Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2009 03 12, 12:55)
Merginos, kas pirkot iš kasiulai paskutiniu metu? Aš jau prieš tris dienas apmokėjau (turiu jau patvirtinimą, kad apmokėtas), bet vis dar mano užsakymas nėra komplektuojamas. Kai pirkau praeitą kartą, mano užsakymas buvo pradėtas komplektuoti tą pačią dieną kai apmokėjau. g.gif

nu mergyt gi ir jom svente vakar buvo mirksiukas.gif , gi iseigines

QUOTE(Manyka @ 2009 03 12, 13:27)
Mergaitės, daba noriu tokio dalyko paklausti blush2.gif  Ar jūs kaupiat Aidos ar kitos medžiagos likučius, atraižėles??? ax.gif
Esu dar labai mažai siuvinėjus, bet man vis lieka po šmotelį ir aš juos kaip kokia žurkė kaupiu; suprask, o gal prireiks blush2.gif  bet realiai ar būna, kad prireikia kokio mažo kvadratėlio ar kvailai siauros juostelės??? smile.gif

kaupiu viska tongue.gif blush2.gif o paskui labai fainu daikciuku gaunasi is likuciu, tik fantazijos reik. galima biskorniukus, trikampukus, skirtukus ir visas kitas smulkmeneles daryt, na nebent ta juostele siauresne nei 2cm tada jau nebekaupiu
va fotkej servetele dar mergautine tongue.gif likusi skiaute apnerta siuvinejimo siuliuku likuciais, o pasiuvineta mini adatine irgi is likuciu padaryta(cia pernykstis sedevras adatine, apacioj veltinio prisiuta)
user posted image
siaip adatine naturoj mazesne kokiu cm
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 12, 14:02)
nu mergyt gi ir jom svente vakar buvo mirksiukas.gif , gi iseigines

Nu tai šitą aš žinau, nors man vakar buvo darbo diena. blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 12, 14:02)
kaupiu viska tongue.gif  blush2.gif  o paskui labai fainu daikciuku gaunasi is likuciu, tik fantazijos reik. galima biskorniukus, trikampukus, skirtukus ir visas kitas smulkmeneles daryt, na nebent ta juostele siauresne nei 2cm tada jau nebekaupiu

gerulis!
tiksliai gi galima tokius mažiukus kvadratėlius išsiuvinėt doh.gif

aaaačiūūūū tau, rugsėje, už protelio apšvietimą 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote ką schemoje spalvų rakte reiškia "wit", o ženklas ten duotas taškas. Gali reikšti baltą spalvą? Siūlai DMC g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 03 12, 14:10)
Gal žinote ką schemoje spalvų rakte reiškia "wit", o ženklas ten duotas taškas. Gali reikšti baltą spalvą? Siūlai DMC  g.gif

wit reiškia balta mirksiukas.gif tai prie DMC bus parašyta blanc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 12 kovo 2009 - 14:15
aciu visoms 4u.gif man tas meskulis taip patiko, kas visus planus meciau i sona blush2.gif burbuliukas paparstas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 12, 13:56)
Nagi, nagi, pasirodyk  mirksiukas.gif  g.gif

Demonstruoju lotuliukas.gif Ant paprasto LT lino, per 2 siūliukus. Truputi įvėliau klaidą mėnulyje, todėl darbas sustojo. Na bet klaida neesminė, išsisuksiu biggrin.gif

user posted image+user posted image

O nete radau dar tokį, su vabalu ant galvos bigsmile.gif Mano bus be vabaliuko biggrin.gif

user posted image

Čia turbūt kaip su ta žiedadulkių fėja, egzisuoja keli variantai. Nes mėnesienos originalus piešinys taip pat su vabalu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 14:29)
Demonstruoju  lotuliukas.gif Ant paprasto LT lino, per 2 siūliukus. Truputi įvėliau klaidą mėnulyje, todėl darbas sustojo. Na bet klaida neesminė, išsisuksiu  biggrin.gif

ojazau, kaip gražu!!... swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 12, 12:38)
Dvi, o gal turi Nimue schemą tų dviejų žiopliukų ant grybo sėdinčių ir į mėnulį žiūrinčių?  blush2.gif
Man jie tokie gražūs, norėčiau ir aš pabandyti ax.gif

Ma2iau, kad jau gavai pakol a6 prisijungiau mirksiukas.gif
QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 15:29)
Demonstruoju  lotuliukas.gif Ant paprasto LT lino, per 2 siūliukus. Truputi įvėliau klaidą mėnulyje, todėl darbas sustojo. Na bet klaida neesminė, išsisuksiu  biggrin.gif

Jeeeeei kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 12, 15:30)
Ma2iau, kad jau gavai pakol a6 prisijungiau mirksiukas.gif

aha, gavau, ačiū ax.gif
o jūsiškis gal su žiogu ant galvos?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 12, 15:32)
aha, gavau, ačiū ax.gif
o jūsiškis gal su žiogu ant galvos?? blush2.gif

pažiūrėjau, pas mane irgi be smile.gif

Milka, good.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 12, 13:27)
Mergaitės, daba noriu tokio dalyko paklausti blush2.gif  Ar jūs kaupiat Aidos ar kitos medžiagos likučius, atraižėles??? ax.gif
Esu dar labai mažai siuvinėjus, bet man vis lieka po šmotelį ir aš juos kaip kokia žurkė kaupiu; suprask, o gal prireiks blush2.gif  bet realiai ar būna, kad prireikia kokio mažo kvadratėlio ar kvailai siauros juostelės??? smile.gif

kaupiu ir aš rolleyes.gif jei yra nors 20 kryžiukų , o be to ir panom mano tokiu atraižėliu labai reikia, jos visokius smulkius darbelius darosi biggrin.gif
Atsakyti