Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ačiū merginos už gražius žodžius 4u.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 14:29)
Demonstruoju  lotuliukas.gif

Super wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Tik dar nėra kuo girtis blush2.gif Nebaigtas ir numestas vargšiukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 14:29)
Truputi įvėliau klaidą mėnulyje, todėl darbas sustojo. Na bet klaida neesminė, išsisuksiu  biggrin.gif

O nete radau dar tokį, su vabalu ant galvos  bigsmile.gif Mano bus be vabaliuko  biggrin.gif
Čia turbūt kaip su ta žiedadulkių fėja, egzisuoja keli variantai. Nes mėnesienos originalus piešinys taip pat su vabalu  bigsmile.gif

Jau daug padarei, šaunuolė. O mėnulyje ir aš klaidelę turiu, bet ten taip marga, kad tikrai nesimato.
Dėl tų vabalų ant galvos...pas rusaites dažnai vyksta tokie pakeitimai. Rado dailininko, pgal kurio paveikslus gaminamos schemos, originalą, pamatė, kad kitoks, nei schema, ir pakeitė. Taip ir su fejuke buvo, "numovė" kažkas sijonėlį.
Dabar jau sunku rasti paveikslą be to svirplio lotuliukas.gif , o tuo mes būsim ne kaip visos, o išskirtinės (pas mane irgi be svirplio mirksiukas.gif ) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lizarde, krizės nualintam meškinui yra draugas - krizės smaugiamas katinas lotuliukas.gif

user posted image

Reska, dabar man aišku kaip ten viskas su sijonais ir svirpliais tongue.gif Bet taviškai Nimue blynai tai nerealūs wub.gif
Dukrytės darbeliai nuostabūs ir jų tiek daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 12, 17:58)
Dabar jau sunku rasti paveikslą be to svirplio  lotuliukas.gif , o tuo mes būsim ne kaip visos, o išskirtinės (pas mane irgi be svirplio  mirksiukas.gifdrinks_cheers.gif

ant greitųju pabandžiau surasti su svirpliu, tai nepavyko, tik be jo biggrin.gif

pažiūrėjau ant išsiuvinėto darbo, kad nesunku jį patubdyti, tik reikia jo schemutę turėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 18:19)
Lizarde, krizės nualintam meškinui yra draugas - krizės smaugiamas katinas  lotuliukas.gif

šis katinas ir man labai labai wub.gif
Atsakyti
Labas, prašau jūsų patarimo - čia siuvinėju tokį reikalą ir viskas labai neblogai buvo kol siuvinėjau tuos minimalistinius kryžiuku, o kai perėjau prie didesnių nu nesižiūri man , nežinau schmoll.gif , žiūriu ir iš arčiau ir iš toliau, ir gal čia man toks perėjimas nuo tų mažesnių prie didewsnių - paskui atradau schmoj, kad ten lyg ir gobelenas turėtų būti, bet tai manu esmės nekeičia, tai dabar nežinau gal siūlų skaičiū padidinti, dabar su 2, gal dėti 3? Patarkit žinovės būsiu labai labai dėkinga:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 03 12, 18:26)
Labas, prašau jūsų patarimo - čia siuvinėju tokį reikalą ir viskas labai neblogai buvo kol siuvinėjau tuos minimalistinius kryžiuku, o kai perėjau prie didesnių nu nesižiūri man , nežinau  schmoll.gif , žiūriu ir iš arčiau ir iš toliau, ir gal čia man toks perėjimas nuo tų mažesnių prie didewsnių - paskui atradau schmoj, kad ten lyg ir gobelenas turėtų būti, bet tai manu esmės nekeičia, tai dabar nežinau gal siūlų skaičiū padidinti, dabar su 2, gal dėti 3? Patarkit žinovės būsiu labai labai dėkinga:

Šviečiasi medžiagytė iš po didesnių kryželių, bet dažnai nuotraukoje tie trūkūmai labiau išryškėja g.gif Bet nejaugi dabar ardysi doh.gif Kur siuvinėji baltu siūlu, tai nekrent į akis schmoll.gif
Palaukim kol daugiau merginų savo nuomonę išreikš mirksiukas.gif

O kaip schemoje nurodyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 12 kovo 2009 - 18:33
Sveikutes auksrankes 4u.gif
Kazkada labinausi, bet nei viena neatsake - sunku cia pas jus isiprasyti blush2.gif Benarsydama po interneta radau schemuciu adresiuka - gal ir ne i tema ir zinot, tad nesibarkit labai ax.gif
http://www.stitchsho...x.php?cPath=207
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 18:32)
Šviečiasi medžiagytė iš po didesnių kryželių, bet dažnai nuotraukoje tie trūkūmai labiau išryškėja  g.gif Bet nejaugi dabar ardysi  doh.gif Kur siuvinėji baltu siūlu, tai nekrent į akis  schmoll.gif
Palaukim kol daugiau merginų savo nuomonę išreikš  mirksiukas.gif

O kaip schemoje nurodyta  g.gif

Tai schemoje taip ir nurodyta - tuos mažus su 1, o didesnius su 2, o kai kuriuos fono ir su 3...
O dar dėl foto, tai realiai ten kur baltai siuvinėju tai medžiaga labiau persišviečia, nei kur tamsiais g.gif

Nu taip, ardyt tai neardysiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 03 12, 18:37)
Sveikutes auksrankes  4u.gif
Kazkada labinausi, bet nei viena neatsake - sunku cia pas jus isiprasyti  blush2.gif Benarsydama po interneta radau schemuciu adresiuka - gal ir ne i tema ir zinot, tad nesibarkit labai  ax.gif
http://www.stitchsho...x.php?cPath=207

paprasčiausias būdas čia įsiprašyti - atkeliaut su darbeliu smile.gif tada visos pastebės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 12, 18:21)
ant greitųju pabandžiau surasti su svirpliu, tai nepavyko, tik be jo biggrin.gif

reikia kartais ir jumoro jausmą įjungti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 12, 18:44)
reikia kartais ir jumoro jausmą įjungti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tai čia ne problema tongue.gif lotuliukas.gif

Atsakyti