Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2009 03 12, 12:55)
Merginos, kas pirkot iš kasiulai paskutiniu metu? Aš jau prieš tris dienas apmokėjau (turiu jau patvirtinimą, kad apmokėtas), bet vis dar mano užsakymas nėra komplektuojamas. Kai pirkau praeitą kartą, mano užsakymas buvo pradėtas komplektuoti tą pačią dieną kai apmokėjau. g.gif

tai parašyk joms pačioms e-mailą ir pasiklausk, kas ten ir kaip mirksiukas.gif ten juk labai fainos moteriškės dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 12, 12:08)
aš irgi turiu tokias jau dvi, tai viskas labai gražiai telpa, nieko nereikia apkarpyt  smile.gif

a tai kudėl tadu man netelpa???? unsure.gif
gal aš kokia žiopla, reiks vakare visais rakursais padėlioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 12, 13:05)
a tai kudėl tadu man netelpa???? unsure.gif
gal aš kokia žiopla, reiks vakare visais rakursais padėlioti  biggrin.gif

aš dedu tas babinas skylute į viršų, tada ir numeriukai lengvai matosi smile.gif ir labai lengvai telpa. nors gal tavo dėžutė kitokių matmenų g.gif juk jų ten visokių būna
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 12, 13:07)
aš dedu tas babinas skylute į viršų, tada ir numeriukai lengvai matosi  smile.gif ir labai lengvai telpa. nors gal tavo dėžutė kitokių matmenų  g.gif  juk jų ten visokių būna

aš irgi taip bandžiau, bet taip jos gauna su dėžute per galvą lotuliukas.gif tada bandžiau dėti horizontaliai - netelpa.
gal aš tikrai ko nesužiūrėjau, patikrinsiu vakare:)
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 12, 13:07)
aš dedu tas babinas skylute į viršų, tada ir numeriukai lengvai matosi  smile.gif ir labai lengvai telpa. nors gal tavo dėžutė kitokių matmenų  g.gif  juk jų ten visokių būna

aš irgi dedu skylute į viršų, priešingai nei ant dėžutės nupiešta ax.gif

tarp kitko, išbandžiau pagaliau aidą doh.gif labai reikėjo skubiai smulkios medžiagos siuvinėjimui tai nusprendžiau išbandyti iš GA
ant lino ar ant evenweave daug paprasčiau ir smagiau kryžiukus dėlioti ax.gif o vaizdelis gaunasi irgi daug gražesnis ax.gif
nu bet jau pradėjau tai teks pabaigti doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, daba noriu tokio dalyko paklausti blush2.gif Ar jūs kaupiat Aidos ar kitos medžiagos likučius, atraižėles??? ax.gif
Esu dar labai mažai siuvinėjus, bet man vis lieka po šmotelį ir aš juos kaip kokia žurkė kaupiu; suprask, o gal prireiks blush2.gif bet realiai ar būna, kad prireikia kokio mažo kvadratėlio ar kvailai siauros juostelės??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 12, 14:23)
aš irgi dedu skylute į viršų, priešingai nei ant dėžutės nupiešta ax.gif

tarp kitko, išbandžiau pagaliau aidą doh.gif labai reikėjo skubiai smulkios medžiagos siuvinėjimui tai nusprendžiau išbandyti iš GA
ant lino ar ant evenweave daug paprasčiau ir smagiau kryžiukus dėlioti ax.gif  o vaizdelis gaunasi irgi daug gražesnis ax.gif
nu bet jau pradėjau tai teks pabaigti doh.gif

o kelinta Aida bandei? ax.gif kiek pradedu gaudytis, tai linas ir evenweave yra paprastos lygios medziagos, o Aidoj matosi kryziukai, taip? tai gal del to?...

beje, as is KaSiulai uzvakar uzsisakiau, apmokejau, kol kas nera komplektuojamas irgi, bet patrivtinima kad apmoketas irgi gavau smile.gif

ir dar, na as pagooglinau, bet taip ir nesupratau - tas NIMUE tai cia kai siuvinejama su karoliukais? blush2.gif nes nesimato ant paveiksliuku o paaiskinimuose apie DMC siulus raso... doh.gif tai kur tie karoliukai tada? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 03 12, 13:27)
Mergaitės, daba noriu tokio dalyko paklausti blush2.gif  Ar jūs kaupiat Aidos ar kitos medžiagos likučius, atraižėles??? ax.gif
Esu dar labai mažai siuvinėjus, bet man vis lieka po šmotelį ir aš juos kaip kokia žurkė kaupiu; suprask, o gal prireiks blush2.gif  bet realiai ar būna, kad prireikia kokio mažo kvadratėlio ar kvailai siauros juostelės??? smile.gif

Jei platesnė juostelė lieka, panaudoju kokiam mažam biskorniukui mirksiukas.gif
Atsakyti
keistas pasirinkimas -Aida, jei reikia smulkios medziageles g.gif . As kaip tik rinkciaus lina jei jau smulkios reikia.
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 12, 13:28)
o kelinta Aida bandei? ax.gif kiek pradedu gaudytis, tai linas ir evenweave yra paprastos lygios medziagos, o Aidoj matosi kryziukai, taip? tai gal del to?...

ir dar, na as pagooglinau, bet taip ir nesupratau - tas NIMUE tai cia kai siuvinejama su karoliukais? blush2.gif nes nesimato ant paveiksliuku o paaiskinimuose apie DMC siulus raso... doh.gif tai kur tie karoliukai tada? unsure.gif

18 ax.gif kryžiukai niekur nesimato, matosi skylutės visose medžiagose, tik aidoj labiau.

Nimue yra dizaineris, kaip Juozas Statkevičius pvz ax.gif su karoliukais ir siulais tai susiję nebent tiek, kad šios dizainerio originalios schemos rinkinyje eina su karoliukais ir DMC siulais

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 12, 13:30)
keistas pasirinkimas -Aida, jei reikia smulkios medziageles  g.gif . As kaip tik rinkciaus lina jei jau smulkios reikia.

man labai reikėjo čia ir dabar, DMC linas yra šlykštus blush2.gif o GA yra tik DMC. be to nebuvau bandžiusi aidos ax.gif
namie turiu 28 lino ir evenweave medžiagos, bet man ji per stambi..
iš kasiulų medžiagas siunčia apie 3 mėnesius, tai man ir visas noras tą darbą siuvinėti gali praeiti.. kitose neto parduotuvėse tik 28 ct doh.gif

šiandien darysiu užsakymą iš kasiulų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2009 03 12, 10:20)
Paskutinis mano darbelis  blush2.gif Dovana draugei.

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(lizarde @ 2009 03 12, 10:21)
Stai ir mano pabaigtuolis 'Meskutis ir krize' assa.gif  shcema pasiskolinau is pauksciuko, jau grazinau, aciu  aciuks.gif 

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif dievinu šį meškiuką, jis man toks liūdnas, bet tuo pačiu labai artimas. esu sau jį pažadėjusi, kada išsisiuvinėti smile.gif

Papildyta:
O kaip jo bumbuliuką darei, galima būtų foo iš arčiau?
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 12, 11:42)
Aš juos kaip tik siuvinėju.

Nagi, nagi, pasirodyk mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti