Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2009 03 11, 13:49)
Cia pazistamas ir siuncia, bet registruotu. Paprasto siusti nesutiko, kad nedingtu. Be abejo vienai siustis pakeli adatu visiskai neapsimoka, nebent atsirastu kelios norincios.

tai iš kokios šalies jis siunčia, kad mažas paketėlis 15 eurų kainuoja? blink.gif beje, bus įdomu pamatyt tavo darbelius, įrėmintus tuose rėmuose bigsmile.gif
Atsakyti
na, gali buti 15 euru nes pvz is uk registruotas paketelis gali ir apie 7 gbp kainuot...
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 11, 14:45)
na, gali buti 15 euru nes pvz is uk registruotas paketelis gali ir apie 7 gbp kainuot...

na, aš už registruotą moku mažiau nei 5 eurus + siuntinio kaina g.gif tai adatų siuntimas gautųsi su viskuo maximum 7 eurus g.gif
Atsakyti
merginos gal turit kas schema ar uzmatet kur? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 11, 13:49)
Cia pazistamas ir siuncia, bet registruotu. Paprasto siusti nesutiko, kad nedingtu. Be abejo vienai siustis pakeli adatu visiskai neapsimoka, nebent atsirastu kelios norincios.

O tu kartais ne is http://www.cousines-et-cie.fr/ pirkai? Ten yra ir karoliuku tokiu kaip nurodyta Nimue dizainuose ir tu dvipusiu adatu. Bent jau i Suomija siuntimas kainavo 12e

Ir dabar supratau, kad ne as apsirikau darydama uzsakyma, bet man atsiunte visiskai ne tas adatas doh.gif
Atsakyti
Bet as laaaabai noriu situ adatu, verysad.gif tai jai kas sugalvosit tada galima ir kooperuotis ax.gif o gal dar manes kas pasigailes ir viena adatele perleis.... blush2.gif gal kas daris uzsakimuka didesni tai ir man adateliu prigrieps... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 03 11, 12:44)
Šaudykit jei ne temon parašiau, bet yr reikaliukas toms kas nori užsidirbt biggrin.gif

Viena jorkų gerbėja nori šio darbo
user posted image

jo schema yra temoj šunys.

Jį aš siuvinėsiu, bet sau. Tad jei yra kuri savanorė, kuri galėtų išsiuvinėti jį ir parduoti tai duokit žinią :taip:

Little angel, siaip manau galeciau padaryti si darba, tik nerandu as sios schemos, jei galima linka schemos, o jei nori jorku gerbeja, kad issiuvineciau tegu susiekia su manim emeil: nottera@inbox.lt, kad galima butu susiderint kazka konkreciau.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 11, 18:03)
O tu kartais ne is http://www.cousines-et-cie.fr/ pirkai? Ten yra ir karoliuku tokiu kaip nurodyta Nimue dizainuose ir tu dvipusiu adatu. Bent jau i Suomija siuntimas kainavo 12e

Ir dabar supratau, kad ne as apsirikau darydama uzsakyma, bet man atsiunte visiskai ne tas adatas  doh.gif

Nezinau is kurios parduotuves. As surasiau kokiu karoliuku man reikia, o adatas pirkau nemacius, tik pagal aprasyma. Nekainavo karves, tai surizikavau prie to pacio siuntimo. biggrin.gif Gal ir is sitos.
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 03 11, 17:45)
Bet as laaaabai noriu situ adatu, verysad.gif tai jai kas sugalvosit tada galima ir kooperuotis  ax.gif o gal dar manes kas pasigailes ir viena adatele perleis....  blush2.gif gal kas daris uzsakimuka didesni tai ir man adateliu prigrieps...  unsure.gif

kazi ne paprasciau butu uzklaust LT internetiniu parduotuviu? manau tikrai uzsakytu, jei ir tik viena norinti butai. pasitikslink kada gautu ir pan.
Atsakyti
RUGSEJE, matuokle fantastiska, is toliau atrodo, kad tapyta liuks thumbup.gif

DVI, remeliai labai originalus, idomu ka sugalvosi reminti juose g.gif
Atsakyti
mano naujausias darbelis, norejosi pavasarisku spalvyciu - tai va kas gavosi ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Rne, kokia žavi adatinė thumbup.gif
Naujo tipo susiuvimas?
Atsakyti