Dvi, kokie faini rėmeliai Aš tai tokių pas Kaziuką nemačiau Nors aišku visko ir neįmanoma apžiūrėt
QUOTE(milka@ @ 2009 03 11, 00:07)
Dvi, kokie faini rėmeliai Aš tai tokių pas Kaziuką nemačiau Nors aišku visko ir neįmanoma apžiūrėt
Gal mes jau išpirkę buvom
QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 23:08)
Tai jau tikriausiai O brangiai mokėjai
QUOTE(milka@ @ 2009 03 11, 00:14)
Tai jau tikriausiai O brangiai mokėjai
Nuo 40 iki 80Lt. Už 80Lt rėmai jau nemaži. Stiklas maždaug A4 dydžio. Mano anyta vos iš juoko nenumirė pamačius mūsų grožius. Sako kaime seną tvartą susipjaukit
QUOTE(libaja @ 2009 03 10, 08:14)
Visada tik šituo. Kadangi tik Madeira siuvinėju, dažnai tenka žvilgtelt. Problemų neturėjau.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 10, 21:01)
DMC yra GERI siūlai. Jų paletė labai didelė ir jie nedaug mazgosi, dėl to yra populiarūs. Kiek teko siuvinėti su Anchor, man jie mazgėsi ir painiojosi labiau.
o man visi vienodai painiojasi ir DMC ir Madeira ir rusiski
o kas tas GA
QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 23:47)
Parduotuve Geros Akys VCUP'e.
o ten dar yra nuolaidu korteliu sistema?
[quote=Dvi,2009 03 10, 23:34]
Parsisiunčiau su Nimukų karoliukais iš Prancūzijos. Tik nežinau kokiam biesui aš jas užsisakiau, nes aš siuvinėju be rėmo ir įtariu, kad nežinosiu net kaip panaudoti Bet kaip tikras chamiakas kaupiu anuš prireiks Gal jei labai norisi dalinamės po vieną, o kitąkart kai ką nors siųsiuosi parsiųsiu daugiau Arba jei yra daugiau norinčių, galiu visoms krūvoj paprašyti, kad nupirktų ir atsiųstų, o persiuntimą pasidalinsit
Na matai jai siuvineji su lankeliu ar be nieko ,tai tokia adata tikrai netiks,o jai su pastatomu remu tai pasaka.... Tesiog isiveri siula kaip ir i visas adatas,ir bedi o kita gala adatos iskart i virsu i kita skilute ....adatos nereikia sukelioti visai.Sunkoka cia taip paaiskinti...bet kai as jau buvau ipratus tai man buvo neapsakomai patogu...
tai jai galetumei kaskaip man perleisti ta adatele buciau laaaabi dekinga...kiek jos kainavo
Parsisiunčiau su Nimukų karoliukais iš Prancūzijos. Tik nežinau kokiam biesui aš jas užsisakiau, nes aš siuvinėju be rėmo ir įtariu, kad nežinosiu net kaip panaudoti Bet kaip tikras chamiakas kaupiu anuš prireiks Gal jei labai norisi dalinamės po vieną, o kitąkart kai ką nors siųsiuosi parsiųsiu daugiau Arba jei yra daugiau norinčių, galiu visoms krūvoj paprašyti, kad nupirktų ir atsiųstų, o persiuntimą pasidalinsit
Na matai jai siuvineji su lankeliu ar be nieko ,tai tokia adata tikrai netiks,o jai su pastatomu remu tai pasaka.... Tesiog isiveri siula kaip ir i visas adatas,ir bedi o kita gala adatos iskart i virsu i kita skilute ....adatos nereikia sukelioti visai.Sunkoka cia taip paaiskinti...bet kai as jau buvau ipratus tai man buvo neapsakomai patogu...
tai jai galetumei kaskaip man perleisti ta adatele buciau laaaabi dekinga...kiek jos kainavo
QUOTE(Nosferatu @ 2009 03 10, 21:12)
Mano darbeliai.
neblogi darbeliai ypac tas kur pirmaji ikeliai
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 10, 21:59)
Dar neįrėminau nes rėmelį reikia dar lakuoti, bet įmetu bendrus vaizdelius, prašau pakritikuoti ir kokių idėjų man pamesti
levandos tikrai ispudingai atrodys kai isireminsi
QUOTE(bambooce @ 2009 03 10, 22:11)
[b]Sveikutes, noreciau isgirsti jusu nuomone apie si daikciuka:
man patogiau su remu trumpesnem kojom, kur atsisedi ant lovos ir pasidedi rema (t.p. ant lovos)
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 03 10, 23:00)
o is kur jus gaunat tokiu riciu siuliukams suvyniot?
kaip ir sake yra GA turetu ir siuvinejimo reikmenu internetinese parduotuvese but
QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 23:08)
begede... reik ir kiteim palikt
Kiek prirasyta, o kiek padaryta
as tik jusu skaitau ir nesustoju stebetis
as tik jusu skaitau ir nesustoju stebetis
Labas rytas
Su švente
Su švente