 13, 15:54)
aš irgi pasidalinsiu: pirkau iš siuvinėjimo magijos, gavau viską labai operatyviai, tik vietoj dvieju raktų pakabukų įdėtas vienas:( parašiau meilą, kol kas tylu. jei per savaitgalį neatsakys, reikės skambinti.
Ale galvoju, kaži, ar patikės manim?
parašyta, kad įdėta du, sumokėjau už du, o daba paskambinus pasakysiu, kad gavau tik vieną..
na, bus matyt po savaitgalio.
vargšiukas
Ale galvoju, kaži, ar patikės manim?
parašyta, kad įdėta du, sumokėjau už du, o daba paskambinus pasakysiu, kad gavau tik vieną..
na, bus matyt po savaitgalio.
vargšiukas
Man rodos, kad gali skambint ir ryt Aš vasarą ar rudenį iš ten užsisakinėjau - neįdėjo medžiagytės vienos. Tiesa, ir sąraše nepažymėjo, kad įdėta... Paskambinus šnekėjo labai maloniai, atsiprašė - ir iš karto atsiuntė.
Burbuline > jau pas tave grožiai Samplerius tai įsimylėt galima
Vilmado > gražiai žuvytės atrodo.
labuka, na vis kasdiena grozybiu grozybes savo parodote saunuoliukes
noreciau paklausti ar siuvinejote kuri nors is schemu is igolki.net puslapiuko? idomu kaip kokybe schemeliu, nes paveiksliukai tai nerealus
noreciau paklausti ar siuvinejote kuri nors is schemu is igolki.net puslapiuko? idomu kaip kokybe schemeliu, nes paveiksliukai tai nerealus
Burbuline - na viskas tiesiog nuostabu Net nėr ko išskirti - visi darbai puikūs
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 13, 23:27)
Iš šio puslapio nesiuvinejau, bet siūlyčiau žiūrėti atsargiai, nes daugelio schemų autoriai nežinomi. Įdedu puslapiuką, kur galima pamatyti kelis iš šio puslapio siuvinėtus darbus (be abejo tai nereiškia, kad ten visos schemos blogos, yra ir gerų):
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k
(po paveikslais nurodyta: отшив схемы с сайта www.igolki.net)
visi labai dailūs
QUOTE(vilmado @ 2009 03 13, 21:59)
Niu prašom - ( iš arčiau daugiau broko matyti ) čia dar be rėmo:
gražios žuvytės , bet labai į akis krenta kad viršuje jūros žvaigždžių kojos nesueina.
jei tai bus dovana, gal dar galima perklijuoti?
spalviškai man gražiai žiūrisi