Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Sveikos pomidoru (ir ne tik) augintojos.Jungiuosi ir as i jusu gretas,siandien zadu pasiseti dvieju rusiu pomidoriukus...tai bus pirmas mano bandymas... blush2.gif Siltnamiuka turiu nedideli,tai daug ir nedaiginsiu.
Norejau paklaust,gal kas pirko seklu is Maximos?Kazin,ar geros... g.gif As pirkau hermetiskoje pakuoteje ,su zenkleliu-daigumas patikrintas lotuliukas.gif
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 13, 17:50)

wub.gif kaip graziai atrodo.... ir taip ekonomiskai,i visokius indelius thumbup.gif labai tvarkingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2009 03 14, 09:51)
Sveikos pomidoru (ir ne tik) augintojos.Jungiuosi ir as i jusu gretas,siandien zadu pasiseti dvieju rusiu pomidoriukus...tai bus pirmas mano bandymas... blush2.gif Siltnamiuka turiu nedideli,tai daug ir nedaiginsiu.
Norejau paklaust,gal kas pirko seklu is Maximos?Kazin,ar geros... g.gif As pirkau hermetiskoje pakuoteje ,su zenkleliu-daigumas patikrintas  lotuliukas.gif

wub.gif kaip graziai atrodo.... ir taip ekonomiskai,i visokius indelius thumbup.gif labai tvarkingai  drinks_cheers.gif

As lyg ir pirkau maximoj, ar ermitaze... jau nebepamenu. Isdygo dauguma, bet tikrai ne visos g.gif irgi toj hermetiskoj pakuotej buvo...

Aciu uz pagyras blush2.gif ax.gif beja, as irgi naujoke biggrin.gif eksperimentuoju pirma karta biggrin.gif
Atsakyti
Visas seklas pirkau maximoj ,galejau set po puse pokelio ,nes dabar daigeliu miskas, gaila bus juos mest, nes is viso pokelio tikrai per daug. Man siemet pasiseke sudygo turbut 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 03 14, 11:11)
Visas seklas pirkau maximoj ,galejau set po puse pokelio ,nes dabar daigeliu miskas, gaila bus juos mest, nes is viso pokelio tikrai per daug. Man siemet pasiseke sudygo turbut 100%  thumbup.gif

As tai neismetinesiu. Padalinsiu forumietem kuri nores, dar labai noriu aitriosios paprikos daigu.. tai gal pasikeisti bus su kuo smile.gif Tu irgi gali padalinti.. gaila ismesti kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 03 13, 20:51)
Mes kazkoki aparaciuka ikisama i zeme pernai buvom nusipirke - laikas nuo laiko tyliai pazvimbdavo. Nors nieko gero nesitikejom. Bet kurmiarausiu nebuvo 4u.gif

Pas mani 3 klausimai :
kur pirkot
kaip vadinas
kiek kainuoja
nes pernai tie kurmiai už..pypt...pypt...pypt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 14, 10:48)
Pas mani 3 klausimai :
kur pirkot
kaip vadinas
kiek kainuoja
nes pernai tie kurmiai už..pypt...pypt...pypt doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man rodos, kad senukuose. Kaina iki 20 Lt. Atrodo kaip didele vinis arba grybas. Kotelis iki galvutes ikisamas i zeme. Raso, kad lyg 8 metrams uztenka. Mes ikisom siltnamio gale, tai tikrai, nei siltnamy, nei aplink nei vieno kurmiarausio neatsirado...
Kadangi tikrai stebuklu nesitikejom - pirkom del idomumo. Nes kurmiai buvo uzknise juodai schmoll.gif
Atsakyti
Maniskes irgi pirktos maxsimoje,bet sudygo siemet tai tikrai viena vienon,reikes kaimynems pasiulyti arba giminaitems,nes man paciai tikrai tiek nereikes,nors as tai turiu vietos darze,tai sodinu i atvira grunta,ne visada sunoksta,bet turiu zaliu pomidoru marinavimo recepta,tai nurenku zalius.
Atsakyti
mano mama su kurmiais kovoja taip: i ju lizdus, tuos išraustus kupstus prikiša šermukšnio lapu, saku ar ziedu, jiems tai nepatinka smile.gif jei dar kurmiai nepasiduoda tai ikisa vandens zarna ir paleidzia vandeni pan 2-4 val, buna taip kad kitoj vietoj vargsas nevydonas isplaukia jau nebegyvas biggrin.gif dar esu macius kad ikisa pagaliuka i zeme ir ant ju uzmauna plastikini buteli, vejas ji judina ir baido kurmius, siltnamyje sitoks budas gal ir netinka bet darze pabandyt galit...

sekmes kovot! smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vandens dar nebandžiau,bet kitkas išbandyta...ir nustačiau tie nevidonai nieko nebijo
Atsakyti
mano uosvis isrukydavo juos.pakuria lauziuka,tada i tas skyles berdavo angliu dar lapu,kad butu dumu.nezinau kiek efektyvus budas.
parduotuveje tik pastebejau priemoniu nuo kurmiu,o jos ar efektingos?
turejo uosvis spec gaudykla kurmiams,kaip pelekautus.
ar zinote,kad seniau netgi tokia profesija buvo-kurmiagaudis,o sugautus kurmius kabindavo ant tvoros,kad seimininkas pamatytu,jog neveltui dirba samdinys.
is kurmiu kailiuku siudavo rankines,pirstines.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 13, 18:05)
bewt kokie jie apetitni mmmmm wub.gif  essen.gif

turiu seklu ir jau daigų,tą puslapį šimtą kartų žiūrėjus.
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 03 14, 10:11)
Visas seklas pirkau maximoj ,galejau set po puse pokelio ,nes dabar daigeliu miskas, gaila bus juos mest, nes is viso pokelio tikrai per daug. Man siemet pasiseke sudygo turbut 100%  thumbup.gif

blink.gif ogo thumbup.gif O kiek pakeliu pirkai? g.gif Juokauji,tu juos nemesk,dar ir parduot galesi mirksiukas.gif

QUOTE(Zivivi @ 2009 03 14, 10:25)
As tai neismetinesiu. Padalinsiu forumietem kuri nores, dar labai noriu aitriosios paprikos daigu.. tai gal pasikeisti bus su kuo smile.gif Tu irgi gali padalinti.. gaila ismesti kazkaip smile.gif

drinks_cheers.gif mhm,puiki mintis,argi neidomu butu mainytis sodinukais? Pvz.mano vieni geltonieji,ankstyvieji,mielai viena daiga iskeisciau i koki velyvesni mirksiukas.gif
O del aitriuju papriku...hmm... teta pasakojo,kad nuo vienos aitrios ir kitos gali aitriomis tapti... g.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 14, 10:48)
Pas mani 3 klausimai :
kur pirkot
kaip vadinas
kiek kainuoja
nes pernai tie kurmiai už..pypt...pypt...pypt doh.gif  doh.gif  doh.gif

4u.gif Lady Dy,dar yra toks prietaras,kad ten kur rausia kurmiai,reikia nesciai nestuke.gif moteriskei pavaikscioti... nezinau ar veikia,bet gi ir ta galima isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti