Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2009 03 13, 09:00)
Galima. Į Kaimą bobutei? lotuliukas.gif Parašyk į AŽ kur siųsti.

O nimuko ant virvutes negavau kol kas niekur. verysad.gif

ačiū, jau gavau mirksiukas.gif

kaip jis atrodo, gal aš būsiu kur mačius ax.gif

QUOTE(Manyka @ 2009 03 13, 09:03)
Mergaitės, žiū, kokį radau daiktą galery.ru - ar jūs irgi taip siuvinėjat???

aš taip nesiuvinėju
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 13, 09:03)
Man taip keistai atrodo šitoks kiekis "uodegų" g.gif  Aš kažkaip siuvinėju vienu siūlu, kol jį užbaigiu, bet gal čia visai negudru?? Gal taip reikia? Ar čia kiekvienai savaip? g.gif

Pas mane kartais taip atrodo bigsmile.gif , tik gal uodegu vis delto maziau ir as jas i sonus sukeliu, kad nemaisytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 13, 09:16)
Pas mane kartais taip atrodo  bigsmile.gif , tik gal uodegu vis delto maziau ir as jas i sonus sukeliu, kad nemaisytu  rolleyes.gif

o tai taip patogiau??? blush2.gif
gal kai daug spalvų ir perėjimų iš tikro taip lengviau, mažesnė galimybė suklysti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 13, 10:06)
aš gal ne į temą, bet pasakysiu, kad galery.ru įvedus 'nimue' išmeta net 4 psl. rezultatų.
Tai aš te nuo ryto ir sėdžiu - seivinu viską, kas turi schemas lotuliukas.gif

O gal galetum bent kelias nuorodas imesti gal rasciau ka nors nematyto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2009 03 13, 10:03)
Man taip keistai atrodo šitoks kiekis "uodegų" g.gif  Aš kažkaip siuvinėju vienu siūlu, kol jį užbaigiu, bet gal čia visai negudru?? Gal taip reikia? Ar čia kiekvienai savaip? g.gif

Pirma savo paveiksliuka taip siuvinejau hihihi.gif
Atsakyti
o tai taip patogiau???

Del patogumo, gal ir nelabai (nebent visos tos uodegos su savomis adatomis). Bet kai smulkus kryzeliai, kartais labai sunku graziai ipaisyti kryziuka tarp jau issiuvinetu. Tada geriau siuvineti visus paeiliui, o ne spalvomis. Kita priezastis palikti uodegai - jei sekantis kryziukas yra toliau, o tarpe bus gerokai sviesesnis siulas arba ilgokas perejimas (bet ne daugiau nei 5). Tada palieku uodega ir uzpildzius tarpa siuvineju toliau tuom paciu siulu. Jei ilgesnis perejimas, tai galima atsargiai kur nors prikabinti siula, kad nekybotu.
Atsakyti
Labas rytas mergaitės gal kuri siuvinėjot DMC metalizuotais siuliukais, man kažkaip negražiai išeina jis toks nelabai gražiai gulasi gal specialios kokios adatos reik siuvinėju egipto karalenę o ten labai daug tuo siūliuku reik siuvinėti patarkit ką nors ačiu.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 13, 10:04)
dvi, nenusimink, gausim kada nors biggrin.gif O su žiogiuku ant galvos schemą savo puslapiuke turi?

Tikiuosi. ax.gif
Ne. Išsiunčiau tau paštu, ieškok ten mirksiukas.gif
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 13, 10:13)
kaip jis atrodo, gal aš būsiu kur mačius ax.gif

Pažiūrėk pas mane albume tarp ieškomų schemų VA CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 13 kovo 2009 - 10:41
as niekada schmoll.gif neesu siuvinejusi kad palikciau uodega, ir net neisivaizduoju kaip reiktu siuvineti dideli paveiksla su daug vienodos spalvos atspalviu, tada palikus uodega jau gali ir nebeatsekti kokio numeriuko(simbolio)tas siulo galas - manau aiskintis uzima papildomo laiko doh.gif, taip pat nepertraukiu siulo jei daugiau nei 3 kryzeliais toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 03 13, 09:32)
O gal galetum bent kelias nuorodas imesti gal rasciau ka nors nematyto  ax.gif

va čia va visi rezultatai:
http://manyka.galler...mp;search=nimue
savo žiopliuką su žiogu radau pas vieną mergaitę 3 psl.

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 13, 09:58)
Del patogumo, gal ir nelabai (nebent visos tos uodegos su savomis adatomis). Bet kai smulkus kryzeliai, kartais labai sunku graziai ipaisyti kryziuka tarp jau issiuvinetu.

va šitas dalykas laaaabai aktualus, net iš tikrųjų negražiai gaunasi, kažkaip susiskersuoja kryželių kojos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 13, 10:40)
Pažiūrėk pas mane albume tarp ieškomų schemų

tie mėlyni, nes žalią ant virvės esu mačiusi kažkur g.gif be to iš komentarų sprendžiu kad jau gavai ax.gif
Atsakyti
net neisivaizduoju kaip reiktu siuvineti dideli paveiksla su daug vienodos spalvos atspalviu, tada palikus uodega jau gali ir nebeatsekti kokio numeriuko(simbolio)tas siulo galas - manau aiskintis uzima papildomo laiko

Su panasiais atspalviais tikrai gali kilti beda unsure.gif
Bet pvz, siuvinejant toki, tai ten ne kiek panasus atspalviai, bet kiek labai daug mazu ploteliu ax.gif
user posted image

Kryzeliu kojos susiskersuoja priklausomai nuo to is kur atitempi siula ir kaip itempi. As labiau kalbu apie tai, kad issitampo kitu kryzeliu siulai, kai bandai iterpti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 13, 10:00)
Paprastai nesaugau to, ko siuvinėti nenorėčiau,

va va, as irgi, bet zinok, po pusmecio imu ir sugalvoju, kad taaaaip noreciau va ta ir ana issiuvineti, bet pamirsau, kur maciau, o issisaugoti "nedasuto" doh.gif
ai, tiek to. Turiu pele, paskui toki kasika siuvinesiu su gelem (uzsakyta dovana), o tada Nimue eile ateis - vienas dovanu, kitas prie baro namie cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 13, 09:19)
kai užsisakiau lino iš jų tai parašė, kad gausiu 8 savaičių bėgyje, bet užtruko kiek ilgiau ir dar siuntinys kažkur užsimetė mano pašte... ax.gif

oi nu Tu čia gal baisiai prašmatnų kokį pirkai g.gif aš tai žinai, populiariausią, pigiausia, einamiausią matyt irnesakyk.gif
Atsakyti