Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 10, 23:53)
o ten dar yra nuolaidu korteliu sistema?

Taip yra. Ale ten ta kortelė tik pusmetį galioja.
Papildyta:
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 11, 11:48)
čia ant plastikinės kanvos siuvinėta 4u.gif turiu rinkinukus ir esu išsiuvinėjus, bet grožio dar nepadariau blush2.gif

audžiu mintį kitoje pusėje prisiuti medžiagėlę ir apmėtyti, bet va kaip tą gražiai padaryti neįsivaizduoju doh.gif
yra

Man irgi tokį rinkinuką padovanojo vardinių proga, tik manasis su lelijom. Mėgstu šias gėles. Tai irgi galvoju, kai apačią paslėpti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2009 03 11, 19:30)
mano naujausias darbelis, norejosi pavasarisku spalvyciu - tai va kas gavosi ax.gif

Labai gražu, tikrai pavasariška. thumbup.gif
Atsakyti
mano naujausias darbelis, norejosi pavasarisku spalvyciu - tai va kas gavosi ax.gif

thumbup.gif
as irgi tokia forma esu nusiziurejus
Atsakyti
Florestina , Kibirkstele , labai jums aciu uz pagyrimus, dekui rolleyes.gif
Atsakyti
Rne labai žaisminga ir gražu
Atsakyti

kokia įdomi forma bigsmile.gif ir spalvytės laaabai gražios thumbup.gif
Atsakyti
mano naujausias darbelis

ka bepridursi- super thumbup.gif
ir as noriu toki pabandyt, bet kazkaip biaju kad nesigaut gali doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Gražus įrėminimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 11, 23:43)
Gražus įrėminimas

O vat kur tokią juodą lentą gauti? g.gif Aš panašią įdėją noriu įgyvendint. Kažin, jei kokį faneros gabalą juodai nudažyt ar išeis po to ant jo rašyt kreida?
Man patinka, nes siuvinėtiems paveikslams naujumo suteikia, jau tie po stiklu nusibodo biggrin.gif o nesiuvinėt negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2009 03 11, 21:57)
O vat kur tokią juodą lentą gauti?  g.gif Aš panašią įdėją noriu įgyvendint. Kažin, jei kokį faneros gabalą juodai nudažyt ar išeis po to ant jo rašyt kreida?
Man patinka, nes siuvinėtiems paveikslams naujumo suteikia, jau tie po stiklu nusibodo  biggrin.gif o nesiuvinėt negaliu  lotuliukas.gif

Gali vaikišką lenta pritaikyt, būna jų pirkti visai mažučių
Atsakyti
Rne, puikus pavasariškas darbas thumbup.gif O iš kelių dalių jis susideda g.gif Žiūrėjau žiūrėjau, bet niekaip neatsirinkau wacko.gif
Rugsėje, tavo ūgio matuoklė thumbup.gif
Atsakyti
Rne, labai grazu, labai viska puosia karoliukai thumbup.gif
Man tas reminimas labai patiko, niekad nemaciau tokio ir net nebuciau sugalvojusi, bet galima kazka kitka paimprovizuoti, nebutinai daryt ta lanta, galima ka kitka sugalvoti g.gif g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 11, 22:25)
Rne, labai grazu, labai viska puosia karoliukai  thumbup.gif
Man tas reminimas labai patiko, niekad nemaciau tokio ir net nebuciau sugalvojusi, bet galima kazka kitka paimprovizuoti, nebutinai daryt ta lanta, galima ka kitka sugalvoti  g.gif  g.gif  thumbup.gif

Bet lenta taip pat labai šaunu. Palieki namiškiams žinutę, arba pirkinių sąrašą susidarai ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti