Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

mergytes, gal galitpagelbeti? gal kuri turit kokiu schemuciu su boruzytem ar varlytem?? vaikiskom smile.gif labai norisi kazka grazaus pasisiuvineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 09, 23:03)
O aš galų gale išsikapanojau iš ligoninės ir parsivežiau įrėmintą Pink Carnations (The Sweetheart Tree). Nesu patenkinta, kas gavosi - nepatinka rėmas

oi ne ne ne, man rėmas atrodo suuuper, nereikia nieko keist, tokia avietinė svajonė, niam.

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 10, 21:50)
ChinChin - na man kaip ir daugeliui neteko matyt 5 gijų ant 18 aidos  g.gif Bet jeigu tikrai taip parašyta, bandyk ir žiūrėk, kas gausis  rolleyes.gif

teko teko, nemeluok biggrin.gif Mano meškinų lentynėlė buvo siuvinėta 5 gijom ant 18 aidos pusiniu kryžiuku - suteikia labai dailų efektą, juolab kad siūlas buvodviejų spalvų maišytas, tai tikrai atrodo taip dažytas medis.

QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 12, 14:41)
1. DMC linas yra šlykštus blush2.gif

iš kasiulų medžiagas siunčia apie 3 mėnesius,

1. kodėl? plačiau prašom, man įdomu
2. rimtai? o tai kaip čia man atsiuntė per savaitę g.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 03 12, 16:30)
Ma2iau, kad jau gavai pakol a6 prisijungiau mirksiukas.gif

oi Dvi, teks Tave priminti kokia tais supermamų siuvinėtojų TIEKĖJA schemų klausimais biggrin.gif šita, ir kur tu jas visas susidedi? Pas mane gėdingai maža kolekcija, ir tai apie 10 CD jau pritutinau biggrin.gif
Atsakyti
Va mano blynai ax.gif
user posted image user posted image user posted image
[/quote]
Quote thumbup.gif man tai labai labai gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonaciukas: 13 kovo 2009 - 08:19
Na as kasiuluose irgi perku audinius, siuntinuko ilgiausiai esu laukiusi menesi,net negirdejau kad gali siusti 3 men. g.gif

Labai grazus visu darbai, net isvardinti visu nebeistengsiu ax.gif Saunuoles visos good.gif

As jau net skaityti visko nesuspeju, kaip cia visa tema juda i prieki hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 13 kovo 2009 - 08:23
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 13, 01:09)
1. kodėl? plačiau prašom, man įdomu
2. rimtai? o tai kaip čia man atsiuntė per savaitę  g.gif

1. man jis nemalonus nei čiupinėti, nei siuvinėti.. bet čia manau skonio reikalas ax.gif
2. kai užsisakiau lino iš jų tai parašė, kad gausiu 8 savaičių bėgyje, bet užtruko kiek ilgiau ir dar siuntinys kažkur užsimetė mano pašte... ax.gif

o tai gal tą karpomą liną jie vietoje turi ir nereikia iš tiekėjų laukti g.gif nes aš dėžutėse jau sukarpytą ir "sufasuotą" pirkau g.gif

va šitą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čerčikas: 13 kovo 2009 - 08:23
QUOTE(Dvi @ 2009 03 12, 22:05)
VA CIA pacios iliustracijos, o va CIA tai, kas yra siuvinėjimo schemose

bet čia kaip supratau schemutės perkamos g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 12, 21:05)
VA CIA pacios iliustracijos, o va CIA tai, kas yra siuvinėjimo schemose

Skanūs blynukai gavosi, į virtuvę kabinsi?

ar gavai schemą su pakabintu ant virvutės nimuku? aš ne verysad.gif
Atsakyti
LABAS RYYYTAS!!
RADAU ŽIOPLIUKĄ SU ŽIOOOOGUUUU!!! biggrin.gif assa.gif assa.gif
VALIOOOO!!! assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 13 kovo 2009 - 08:45
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 12, 22:48)
gal galima butu schema su ziogu pamatyti?  blush2.gif

Galima. Į Kaimą bobutei? lotuliukas.gif Parašyk į AŽ kur siųsti.
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 13, 02:09)
Mano meškinų lentynėlė buvo siuvinėta 5 gijom ant 18 aidos pusiniu kryžiuku - suteikia labai dailų efektą, juolab kad siūlas buvodviejų spalvų maišytas, tai tikrai atrodo taip dažytas medis.

oi Dvi, teks Tave priminti kokia tais supermamų siuvinėtojų TIEKĖJA schemų klausimais  biggrin.gif šita, ir kur tu jas visas susidedi? Pas mane gėdingai maža kolekcija, ir tai apie 10 CD jau pritutinau  biggrin.gif

Prisimink, prisimink, kuo galiu, tuo dalinuosi. Pas mane nedaug tik 2 nepilni DVD (apie kokius 7GB bus) biggrin.gif Paprastai nesaugau to, ko siuvinėti nenorėčiau, O va tavo meškinų kolekcijos lentynėlėj man trūksta ir labai norėčiau blush2.gif
QUOTE(sonaciukas @ 2009 03 13, 09:26)
bet čia kaip supratau schemutės perkamos g.gif  verysad.gif

Čia - perkamos. Kitur - paprašomos mirksiukas.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 13, 09:27)
Skanūs blynukai gavosi, į virtuvę kabinsi?

ar gavai schemą su pakabintu ant virvutės nimuku? aš ne verysad.gif

Tikriausiai. Kolkas gyvena neįrėmintas iki apsispresiu kur jo vieta ir kaip jam atrodyti. O nimuko ant virvutes negavau kol kas niekur. verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, žiū, kokį radau daiktą galery.ru - ar jūs irgi taip siuvinėjat???
Man taip keistai atrodo šitoks kiekis "uodegų" g.gif Aš kažkaip siuvinėju vienu siūlu, kol jį užbaigiu, bet gal čia visai negudru?? Gal taip reikia? Ar čia kiekvienai savaip? g.gif
user posted image
Atsakyti
dvi, nenusimink, gausim kada nors biggrin.gif O su žiogiuku ant galvos schemą savo puslapiuke turi?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 13, 09:04)
dvi, nenusimink, gausim kada nors biggrin.gif O su žiogiuku ant galvos schemą savo puslapiuke turi?

aš gal ne į temą, bet pasakysiu, kad galery.ru įvedus 'nimue' išmeta net 4 psl. rezultatų.
Tai aš te nuo ryto ir sėdžiu - seivinu viską, kas turi schemas lotuliukas.gif
Atsakyti