Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 22:13)
Visada meistrui labiau bado akis nei kitiems doh.gif Mano irgi įrėmino batukus ir medžiagą šiek tiek patampė rėmindami. Ant batukų nesimato, o vat tekstas pasidarė toks nelygiom raidėm. doh.gif Visą dieną siutinausi nešti perrėmint ar palikt, o maniškiams namuose visai į akis nekrito doh.gif Parodysiu vakare ir jums. Kai mažoji užmigs eisiu kelti nuotraukų. Tiek įrėmintų darbų, tiek kirvarpų sugraužtų rėmelių, kuriuos pažadėjau nors pora parodyti. biggrin.gif

yahoo.gif atvaziavo mano karoliukai Nimukams yahoo.gif

Tiesa, tos, kurios siuvinejat su remu, ar naudojat kuri dvipuses adatas? Ten adata normali is abieju galu, o siulas veriasi per viduri. Siuvinejant nereikia sukineti adatos. Kaip su jomis siuvineti, a?
Va tokios user posted image

Vavava o kur tu jas radai??? Man buvo 2 tokias drauge is anglijos atsiuntus gal pries kokius 4 metus ,viena pameciau verysad.gif o kita sulauze mano vaikinukas kaska noredamas iskrapstyti, blink.gif Bet man tai labai jos patikio,tiesa nesigaudavo man per du kriziukus sokineti,det kai dirbdavau su stovimu remu oi kaip liuks budavo thumbup.gif Ziurinejau kad kur surasti nusipirkti ,bet taip ir neuztikau... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau isgirsti jusu nuomone apie si daikciuka:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 10, 22:04)
koks fainas rėmelis  bigsmile.gif  čia pati dekupažinai?

aha, pati, pirmas darbelis ax.gif
Tyli Tyla Ačiū labai, nu gi stengiuosi blush2.gif
O šiaip nieko netrūksta, viskas normaliai?
Tik nežinau kaip reikės nugarėlę užtaisyti gražiai. Gal kuri pati rėmina ir žino kokių paslapčių??? biggrin.gif
O vilkdalgiams nežinau kur gauti tokį pailgą rėmelį, nes jį taip pat noriu dekupažuoti, kažkuri iš Jūsų darbštuolių pasiūlė mėlyną rėmelį, aš tokią mintį irgi turėjau, tik dabar mąstau apie šviesiai mėlyną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 10 kovo 2009 - 22:16
Dvi - aš siuvinėju su rėmu ir būtų labai įdomu sužinot, kaip su tom dvigubom adatom dirbti g.gif Masiniuk - gal gali paaiškinti, nes kol kas neįkertu doh.gif
Atsakyti
Jennifer, gražiai atrodo rėmas ir visas darbas thumbup.gif
Masiniuk, Dvi, mano pažįstama siuvinėdavo, bet pati nebandžiau sad.gif Gaila, kad negaliu nieko daugiau pakomentuoti, bet ji sakė, kad labai patogu...
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 03 10, 23:07)
Vavava o kur tu jas radai??? Man buvo  2 tokias drauge is anglijos atsiuntus gal pries kokius 4 metus ,viena pameciau  verysad.gif  o kita sulauze mano vaikinukas kaska noredamas iskrapstyti,  blink.gif Bet man tai labai jos patikio,tiesa nesigaudavo man per du kriziukus sokineti,det kai dirbdavau su stovimu remu  oi kaip liuks budavo thumbup.gif   Ziurinejau kad kur surasti nusipirkti ,bet taip ir neuztikau...  rolleyes.gif

Parsisiunčiau su Nimukų karoliukais iš Prancūzijos. Tik nežinau kokiam biesui aš jas užsisakiau, nes aš siuvinėju be rėmo ir įtariu, kad nežinosiu net kaip panaudoti doh.gif Bet kaip tikras chamiakas kaupiu biggrin.gif anuš prireiks biggrin.gif Gal jei labai norisi dalinamės po vieną, o kitąkart kai ką nors siųsiuosi parsiųsiu daugiau mastau.gif Arba jei yra daugiau norinčių, galiu visoms krūvoj paprašyti, kad nupirktų ir atsiųstų, o persiuntimą pasidalinsit visos.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 10, 23:26)
Dvi - aš siuvinėju su rėmu ir būtų labai įdomu sužinot, kaip su tom dvigubom adatom dirbti  g.gif Masiniuk - gal gali paaiškinti, nes kol kas neįkertu  doh.gif

Kaip suprantu viena ranka virš rėmo, kita po rėmu, o adatos vartyti nereikia. Duri bet kuriuo galu ir tiek.

Va mano įrėminti darbai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 10 kovo 2009 - 22:40
As norejau tokias dvigubas nusipirkti, bet apsirinkau ir isigyjau buku siuvinejimo adatu, kuriu nenaudoju doh.gif

Kaip suprantu su jomis neiseis siuvineti per 2 skylutes. Bet jei siuvinejima su remu ir viena ranka virsuje, o kita apacioje, tai istraukus adata, jos nereikia apsukti, o tiesiog kita puse kisi atgal i medziaga. Susitaupo laiko ir nereikia daug siulo apacioje traukti tik adata ir gali smeigti atgal. Gausis panasiai kaip siuvinejant per 2 skylutes.
Atsakyti
[quote=tyli_tyla,2009 03 11, 00:04]
jei tvirtesnio norisi tai galima stipresnio popieriaus lapą į vidų dėti..
čia matyt medžiagėlė iš apačios uždėta ir kraštai, kaip matau, apmėtyti dygsneliu.

Mh, bet dar aš nesuprantu kaip padaryt, kad neirtų ta medžiaga ir išliktų graži, kai aš ją apmėtysiu dygsneliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 03 10, 22:41)
Mh, bet dar aš nesuprantu kaip padaryt, kad neirtų ta medžiaga ir išliktų graži, kai aš ją apmėtysiu dygsneliu  g.gif

Ten gali buti ir plastikine kanva

Dvi, tau ten taip skaicius primajame nutempe ar fotografavimo efektas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 10 kovo 2009 - 22:44
A va ir žadėteji rėmai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 10, 23:42)
Ten gali buti ir plastikine kanva
Dvi, tau ten taip skaicius primajame nutempe ar fotografavimo efektas?  g.gif

Nutempė verysad.gif Bet varčiau ir šiaip, ir taip, ir įtariu, kad perrėminant geriau nebus, nes tada sumes raukšles šonuose. Kažkaip šonai ten labai lygiai padaryti, o vat ties kampais patempta žemyn doh.gif
Atsakyti
[quote=rugsėjė,2009 03 10, 12:42]
dezuciu turiu galybe visokiausiu, bet tik 1 dmc dezute.
puse pirkus zveju parduotuvej, tai laikau visokius karoliukus akmenukus ir t.t., o siuvinejimo siuliukams man visai patinka ir is senuku pirktos dezutes
user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image
[url=http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i159/0808/0e/0426b3be7b4f.jpg.html][img]
o is kur jus gaunat tokiu riciu siuliukams suvyniot?
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 03 10, 23:00)

o is kur jus gaunat tokiu riciu siuliukams suvyniot?

Aš pirkau GA. 56 vnt. 4,42 Lt.
Atsakyti