mergytes, gal galitpagelbeti? gal kuri turit kokiu schemuciu su boruzytem ar varlytem?? vaikiskom labai norisi kazka grazaus pasisiuvineti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 09, 23:03)
O aš galų gale išsikapanojau iš ligoninės ir parsivežiau įrėmintą Pink Carnations (The Sweetheart Tree). Nesu patenkinta, kas gavosi - nepatinka rėmas
oi ne ne ne, man rėmas atrodo suuuper, nereikia nieko keist, tokia avietinė svajonė, niam.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 10, 21:50)
ChinChin - na man kaip ir daugeliui neteko matyt 5 gijų ant 18 aidos Bet jeigu tikrai taip parašyta, bandyk ir žiūrėk, kas gausis
teko teko, nemeluok Mano meškinų lentynėlė buvo siuvinėta 5 gijom ant 18 aidos pusiniu kryžiuku - suteikia labai dailų efektą, juolab kad siūlas buvodviejų spalvų maišytas, tai tikrai atrodo taip dažytas medis.
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 12, 14:41)
1. kodėl? plačiau prašom, man įdomu
2. rimtai? o tai kaip čia man atsiuntė per savaitę
QUOTE(Dvi @ 2009 03 12, 16:30)
oi Dvi, teks Tave priminti kokia tais supermamų siuvinėtojų TIEKĖJA schemų klausimais šita, ir kur tu jas visas susidedi? Pas mane gėdingai maža kolekcija, ir tai apie 10 CD jau pritutinau
Na as kasiuluose irgi perku audinius, siuntinuko ilgiausiai esu laukiusi menesi,net negirdejau kad gali siusti 3 men.
Labai grazus visu darbai, net isvardinti visu nebeistengsiu Saunuoles visos
As jau net skaityti visko nesuspeju, kaip cia visa tema juda i prieki
Labai grazus visu darbai, net isvardinti visu nebeistengsiu Saunuoles visos
As jau net skaityti visko nesuspeju, kaip cia visa tema juda i prieki
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 13, 01:09)
1. kodėl? plačiau prašom, man įdomu
1. man jis nemalonus nei čiupinėti, nei siuvinėti.. bet čia manau skonio reikalas
2. kai užsisakiau lino iš jų tai parašė, kad gausiu 8 savaičių bėgyje, bet užtruko kiek ilgiau ir dar siuntinys kažkur užsimetė mano pašte...
o tai gal tą karpomą liną jie vietoje turi ir nereikia iš tiekėjų laukti nes aš dėžutėse jau sukarpytą ir "sufasuotą" pirkau
va šitą
QUOTE(Dvi @ 2009 03 12, 22:05)
bet čia kaip supratau schemutės perkamos
QUOTE(Dvi @ 2009 03 12, 21:05)
Skanūs blynukai gavosi, į virtuvę kabinsi?
ar gavai schemą su pakabintu ant virvutės nimuku? aš ne
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 12, 22:48)
gal galima butu schema su ziogu pamatyti?
Galima. Į Kaimą bobutei? Parašyk į AŽ kur siųsti.
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 13, 02:09)
Mano meškinų lentynėlė buvo siuvinėta 5 gijom ant 18 aidos pusiniu kryžiuku - suteikia labai dailų efektą, juolab kad siūlas buvodviejų spalvų maišytas, tai tikrai atrodo taip dažytas medis.
oi Dvi, teks Tave priminti kokia tais supermamų siuvinėtojų TIEKĖJA schemų klausimais šita, ir kur tu jas visas susidedi? Pas mane gėdingai maža kolekcija, ir tai apie 10 CD jau pritutinau
Prisimink, prisimink, kuo galiu, tuo dalinuosi. Pas mane nedaug tik 2 nepilni DVD (apie kokius 7GB bus) Paprastai nesaugau to, ko siuvinėti nenorėčiau, O va tavo meškinų kolekcijos lentynėlėj man trūksta ir labai norėčiau
QUOTE(sonaciukas @ 2009 03 13, 09:26)
bet čia kaip supratau schemutės perkamos
Čia - perkamos. Kitur - paprašomos
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 13, 09:27)
Skanūs blynukai gavosi, į virtuvę kabinsi?
Tikriausiai. Kolkas gyvena neįrėmintas iki apsispresiu kur jo vieta ir kaip jam atrodyti. O nimuko ant virvutes negavau kol kas niekur.
dvi, nenusimink, gausim kada nors O su žiogiuku ant galvos schemą savo puslapiuke turi?