Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 11, 18:03)

Turėdama laiko peržiūrėjau nuorodą. Super thumbup.gif . Daugiau nebereikės prašinėti, kad nupirktų ir atsiųstų. aciuks.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 11, 20:13)
DVI, remeliai labai originalus, idomu ka sugalvosi reminti juose  g.gif

Kol kas nežinau.
QUOTE(Rne @ 2009 03 11, 20:30)
mano naujausias darbelis, norejosi pavasarisku spalvyciu - tai va kas gavosi ax.gif

Nu laaaabai gražu clap_1.gif: ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta3963 @ 2009 03 10, 17:14)
bet kai nagrinejau schema, keliose vietose matosi, kad neissiuvineta, todel ir pagalvojau, kad nelystu balta spalva, reikia rinktis geltona, vis del to panasesnis fonas gausis. Ar as klistu? O su dviem siuliukais reikia siuvineti?

nesenai aš parsivežiau įrėmintą šitą paveiksliuką bigsmile.gif
kai pasirinkau siuvinėti šį paveikslą mano šeimyna pyko : sakė kad nesamonė schmoll.gif , bet kai baigiau liko patenkinti ax.gif
iš patirties galiu pasakyti, kad reikia siuvinėti visą paveikslą (nelieka tuščios vietos) ir aš siuvinėjau ant baltos su dviem siūliukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 03 11, 20:30)
mano naujausias darbelis, norejosi pavasarisku spalvyciu - tai va kas gavosi ax.gif

labai gražu thumbup.gif 4u.gif
čia kaip suprantu daryta kaip bircornu tik susiūta kitaip, ar ne? man tik rodosi, ar apačia turi būti mažesnė už viršų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 23:54)
A va ir žadėteji rėmai

Taip ir matau juose R.Parolin dizainus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 03 12, 09:47)
Taip ir matau juose R.Parolin dizainus  wub.gif

drinks_cheers.gif šauniai žiūrėtusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2009 03 11, 21:57)
O vat kur tokią juodą lentą gauti?  g.gif Aš panašią įdėją noriu įgyvendint. Kažin, jei kokį faneros gabalą juodai nudažyt ar išeis po to ant jo rašyt kreida?

Man atrodo maciau specialus dazus skirtus tokiam dalykui.
Atsakyti
Įdedu savo dukrytės siuvinėtą paveiksliuką. Dirbo labai ilgai, atsibodo jau, bet didvyriškai baigė first.gif
user posted image

O čia dar pasirodysiu, kokią fainuolę dėžutę rankdarbiams vakar Maximoj nusipirkau.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 12 kovo 2009 - 10:14
libaja šaunuolė tavo dukrytė, perduok nuo mūsų didžiulius pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis mano darbelis blush2.gif Dovana draugei.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felise: 12 kovo 2009 - 10:21
libaja, saunus dukrytes paukstukas clap.gif
rne, taip pavasariska drinks_cheers.gif

Stai ir mano pabaigtuolis 'Meskutis ir krize' assa.gif shcema pasiskolinau is pauksciuko, jau grazinau, aciu aciuks.gif
user posted image
Atsakyti
libaja, tikrai šaunus dukrytės darbelis clap.gif
Felise, gražus darbelis yess.gif
QUOTE(lizarde @ 2009 03 12, 10:21)
Stai ir mano pabaigtuolis 'Meskutis ir krize' assa.gif
lizarde, o kodėl '...ir krizė' g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 12 kovo 2009 - 10:34
QUOTE(libaja @ 2009 03 12, 10:47)
Taip ir matau juose R.Parolin dizainus  wub.gif

Jei sąžiningai, tai jie Parolin dizainams ir buvo pirkti. Tik nenorėjau sakyti, nes niekada nežinai kos darbas nekviestas nutūps į juos neplanuotai biggrin.gif
Šiąnakt baigiau Nimue blynus kepti, bet nuotraukos neturiu, tai parodysiu kada nors vėlaiu.
Felise, tavo draugės dovana labai labai wub.gif
Atsakyti