Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2009 03 13, 15:25)
Aš pirkau. Ir ne vieną kartą. Pirk iš bet ko, jokio skirtumo apart kainos.

man daug reikia, pigiausia is filipinu, bet apie ta krasta visokiausiu negeru atsiliepimu girdejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 13, 14:16)
  dabar žinau, kad gali tekti palaukti, tai pirkinius planuojuosi ilgai į priekį biggrin.gif ekstra atveju yra mieste parduotuvių

drinks_cheers.gif
dauguma nepaskaito kad prie prekes parasyta jog teks palaukti
va ta laukima ir atperka kai gauni siuntinuka ir apziurineji savo "turta"
Atsakyti
Laumzirgiai
Dar cia radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 03 13, 15:37)

super thumbup.gif

labai labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 13, 14:16)
šiaip, manau niekas čia nesiskundžia, kad kažkas kažko negavo.. tiesiog dalinames informacija  kaip gali būti mirksiukas.gif

aš irgi pasidalinsiu: pirkau iš siuvinėjimo magijos, gavau viską labai operatyviai, tik vietoj dvieju raktų pakabukų įdėtas vienas:( parašiau meilą, kol kas tylu. jei per savaitgalį neatsakys, reikės skambinti.
Ale galvoju, kaži, ar patikės manim? g.gif
parašyta, kad įdėta du, sumokėjau už du, o daba paskambinus pasakysiu, kad gavau tik vieną..
na, bus matyt po savaitgalio.

QUOTE(sirdelle @ 2009 03 13, 14:17)
O as tai vista,ardau vakar visos dienos darba ,mat neta spalva issiuvinejau doh.gif

vargšiukas unsure.gif
Atsakyti
radau tokius laumžirgius
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čerčikas: 13 kovo 2009 - 15:02
a, dar žinote ką, kad jau ieškote nykštukų, tai gal ta proga už akies užkibs kokios levretės atvaizdėlis - na tai toks kurtas, nedidukas. neteko matyti nieko panasaus, tik vipeta. O levreciuke atrodo truputi kitaip, va va sitaip:

http://levrete.eclub...Img/latojab.jpg

buna senovinio egipto motyvuose, na bet man nieko panasaus neteko matyti, uztai busiu dekinga toms, kurios kazka TOKIO pastebejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas svarbu: 13 kovo 2009 - 15:10
Kažkas klausė dėl DMC lino. Tai man jis irgi nemalonus, nei paimti, nei siuvinėti schmoll.gif Daug malonesnis Zweigart - tik ant jo ir siuvinėju thumbup.gif

QUOTE(ula-gabija @ 2009 03 13, 11:25)
Labas rytas mergaitės gal kuri siuvinėjot DMC metalizuotais siuliukais, man kažkaip negražiai išeina jis toks nelabai gražiai gulasi gal specialios kokios adatos reik siuvinėju egipto karalenę o ten labai daug tuo siūliuku reik siuvinėti patarkit ką nors ačiu.

Metalikui, kiek žinau, spec. adatų nėra. DMC metalikas yra nemaloniai standus, gal dėl to susidaro įspūdis, kad nelygiai sugula kryžiukai. Bet kai išlyginsi, bus truputį geriau, nenusimink mirksiukas.gif O šiaip geriau kitus metalikus rinktis, ne DMC... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 13, 13:58)
man teko is kasiulai uzsisakyt, tai nuo uzsakymo pateikimo gavau per dvi paras gal g.gif  bet pries tai pasiklausinejau ka turi is man reikiamu ir kuo panasiu galima pakeist kad gaut prekes, gavau viska ka norejau tik vietoj supakuoto lino man pasiule karpoma ir viskas ciki thumbup.gif
uzsakiau sestadieni, sumokejau t.p. sestadieni o prekes atnese pirmadieni 6.30 ryte i namus
atrodo kad viduramziais gyvenat ir neturit jokio rysio. visada galima gi derint klaust ir tikrai manau kad gausit atsakymus i rupimus klausimus
o jei ir tenka palaukt, juk esat informuojamos apie tai. be to manau kad uz tuos nesusipratimus yra atsiprasoma ir dar magaryciu idedama g.gif
na kas nedirba tas neklysta, juk visi tik zmones mirksiukas.gif

cia taikiau ne astulei, bet bendrai smile.gif

tai aš žinojau, kad teks palaukt, man neskubu tebuvo smile.gif tai ir nespaudžiau aš ten jų, tik pasidalinau info, kad kai kurių prekių normalu, kad tenka ilgėliau palaukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 13, 16:32)
Kažkas klausė dėl DMC lino. Tai man jis irgi nemalonus, nei paimti, nei siuvinėti  schmoll.gif Daug malonesnis Zweigart - tik ant jo ir siuvinėju  thumbup.gif
Metalikui, kiek žinau, spec. adatų nėra. DMC metalikas yra nemaloniai standus, gal dėl to susidaro įspūdis, kad nelygiai sugula kryžiukai. Bet kai išlyginsi, bus truputį geriau, nenusimink  mirksiukas.gif O šiaip geriau kitus metalikus rinktis, ne DMC...  unsure.gif

ačiukas o ar tie siuvimui tokiose špulėse gal lengviau siuvinėjasi
Atsakyti
Špūlikėse tikrai lengviau siuvinėjasi

Dvi ačiū už schemutę
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2009 03 13, 15:29)
man daug reikia, pigiausia is filipinu, bet apie ta krasta visokiausiu negeru atsiliepimu girdejau  g.gif

Nu gal nereikia is ten doh.gif doh.gif
Atsakyti