QUOTE(Dvi @ 2009 03 10, 22:13)
Visada meistrui labiau bado akis nei kitiems Mano irgi įrėmino batukus ir medžiagą šiek tiek patampė rėmindami. Ant batukų nesimato, o vat tekstas pasidarė toks nelygiom raidėm. Visą dieną siutinausi nešti perrėmint ar palikt, o maniškiams namuose visai į akis nekrito Parodysiu vakare ir jums. Kai mažoji užmigs eisiu kelti nuotraukų. Tiek įrėmintų darbų, tiek kirvarpų sugraužtų rėmelių, kuriuos pažadėjau nors pora parodyti.
atvaziavo mano karoliukai Nimukams
Tiesa, tos, kurios siuvinejat su remu, ar naudojat kuri dvipuses adatas? Ten adata normali is abieju galu, o siulas veriasi per viduri. Siuvinejant nereikia sukineti adatos. Kaip su jomis siuvineti, a?
Va tokios
atvaziavo mano karoliukai Nimukams
Tiesa, tos, kurios siuvinejat su remu, ar naudojat kuri dvipuses adatas? Ten adata normali is abieju galu, o siulas veriasi per viduri. Siuvinejant nereikia sukineti adatos. Kaip su jomis siuvineti, a?
Va tokios
Vavava o kur tu jas radai??? Man buvo 2 tokias drauge is anglijos atsiuntus gal pries kokius 4 metus ,viena pameciau o kita sulauze mano vaikinukas kaska noredamas iskrapstyti, Bet man tai labai jos patikio,tiesa nesigaudavo man per du kriziukus sokineti,det kai dirbdavau su stovimu remu oi kaip liuks budavo Ziurinejau kad kur surasti nusipirkti ,bet taip ir neuztikau...