Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Mūsų angeliukai džiugins mus šilta saulute...siųs mums savo spinduliukus, kurie maloniai kutens mūsų skruostukus vasarą... Rudenį žais su mumis krintančiais lapais... žiemą pačia gražiausia snaige nusileis mums ant delno... O pavasarį sužydės žibute! Jie visą laiką bus su mumis... Laukime pavasario... ir laiko, kada
pradėsime žvelgti ne ašarotomis akimis....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 09 kovo 2009 - 14:26
kokia fotke su gilia mintim wub.gif gali galvot ivairiu dalyku i ja ziurint
aciu uz temuke, kadangi cia su sniegu tai rasom cia mirksiukas.gif , o kita temuke tegu buna, kai prirasysim cia, begsim ten smile.gif
Atsakyti
Ašv tik dabar pamačiau, kad kartu temos sukurtos ( vdapr pirmesnė, ten reiktų eit). Ieškojau moderatorių temos, kur seniau rašydavom, kad temas sujungtų/ištrintų, ale neradau .
Atsakyti
tai kad sita greit prisirasys, tegu buna ir ana, nereiks paskui vel keliu temu kurt smile.gif
o jau oras doh.gif nei lyja nei sninga, purskia ir tiek ir visa diena neprasvinta dorai
Atsakyti
labutis

labai jau grazus zodziai ir nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#super# @ 2009 03 09, 18:41)
labutis

labai jau grazus zodziai ir nuotraukyte 4u.gif

Sveikute, super 4u.gif Matau turi angeliuka is dvyniu... Ir mano viena dukryte is dvyniu virto angelu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 09 kovo 2009 - 16:57
sveikos merginos. kaip laikotes?
man siandie labai negera. perskaiciau vieno maziuko istorija, dauguma jusu ja zinot, maciau, kad raset mamai uzuojautos zodzius. vaikutis buvo tokio amziaus kaip mano eliziuke, nuotraukoj maciau, net toki pati zaisla turejo, o dabar vaikucio nebera verysad.gif kazkaip labai skaudziai sureagavau, negaliu dirbt normaliai. o ka ta mama isgyvena baisu net pagalvoti.
koks baisus tas gyvenimas gali buti, as kartais ziauriai bijau, kad tik vel neatsitiktu kas baisaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 09 kovo 2009 - 17:34
Pritariu Žydrai... sukrėtė mane tie įvykiai..... kiekvienas Miglės kosčiojimas, tempos užkilimas mane kartais iš pusiausvyros juodai išmuša.....

Kažin kaip spyglės mergytė? Guodėsi, kad temperatūra aukšta... nesirodo čia, nei kaimynų skyrelyje...
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 03 09, 17:33)
as kartais ziauriai bijau, kad tik vel neatsitiktu kas baisaus.

nors mano vaikis jau kaip ir dickis, bet pas mane baimiu gal dar daugiau- kad mokykloj kas neatsitiktu ir baisiai laiminga kai nakti girdziu ji knarkiant doh.gif smile.gif , nereik eit ciupyt ar tikrai gyvas doh.gif , nuo baimiu nepabegsim

va as toliau tobulinu savo pyragu-budziu kepimo technika hihihi.gif , na sikart geriau isejo nei anais kartais, bet dar ne mergautiniai pyragai, tobulinsimes toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 09, 18:42)
Pritariu Žydrai... sukrėtė mane tie įvykiai..... kiekvienas Miglės kosčiojimas, tempos užkilimas mane kartais iš pusiausvyros juodai išmuša.....

Kažin kaip spyglės mergytė? Guodėsi, kad temperatūra aukšta... nesirodo čia, nei kaimynų skyrelyje...

as siandie vis auklei skambinu , vis klausineju visko, pasirodysiu jai kaip kokia priekabi mama, bet jei ilgiau nepaskambinu man neramu darosi.

o spygles maziukei tikiuos viskas gerai, gal jau pasveiko.
Atsakyti
aciu uz temuke 4u.gif labai grazi mirksiukas.gif
as senaja uzbaigiau bet nedrisau naujos sukurti blush2.gif
Atsakyti
aciu uz naujus namucius... 4u.gif

QUOTE(zydrute @ 2009 03 09, 18:07)
aciu uz temuke 4u.gif labai grazi mirksiukas.gif
as senaja uzbaigiau bet nedrisau naujos sukurti blush2.gif

o kodel? g.gif
Atsakyti