Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dvi, kokie faini rėmeliai wub.gif Aš tai tokių pas Kaziuką nemačiau schmoll.gif Nors aišku visko ir neįmanoma apžiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 11, 00:07)
Dvi, kokie faini rėmeliai  wub.gif Aš tai tokių pas Kaziuką nemačiau  schmoll.gif Nors aišku visko ir neįmanoma apžiūrėt  doh.gif

Gal mes jau išpirkę buvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 23:08)

Tai jau tikriausiai lotuliukas.gif O brangiai mokėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 11, 00:14)
Tai jau tikriausiai  lotuliukas.gif O brangiai mokėjai  g.gif

Nuo 40 iki 80Lt. Už 80Lt rėmai jau nemaži. Stiklas maždaug A4 dydžio. Mano anyta vos iš juoko nenumirė pamačius mūsų grožius. Sako kaime seną tvartą susipjaukit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 03 10, 08:14)
Visada tik šituo. Kadangi tik Madeira siuvinėju, dažnai tenka žvilgtelt. Problemų neturėjau.

4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 10, 21:01)
DMC yra GERI siūlai. Jų paletė labai didelė ir jie nedaug mazgosi, dėl to yra populiarūs. Kiek teko siuvinėti su Anchor, man jie mazgėsi ir painiojosi labiau.

o man visi vienodai painiojasi ir DMC ir Madeira ir rusiski ax.gif
Atsakyti
o kas tas GA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 03 11, 00:33)
o kas tas GA  blush2.gif

Parduotuve Geros Akys VCUP'e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 10 kovo 2009 - 23:47
QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 23:47)
Parduotuve Geros Akys VCUP'e.

o ten dar yra nuolaidu korteliu sistema?
Atsakyti
[quote=Dvi,2009 03 10, 23:34]
Parsisiunčiau su Nimukų karoliukais iš Prancūzijos. Tik nežinau kokiam biesui aš jas užsisakiau, nes aš siuvinėju be rėmo ir įtariu, kad nežinosiu net kaip panaudoti doh.gif Bet kaip tikras chamiakas kaupiu biggrin.gif anuš prireiks biggrin.gif Gal jei labai norisi dalinamės po vieną, o kitąkart kai ką nors siųsiuosi parsiųsiu daugiau mastau.gif Arba jei yra daugiau norinčių, galiu visoms krūvoj paprašyti, kad nupirktų ir atsiųstų, o persiuntimą pasidalinsit

Na matai jai siuvineji su lankeliu ar be nieko ,tai tokia adata tikrai netiks,o jai su pastatomu remu tai pasaka.... Tesiog isiveri siula kaip ir i visas adatas,ir bedi o kita gala adatos iskart i virsu i kita skilute ....adatos nereikia sukelioti visai.Sunkoka cia taip paaiskinti...bet kai as jau buvau ipratus tai man buvo neapsakomai patogu...
blush2.gif tai jai galetumei kaskaip man perleisti ta adatele blush2.gif buciau laaaabi dekinga...kiek jos kainavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniukas: 11 kovo 2009 - 00:32
QUOTE(Nosferatu @ 2009 03 10, 21:12)
Mano darbeliai.

neblogi darbeliai ypac tas kur pirmaji ikeliai wub.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 03 10, 21:59)
Dar neįrėminau nes rėmelį reikia dar lakuoti, bet įmetu bendrus vaizdelius, prašau pakritikuoti ir kokių idėjų man pamesti 

levandos tikrai ispudingai atrodys kai isireminsi thumbup.gif

QUOTE(bambooce @ 2009 03 10, 22:11)
[b]Sveikutes, noreciau isgirsti jusu nuomone apie si daikciuka:

man patogiau su remu trumpesnem kojom, kur atsisedi ant lovos ir pasidedi rema (t.p. ant lovos)

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 03 10, 23:00)
o is kur jus gaunat tokiu riciu siuliukams suvyniot?

kaip ir sake yra GA turetu ir siuvinejimo reikmenu internetinese parduotuvese but

QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 23:08)

begede... reik ir kiteim palikt tongue.gif
Atsakyti
Kiek prirasyta, o kiek padaryta thumbup.gif
as tik jusu skaitau ir nesustoju stebetis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Su švente lithuania.gif
Atsakyti