Sveikos
Pasiėmiau įrėmintą širdelę Rėminau Savex, na, atrodo nesugrybavo
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 13, 17:50)
man grazu
tik keistai atstumas didelis iki pasparto atrodo neapsisprendziu ar man taip graziau ar mazesniu atstumu
nors gal taip geriau, taip demesys pirma i sirdele krypsta, o tik po to i rema
tik keistai atstumas didelis iki pasparto atrodo neapsisprendziu ar man taip graziau ar mazesniu atstumu
nors gal taip geriau, taip demesys pirma i sirdele krypsta, o tik po to i rema
Tai va, ir aš žiūriu, kad perdaug laisvos medžiagytės palikau
QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 19:19)
Lizarde, krizės nualintam meškinui yra draugas - krizės smaugiamas katinas
Turiu ir katuli si, bet jo nesiuvinesiu
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 18:56)
Tai va, ir aš žiūriu, kad perdaug laisvos medžiagytės palikau
O man kaip tik labai grazu kai laisviau, kazkaip pati sirdele labai atsiskleidzia ir mazyliai labai grazus ant grybo ciupk juos ir pribaik, nekantrauju iremintus pamatyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 12, 22:11)
Lizarde - smagus meškiukas ir dar smagesnis jo kepurės bumbuliukas
O bumbuliuka vos nusaugojau nuo mazosios, taip ir tykojo kaip katinas, kol dariau
Dvi, o tie blynai tokie smagus
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 18:28)
Suuuuper. Man labai grazu, kaiji taip laisvai ir nesuspaustai.
QUOTE(trixi @ 2009 03 13, 19:07)
o tada is kur: us ar uk?
Nesvarbu. Abi salys tinka. Ziurek kur pigiau.
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 17:28)
labai gerai ir gražiai atrodo
Ačiū, mergaitės
Šį kartą buvo labai sunku išsirinkti rėmelį
lizarde, reiks baigti man tą porelę, bet kažkaip įkvėpimas dingo Dabar nieko nesiuvinėjo. Specialiai nesiimu naujų darbų kol nepabaigiau Nimue
Šį kartą buvo labai sunku išsirinkti rėmelį
lizarde, reiks baigti man tą porelę, bet kažkaip įkvėpimas dingo Dabar nieko nesiuvinėjo. Specialiai nesiimu naujų darbų kol nepabaigiau Nimue
man labai gražus dvigubas pasportas ir rėmelis labai tinka
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 17:28)
Sveikos
Labai gražu
Aš jau rodžiau savo "žuvis", tai šiandien damušau kaip dovaną - pirminė idėja buvo dekupažinti rėmą, bet rėmo negavau, kol ieškojau - laiko nebeliko - tai padariau va taip, o gavosi kas gavosi, tikiuosi pomidorais neapmėtysit...
QUOTE(vilmado @ 2009 03 13, 20:02)
Labai gražu
Aš jau rodžiau savo "žuvis", tai šiandien damušau kaip dovaną - pirminė idėja buvo dekupažinti rėmą, bet rėmo negavau, kol ieškojau - laiko nebeliko - tai padariau va taip, o gavosi kas gavosi, tikiuosi pomidorais neapmėtysit...
Simpatiškos žuvytės.
Linksmos žuvytės
Kažkada žadėjau rinkti žuvų kolekciją, bet po poros paveiksliukų noras dingo, nes neradau smagių schemų.gal reiks šią idėją atgaivinti?
Kažkada žadėjau rinkti žuvų kolekciją, bet po poros paveiksliukų noras dingo, nes neradau smagių schemų.gal reiks šią idėją atgaivinti?