Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Milka@ - labai daili širdelė wub.gif Ir rėminimas gražus smile.gif Aš žinok irgi keletą darbų įrėminau su tokiais dideliais medžiagos plotais iš šonų ir paskui krapščiau galvą, ar ne per daug palikau. Nutariau, kad kai kuriuose palikau per daug. Tavo širdelė atrodo gerai - mano akiai, pats tas, bet daugiau medžiagos jau būtų per daug. Taigi su tais laisvais plotais reik atsargiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 03 13, 21:02)
Aš jau rodžiau savo "žuvis", tai šiandien damušau kaip dovaną

O man tas zuvytes is arciau noretusi paziureti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 13 kovo 2009 - 21:15
Mano dar nerodyti darbeliai:

Prairie Schooler, "Woodland Sampling", evenweave'as 28 ct (balintos kavos spalva), 6 DMC spalvos per abu, 59 x 89 kryžiukų, su rėmu 23 x 17 cm, pasiliksiu sau.

user posted image user posted image user posted image

"Starry Angels", 8 DMC spalvos, jas rinkau pati, neaiškios kilmės smulkus linas, kryžiukais vienas vos 41 x 44, o kitas - 47 x 46, su rėmu - 20 x 20 cm. Dovanėlė draugei, kurią užklupo nesėkmių periodas.

user posted image

Darbelis, nesukėlęs man jokių didesnių emocijų, nors dizainas žiauriai smagus, iš serijos, kur pats išsisiuvinėja lotuliukas.gif Pusseserės mergaitė prašė "kokio nors katino", nori dovanoti kažkokiai kačių gerbėjai. Jaenette Crews "Siamese Cat", Aida 18, siuvinėjau viena gija, 13 DMC spalvų, 56 x 70 kryžiukų, su rėmu - 17 x 22 cm, rėmas "Norfinis".

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 13 kovo 2009 - 21:54
QUOTE(burbulinė @ 2009 03 13, 21:47)

Prairie Schooler, "Woodland Sampling", evenweave'as 28 ct (balintos kavos spalva), 6 DMC spalvos per abu, 59 x 89 kryžiukų, su rėmu 23 x 17 cm, pasiliksiu sau.

"Starry Angels", 8 DMC spalvos, jas rinkau pati, neaiškios kilmės smulkus linas, kryžiukais vienas vos 41 x 44, o kitas - 47 x 46, su rėmu - 20 x 20 cm. Dovanėlė draugei, kurią užklupo nesėkmių periodas.

Darbelis, nesukėlęs man jokių didesnių emocijų, nors dizainas žiauriai smagus, iš serijos, kur pats išsisiuvinėja  lotuliukas.gif    Pusseserės mergaitė prašė "kokio nors katino", nori dovanoti kažkokiai kačių gerbėjai. Jaenette Crews "Siamese Cat", Aida 18, siuvinėjau viena gija, 13 DMC spalvų, 56 x 70 kryžiukų, su rėmu - 17 x 22 cm, rėmas "Norfinis".

Nugis gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 03 13, 21:15)
O man tas zuvytes is arciau noretusi paziureti  ax.gif

Niu prašom - ( iš arčiau daugiau broko matyti hihihi.gif ) čia dar be rėmo:

user posted image

o kitos nesakys, kad užkniso jau tos žuvys? ax.gif blush2.gif

Papildyta:

labai mieli darbeliai, bet ta katytė tai labai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2009 03 13, 13:17)
turiu daug klausimeliu  4u.gif  ir tikiuosi, kad man cia kas nors patars  blush2.gif

ar kas is jusu yra pirke DMC per ebay? gal galit patarti is ko geriau pirkti?

ir dar: kur atrasti paveiksliuku su laumzirgiais, jau akis baigiu isvarvinti, bet niekaip nerandu  doh.gif

Liaba!
As esu pirkus praita menesiuka is ebay.ie ir esu labai patenkinta!Man reikejo tam tikru numeriu tai rasiau gal 14 spalvu ir visus gavau ir tokiu kiekiu kiek prasiau, tik kad laukiau 2 savaite.O siaip viskas gerai, issisaugojau ji savo kontaktuose tai jei ka vel uzsisakinesiu pas ji. thumbup.gif
http://stores.shop.e...p__W0QQ_armrsZ1
Va cia jo praduotuve
Jis pasivadines- shancai2003 ir siuncia is Japonijos berods.
Tikiuosi padejau
Atsakyti

Visi darbeliai šaunūs thumbup.gif Bet Prairie Schooler įpatingai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ula-gabija @ 2009 03 13, 11:25)
Labas rytas mergaitės gal kuri siuvinėjot DMC metalizuotais siuliukais, man kažkaip negražiai išeina jis toks nelabai gražiai gulasi gal specialios kokios adatos reik siuvinėju egipto karalenę o ten labai daug tuo siūliuku reik siuvinėti patarkit ką nors ačiu.

Keletą patarimų gali rasti čia: http://ausrines.pusl...lt/abcmetal.php
Man padėjo šiek tiek mirksiukas.gif

QUOTE(Manyka @ 2009 03 13, 15:54)
aš irgi pasidalinsiu: pirkau iš siuvinėjimo magijos, gavau viską labai operatyviai, tik vietoj dvieju raktų pakabukų įdėtas vienas:( parašiau meilą, kol kas tylu. jei per savaitgalį neatsakys, reikės skambinti.
Ale galvoju, kaži, ar patikės manim? g.gif
parašyta, kad įdėta du, sumokėjau už du, o daba paskambinus pasakysiu, kad gavau tik vieną..
na, bus matyt po savaitgalio.
vargšiukas unsure.gif

Man rodos, kad gali skambint ir ryt wink.gif Aš vasarą ar rudenį iš ten užsisakinėjau - neįdėjo medžiagytės vienos. Tiesa, ir sąraše nepažymėjo, kad įdėta... Paskambinus šnekėjo labai maloniai, atsiprašė - ir iš karto atsiuntė.

Burbuline > jau pas tave grožiai thumbup.gif Samplerius tai įsimylėt galima wub.gif

Vilmado > gražiai žuvytės atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 13 kovo 2009 - 22:58
labuka, na vis kasdiena grozybiu grozybes savo parodote saunuoliukes thumbup.gif
noreciau paklausti ar siuvinejote kuri nors is schemu is igolki.net puslapiuko? idomu kaip kokybe schemeliu, nes paveiksliukai tai nerealus
Atsakyti
Burbuline - na viskas tiesiog nuostabu wub.gif Net nėr ko išskirti - visi darbai puikūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 13, 23:27)
noreciau paklausti ar siuvinejote kuri nors is schemu is igolki.net puslapiuko? idomu kaip kokybe schemeliu, nes paveiksliukai tai nerealus

Iš šio puslapio nesiuvinejau, bet siūlyčiau žiūrėti atsargiai, nes daugelio schemų autoriai nežinomi. Įdedu puslapiuką, kur galima pamatyti kelis iš šio puslapio siuvinėtus darbus (be abejo tai nereiškia, kad ten visos schemos blogos, yra ir gerų):
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k
(po paveikslais nurodyta: отшив схемы с сайта www.igolki.net)
Atsakyti

wub.gif thumbup.gif visi labai dailūs wub.gif

QUOTE(vilmado @ 2009 03 13, 21:59)
Niu prašom - ( iš arčiau daugiau broko matyti  hihihi.gif ) čia dar be rėmo:

gražios žuvytės wub.gif , bet labai į akis krenta kad viršuje jūros žvaigždžių kojos nesueina.
jei tai bus dovana, gal dar galima perklijuoti?
spalviškai man gražiai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti