Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(sandrynja @ 2009 04 02, 17:33)
Vaivos juosta, tik nebludink jau su langu valymu unsure.gif

Taigi aš pamaži. smile.gif O kadangi esu aukšta, tai man rankų kilnot nereikia. smile.gif
Atsakyti
Biruta malonu susipažinti su tavim clap_1.gif mirksiukas.gif Labai patiko man tavo dukrytė su šuniuku, na koks simpatulka tas šuniukas, kiek mokėjot už tokį?
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 03 10, 16:28)
Bet koks tas gyvenymas kupinas netiketumu ir staigmenu liudnaja prasme verysad.gif  pries penkis metus, kai sutikau savo vyra - vaiku teva, kai galvojau, kad kazin ar jis man patinka aplamai (aceit zas... doh.gif ) ir jeigu kas butu nupieses ateity, kad uz to zas...(na dabar taip jau negalvoju, bet jaunai tai visi jie tokie atrode doh.gif ) istekesiu po 3 men draugystes ir susilauksiu triju nuostabiu vaikuciu, taciau is ju du sūnus palaidosiu, buciau gyvenyme nepatikejus ir pasiuntus  wub.gif
Ir visa tai per penkis metelius, du sūneliai angeleliai, vienoj zemelej ilsisi, baisiau nei baisu...kazkokioa nesamone unsure.gif
Taciau, tenka gyventi, tenka patiketi tuo ir tenkla myleti juos per atstuma, tenka ilgetis ju kasdiena... Vis paziuriu ju nuotraukytes, jau tokie grazuoliai, garbaniai mano wub.gif sirdeles mano wub.gif pasauliukai mano wub.gif
Mamytes, zinau kaip skauda ir suprantu Jus visas console.gif

Dievuli, net nesitiki, kokia jus stipri vis dėl to, palinkėsiu dar daugiau stiprybės tikiu ji nepamaišys. Ir jūsų abu angeliukai visada liks su jumis širdelėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 02, 19:58)
sandryje.... bet jau paveiksliukas....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Nieko tu cia neatsilieki nuo Rugsejes....  mirksiukas.gif Tik neuzpyk Rugseje....

a ko cia pykt bigsmile.gif

o su tuo pasirinkimu g.gif , nu ir as su tuo nuogu angelu jauciaus per aukstai sokus ir sunkus jis man buvo, norejau jau mest, bet kazkaip uzsispyriau ir specialiai pabaigiau kad galeciau nosi riest blush2.gif lotuliukas.gif . pamatysi visa varga atpirks kai vyras prades visiems demonstruot tavo paveiksla (pirmiausia savo draugams lotuliukas.gif )
nu i laba visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 04 02, 19:58)
sandryje.... bet jau paveiksliukas....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Nieko tu cia neatsilieki nuo Rugsejes....  mirksiukas.gif Tik neuzpyk Rugseje....

a ko cia pykt bigsmile.gif

o su tuo pasirinkimu g.gif , nu ir as su tuo nuogu angelu jauciaus per aukstai sokus ir sunkus jis man buvo, norejau jau mest, bet kazkaip uzsispyriau ir specialiai pabaigiau kad galeciau nosi riest blush2.gif lotuliukas.gif . pamatysi visa varga atpirks kai vyras prades visiems demonstruot tavo paveiksla (pirmiausia savo draugams lotuliukas.gif )
nu i laba visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas tokį žavų rytą 4u.gif smile.gif . ( kabinete sėdint, tai dar maloniau žiūrėt pro langą, nors leduką nuo mašinos langų gramdyt teko ).
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Sunaiteliui siandien tik viena pamoka, tad varom i gastroles abu. Teciui irgi iseigine, tad paliekam kariaut su direktoriuke mirksiukas.gif
Rugseje, zinok ir as su tuo paveiksliuku uzsispyriau kaip ozka. Bus kaip bus, nepavyks, imsiuos paprastesio darbelio. O tas tavo nuogas angelas nerealaus grozio wub.gif . Kada nors, kai jau igusiu imsiuos ir as jo ax.gif .Tiesa, kaip tavo sveikatele siandien, ar liga pasitrauke nuo taves?
Vaivos juosta, ora tikrai nuostabus siandien wub.gif . Linkejimai tavo zirniukui.
Visoms grazios dieneles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINIMAI DIDELIAUSI VAIVOS JUOSTAI SU GIMIMO DIENA 4u.gif
Tegul dosnią ranką likimas išties,atneš tau ramybės,meilės,palaimos,vilties....Su gimimo diena!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 03, 09:16)
kaip tavo sveikatele siandien, ar liga pasitrauke nuo taves?

taip sakant aciu sudinai smile.gif , bet tikiuosi neisgriut i lova
namie 25 silumos, mane saltis krecia, o tempa tik 37 doh.gif , pas mane nekyla ji kai sergu(arba kai kyla tai 40 iskart) . ikaliau apapo. dar laukia komandiruote i Kauna siandien, nes MB turi biski darbuko, tai varau "plionkes" parvezt tongue.gif (lipdukai turi but padaryta jo sportiniam bolidui). tai reiks dar keleta vietu prarevizuot savo interesais, kad nereiktu kita kart atskirai vaziuot (taupom- krize), tikiuos kad cia man tik persalimas lengvas bus, ne koks gripas
Vaivos juosta su tortadieniu birthday.gif gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 03 balandžio 2009 - 08:29
Laba rytuka 4u.gif . kokia grazi diena, net nuo ryto saulute jau dziugina... didieji vyrukai isvaziavo darbukan smile.gif , o mes su maziuku tuoj leksim lauk. visoms nestuke.gif sveikateles, o kitoms mamytems geros dieneles ir grazaus beprasidedancio savaitgalio. 4u.gif P.S. kur Jus keliat savo nuotraukeles ir ka reikia padaryt, kad gauti prie ju priejima mirksiukas.gif .
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif na ir grozis lauke wub.gif
dekui uz patarimus ka nors sumastysiu kad nenuobodziaut ax.gif
Vaivos juosta su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(krismantas @ 2009 04 03, 09:38)
Laba rytuka 4u.gif .  kokia grazi diena, net nuo ryto saulute jau dziugina... didieji vyrukai isvaziavo darbukan smile.gif , o mes su maziuku tuoj leksim lauk.  visoms  nestuke.gif  sveikateles, o kitoms mamytems geros  dieneles ir grazaus beprasidedancio savaitgalio. 4u.gif                                                                                                      P.S. kur Jus keliat savo nuotraukeles ir ka reikia padaryt, kad gauti prie ju priejima  mirksiukas.gif .

Vaivos Juosta, SU GIMIMO DIENA! SVEIKATELES, RAMYBES IR VISU SVAJONIU ISIPILDYMO.
Atsakyti