Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Oho,kokios jus darbstuoles bigsmile.gif Toks oras tai visus laukan isvijo thumbup.gif
O as kaip visada,dirbau ilindus i savo belange,tai ir nezinojau kas lauke vyksta,bet uzteko is darbo letai parzingsniuot.Taip silta jau wub.gif
Atsakyti
labas rytas suraitytas.... 4u.gif

oras pasaka.... wub.gif
Atsakyti
Mes vakar pavakare dar miškan nuvažiavom, mažė išsilakstė, išsirėkavo smile.gif .

Smagu pavasarį. Nuotaikos šviesesnės, mintys giedresnės..... ( nors vis tiek - nori nenori - sugrįžti prie to širdies kampelio, kur Ji......)
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 05, 10:59)
Mes vakar pavakare dar miškan nuvažiavom, mažė išsilakstė, išsirėkavo  smile.gif  .

Smagu pavasarį. Nuotaikos šviesesnės, mintys giedresnės..... ( nors vis tiek - nori nenori - sugrįžti prie to širdies kampelio, kur Ji......)

Pas tave ji... pas mane jis.... ir taip visa gyvenima....

Atsakyti
Labutis, mielos mamytes! trumpam uzsukau pasisveikint pas jus, pasidziaugt tokiom graziom dienelem ir paklaust, ar plaket namiskius verbom? manieji maziukai pasiraukydami paragavo verbu dygliuku, bet jiems patiko smile.gif . mes vakar visa dienele darbavomes lauke, griovem senus pastatus ir ruosem vieta vasarnamio statybai, dar aplankem savo berniuku kapelius, tai vakare luzom be sapno... tikiuos kad ir Jums nuotaikos bent kiek sviesesnes. visoms visoms kuo giedresniu pavasariniu dienu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutes, darbstuoleles 4u.gif . Ale kokios visos darbingos si savaitgali ax.gif . O pas mane nuo penktadienio pilni namai sveciu. Buvo mano vaikystes drauge su seima, tad nieko naudingo nenuveikiau. Nors, niekis, vyrui sia avaitele atostogos, apsidirbsim kartu mirksiukas.gif
SiguteS, malonu susipzint su tavim ir tavo seimyna. O jau dukriukas wub.gif
Atsakyti
O man nuotaika nekokia.... pas tevus karo stovis.... mama verkia... tevas grasina kad eis kartis... jau seniai sakiau, kad jiems iseitis skyrybos... bet nei vienas nesiryzta... kaip mazi vaikai... ir aplinkiniams nervus gadina...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 05, 17:55)
O man nuotaika nekokia.... pas tevus karo stovis....

Sunkumų iškilo? ... unsure.gif suaugę žmonės...... sau darosi problemų ir kitus skaudina....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 05, 18:10)
Sunkumų iškilo? ...  unsure.gif  suaugę žmonės...... sau darosi problemų ir kitus skaudina....

zinok net nezinau kada ten pas juo sunkumu nebuvo.... zinau tik tiek kad sau gyvenima abu gadinasi... atskirai manyciau tikrai laimingesni butu... ir aplinkiniams....
Atsakyti
vaivos juota
Lai išsipildo svajos slptos,
kurias nešioji širdyje,
Oį Tavuosius metų laiptus
pripusto žiedlapių pūga
Kilmingų užmojų ir siekių,
sėkmingų pergalių,kad jos
Lydėtu visada į priekį-
kas kartą link naujos pradžios! su gimtadieniu 4u.gif sveika sigute s visom geros dienelės spygliuk tokius šunelius auginu aš vdapr sunku kai tėveliai nesutaria gal jiems aplinką pakeisti derėtu kur pailsėt išvažiuot p.s žinot itraukia čia tas forumas visų pasilgstu
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 05, 18:12)
zinok net nezinau kada ten pas juo sunkumu nebuvo.... zinau tik tiek kad sau gyvenima abu gadinasi... atskirai manyciau tikrai laimingesni butu... ir aplinkiniams....

Aš paauglystėj net norėjau, kad mano tėvai išsiskirtų, nes gyvenimas buvo...... doh.gif doh.gif cool.gif . Kažaip išgyveno, iškentė, išsirėkavo - dabar bemiela į juos žiūrėt.

QUOTE(biruta @ 2009 04 05, 18:17)
vaivos juota
su gimtadieniu 4u.gif

Ačiū wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 05, 19:17)
Aš paauglystėj net norėjau, kad mano tėvai išsiskirtų, nes gyvenimas buvo......  doh.gif  doh.gif  cool.gif  . Kažaip išgyveno, iškentė, išsirėkavo - dabar bemiela į juos žiūrėt.

man tai atrodo, kad pas maniskius kuo toliau tuo labiau nesamones darosi... doh.gif
Atsakyti