Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Regila @ 2009 03 09, 20:26)
Norintiems auginti įvairių pomidorų, dar šiek tiek galiu pasiūlyti:
http://www.sodai.lie.../Perteklius.htm
Pasižiūrėti galima čia:
http://www.sodai.lie...m/Pomidorai.htm

perziurejau siuloma puslapiuka ir issirinkau pomidoru greifrutas bei japoninis triufelis. smile.gif ir dar is kitu puslapiu kamila, Tamaris F1, Beta ir ka jus manot is mano iduoto sarasiuko mamai snd nupirkt.... doh.gif vietoj Beta gavo Betalux, vietoj visu kitu pati isrinko Red cherry verysad.gif Cia Skuode ieskojo...kur man rast ju?gal zinot?gal kuri esat is Mazeikiu ir zinot seklu parduotuve kur galeciau rast visas seklytes, nes reikia jau set blush2.gif esu labai susirupinus,dabar tikras galvos skausmas yra unsure.gif o kazin jei paseciau apie 19-20 nebutu per velu jau?
Atsakyti
4 asmenu seimai as sodinu 60 pomidoru daigu,vienas is musu visai ju nevalgo tai liekam trys. as pagrindine valgytoja ir ka jus manot....mazai dar blush2.gif kartais i miesta tenka iduot bet jau nuo saves pavogus, o marinuot jau nelabai ir lieka....kur dar pasisedejimai su keptom desrelem ir saslykais...praeita vasara tik padariau 4 stiklainius 0,5 l savo sultyse. kokia veisle sejat kad pomidoru butu iki velyvo rudens ir paskui nuskinti zali dar kambari gerai noktu, atsalus orams, gal yra kokia stebuklinga veisle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 10, 22:37)
perziurejau siuloma puslapiuka ir issirinkau pomidoru greifrutas bei japoninis triufelis. smile.gif ir dar is kitu puslapiu  kamila, Tamaris F1, Beta ir ka jus manot is mano iduoto sarasiuko mamai snd nupirkt....  doh.gif vietoj Beta gavo Betalux, vietoj visu kitu pati isrinko Red cherry verysad.gif Cia Skuode ieskojo...kur man rast ju?gal zinot?gal kuri esat is Mazeikiu ir zinot seklu parduotuve kur galeciau rast visas seklytes, nes reikia jau set blush2.gif esu labai susirupinus,dabar tikras galvos skausmas yra unsure.gif o kazin jei paseciau apie 19-20 nebutu per velu jau?

tikrai ne ašpaskutinius sėsiu 28d.
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 10, 22:54)
4 asmenu seimai as sodinu 60 pomidoru daigu,vienas is musu visai ju nevalgo tai liekam trys. as pagrindine valgytoja ir ka jus manot....mazai dar blush2.gif kartais i miesta tenka iduot bet jau nuo saves pavogus, o marinuot jau nelabai ir lieka....kur dar pasisedejimai su keptom desrelem ir saslykais...praeita vasara tik padariau 4 stiklainius 0,5 l savo sultyse. kokia veisle sejat kad pomidoru butu iki velyvo rudens ir paskui nuskinti zali dar kambari gerai noktu, atsalus orams, gal yra kokia stebuklinga veisle ax.gif

pas Regila lygtais yra,geltoni mažiukai su kekėmis nuskinti laikosi iki naujų .O aš pirkau idi lygtais vadinasi,parašyta ,kad turi laikyti ,nu žiūrėsim http://images.google...htt...sa=N&um=1
Atsakyti
g.gif bet del vienos ar dvieju pakuociu manau per brangu siustis...seklas deda i kokia dezute ar taip paprastai voke ir siuncia? g.gif
kiek supratau atsiuntimas 20 lt kainuoja, ar klystu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 11 kovo 2009 - 13:57
Ne atsiuntimas 20Lt, o sėklų minimalus kiekis už 20Lt. Pakuotę tikrai neapsimoka siųsti. Nuo kiekvieno gavimo man 1,20Lt atskaito. Pasirinkimas dar platus.
Atsakyti
Na mes tik dviese, bet pomidoru visada apie 60 sodinam blush2.gif Ismesti tikrai nereikia, nes ir tevam nuvezam ir patys laaaabai megstam pomidorcikus valgyt nestuke.gif
Atsakyti
su kiekeis daugmaz aisku, reiks prisisodint ,o jei ka isdalint mirksiukas.gif bet dabar dar klausimas iskilo, jei as prisipirkau ankstyvu pomidoru- tai ar galima is ju padaryt velyvuosius? jei as juos veliau sudaiginciau ir pasodinciau -tai ir gausis velyvi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 11, 15:01)
Ne atsiuntimas 20Lt, o sėklų minimalus kiekis už 20Lt. Pakuotę tikrai neapsimoka siųsti. Nuo kiekvieno gavimo man 1,20Lt atskaito. Pasirinkimas dar platus.

g.gif tikrai neapsimoka....teks ieskot parduotuvej kanors...
Atsakyti
sveikutes

as labai noreciau stai tokiu pomidoru uzsiauginti .o gal kuri auginote ?

http://www.junglesee...ers/index1.html

paskutine nuoroda

Tomato White Beauty

POMIDORAI MANO SILPNYBE AUGINAM DAUG BET MEGSTU ISBANDYTI VIS NAUJAS VEISLES smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 11 kovo 2009 - 20:33
O as kol kas siltnamio neturiu, gal rekomenduosite kas geriausiai lauke auga g.gif Nusipirkau lietuviska - Viltis, rytoj sesiu. Kol buvo siltnamis pas tevus, klausimu nekildavo, o dabar visai pasimetus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 11, 22:42)
O as kol kas siltnamio neturiu, gal rekomenduosite kas geriausiai lauke auga g.gif Nusipirkau lietuviska - Viltis, rytoj sesiu. Kol buvo siltnamis pas tevus, klausimu nekildavo, o dabar visai pasimetus unsure.gif

tai va neaisku kokia vasara mes irgi siltnamyje prisisodinome liko daigu( aisku yvairiu rusiu pomidoru) tai lauke pasodinome ana vasara bet visi pomidorai supuvo dar zali doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkada jau sakiau, PROMYK auga ir gerai dera lauke, ankstyvi.

O mano dar neišdygo vynuoginiai pomidorai, nors pasėjau kovo 1 d. g.gif
Atsakyti