Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vdapr @ 2009 04 05, 19:21)
man tai atrodo, kad pas maniskius kuo toliau tuo labiau nesamones darosi... doh.gif

man atrodo kad tevukui ta vyriska krize gal atejo, o mama visai grazi moteriske, tai ir vaidenasi buti ir nebuti dalykai doh.gif , pavydas pjauna
ka mergaite palinkesiu gelezines kantrybes ir stipriu nervu, tik nepernesk tu piktumu i savo puse, nes tie isgyvenimai daznai isibrauna ir i sava seima ne paciu geriausiu pavidalu
as buvau ant kapeliu, tai tvarkyt dar dvi savaites neis, nes zeme atsilus tik 5cm gyly, o zemiau ledas doh.gif
o taip norejau viska sutvarkyt ant dukriuko gimtadienio verysad.gif
ai ir isvis antra diena bliaunu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 05 balandžio 2009 - 18:57
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 05, 19:57)
man atrodo kad tevukui ta vyriska krize gal atejo, o mama visai grazi moteriske, tai ir vaidenasi buti ir nebuti dalykai doh.gif , pavydas pjauna
ka mergaite palinkesiu gelezines kantrybes ir stipriu nervu, tik nepernesk tu piktumu i savo puse, nes tie isgyvenimai daznai isibrauna ir i sava seima ne paciu geriausiu pavidalu
as buvau ant kapeliu, tai tvarkyt dar dvi savaites neis, nes zeme atsilus tik 5cm gyly, o zemiau ledas doh.gif
o taip norejau viska sutvarkyt ant dukriuko gimtadienio verysad.gif
ai ir isvis antra diena bliaunu verysad.gif

jau ten neaisku ar ten vyriska krize ar ten amziais besitesianti snatykiu krize....

as ir siandien buvau ant kapu ir vakar buvau.... tai kalasi gelytes... bet sunkiai... o zinok tas isalas iseis... jei ir toliau taip silkdys tai manau spesi sutvarkyti... o jei ir nespesi... tai atnesi taip gelyciu savo dukrytei... 4u.gif
Atsakyti
Vdapr, pas mano tevukus tokia pat situacija kaip pas vaivos juosta. kazkaip isgyveno jie tuos juodus dryzius, o dabar vienas be kito nebegali wub.gif . O ka jie patys, vdapr, sako apie skyrybas? Gal tikrai jiems butu geriau atskirai g.gif
Rugseje, kokios liudnos mintys tave kamuoja? Arteja dukriuko gimtadienis....? verysad.gif Tikriausiai dar ir uzpuolusi liga prisidejo prie tavo nuotaikeles? Ir as buvau pas mazute, dar tvarkyt negalima, bet pas mane vejele jau po trupuciuka zaliuoja ir krokai ruosias zydet.
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 05, 20:18)
Vdapr, pas mano tevukus tokia pat situacija kaip pas vaivos juosta. kazkaip isgyveno jie tuos juodus dryzius, o dabar vienas be kito nebegali wub.gif . O ka jie patys, vdapr, sako apie skyrybas? Gal tikrai jiems butu geriau atskirai g.gif

siandien nusprende skirtis... o kaip toliau bus nezinau....
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 05, 20:18)
Rugseje, kokios liudnos mintys tave kamuoja?

ir gimtadienis, po to ir mirties metines... ir ziaurus pavydas (be proto pavydziu buv. draugei dukrytes suzinojau kad pasigimde neseniai, nors blogo nelinkiu, bet sirdi spaudzia) ir pyktis ... kai manau suauge zmones turetu pamastyt, sunui aiskina va mano anukas turi sesyte doh.gif , nu ar vaikui aiskint, paskui grizta ir klausia kodel jis turi o as ne? doh.gif suaugusiu zmoniu noras pries vaika girtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 05, 20:22)
ir gimtadienis, po to ir mirties metines... ir ziaurus pavydas (be proto pavydziu buv. draugei dukrytes suzinojau kad pasigimde neseniai, nors blogo nelinkiu, bet sirdi spaudzia) ir pyktis ... kai manau suauge zmones turetu pamastyt, sunui aiskina va mano anukas turi sesyte doh.gif , nu ar vaikui aiskint, paskui grizta ir klausia kodel jis turi o as ne? doh.gif  suaugusiu zmoniu noras pries vaika girtis doh.gif

oi kaip as tave suprantu del pavydo.... mano dabar trys drauges pasigimde is eiles tris mergytes... kaip as kariauju su savim... na bet kaip nors... susitvarkysim su savais jausmais....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visas su verbų sekmadieniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 05, 20:22)
ir gimtadienis, po to ir mirties metines... ir ziaurus pavydas (be proto pavydziu buv. draugei dukrytes suzinojau kad pasigimde neseniai, nors blogo nelinkiu, bet sirdi spaudzia) ir pyktis ... kai manau suauge zmones turetu pamastyt, sunui aiskina va mano anukas turi sesyte doh.gif , nu ar vaikui aiskint, paskui grizta ir klausia kodel jis turi o as ne? doh.gif  suaugusiu zmoniu noras pries vaika girtis doh.gif

Tikrai sunkios mums tokios sukaktys... verysad.gif Pavydas tai visiskai suprantamas mums isgyvenusioms sitokia neteisybe...pavydas ir pyktis verysad.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vdarp, Rugsėje, aš ir su jumis dėl tų minčių apie pavydą,pyktį...kuo toliau,tuo man liūdniau unsure.gif Ta ryški pavasario saulė tik ir apšviečia tuo gražius vežimėlius, o tų nėštuolyčių atrodo tiek daug...Mano akys išdavikės taip ir susminga į tuos leliukus ar pupsančius pilvelius...Labai keistas jausmas apima,pasijaučiu kažkokia ,,kitokia,, ,kažkokia sušalusi ir apraizgyta liūdesio. vis dažniau sau tyliai ištariu,,...aš niekada nebebūsiu laiminga,,.
Atsakyti
. vis dažniau sau tyliai ištariu,,...aš niekada nebebūsiu laiminga,,.
[/quote
tai taip aš ir taip jaučiuosi verysad.gif taip nebedžiugina niekas su skausmu žiūriu į nėsčiasias ir mažiukus labai norėtusi kad tai būtų tik blogas sapnas mus visas tai ir vienija verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti