Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(ratuto @ 2009 04 08, 07:09)
Man, merginos, viena neaišku, kaip pirmą kart daiginančiai, jei tikrai apie gegužės vidury anuos reiks išsodint į šiltnamį, tai kada kai nekurie jų pradės augt? Nu kai kurie jau po porą ar net dvi tikrų lapukų išleidę, a kai kas gi komoj su pirmaisiais. Kaip sustingę  doh.gif Jei tokius inkisčiau dirvon, tai kitą dien išraučiau su šalia augančia sprindžiu didesne piktžole..
Juk jie pradės augt, onia?

augs, augs smile.gif Taigi dar mėnuo iki gegužės vidurio. Aš, kadangi daug pomidorų lauke sodinsiu, tai išvis rami - laiko marios biggrin.gif Tik nepalieka manęs mintis išgrūst tuos pomidorus į kaimą, namie perkrautos palangės, o dar paprikas tuoj pikiuot reiks. Praėjusį savaitgalį vyras atkalbėjo, neišvežiau g.gif
Atsakyti
As karta per savaite patresiu schultz trashom Tomato Food ir pelenu tirpalu, kuri pasiruosiu. 1v.s pelenu uzpilti 1litru h2o. Po paros perkoshti ir ipilti dar litra h2o.
Pomidorai seti kovo 6. Turi tris tikruosius lapus. Kotelis apie 6-7mm prie zemes.
Gal kam pravers patarimai.Sekmes visoms bendramintems.
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2009 04 08, 09:28)
Kotelis apie 6-7mm prie zemes.

pala pala.. 6 - 7 mm prie žemės ar nuo žemės???? t.y. jie jau tokie stori?? ar tokio aukščio??? bo maniškiai mpo milimetrą kokį storio..
ainu pelenų
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 04 08, 10:56)
pala pala.. 6 - 7 mm prie žemės ar nuo žemės???? t.y. jie jau tokie stori?? ar tokio aukščio??? bo maniškiai mpo milimetrą kokį storio..
ainu pelenų

ratuto console.gif , čia pomidorų sėjinukai, ne nolinų hihihi.gif
Atsakyti
Reikia patarimo kur Vilniuje imanoma isigyti pomidoriuku daigu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sodinsiu balkone, tai kad noreciau zemaugiu veisiu.
Man siaip keliu tik ir reikia blush2.gif , gal kas is jusu turi pertekliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiusha13: 08 balandžio 2009 - 12:19
Maniskiai ramiai auga antrame aukste,bet vieni jau su keturiais lapais kiti dar tik dygsta.Bet as irgi nepergyvenu,nes keleta sodinsiu i siltnami,o kitus i lauka,tai ju augimui irgi dar daug laiko.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 08, 13:02)
ratuto  console.gif , čia pomidorų sėjinukai, ne nolinų hihihi.gif

naitai... ką? blink.gif blink.gif blink.gif užtemims smegenose, nebsuprantu apie ką Tu ... ax.gif
Atsakyti
snd pagaliau ispikiavau savo pomidorus blush2.gif biski su velavau bet tikiuos labai nesustresuos mano pomidorai schmoll.gif ir isboginau i antra auksta, nemanau kad salta bus, pietinis langa saulutes tikrai pakaks ax.gif smile.gif

P.S. gal kam pravers, mano nesandariam stikliniam siltnami po agro plevele pakolkas niekas nenusalo nei ridikai nei salotos nei ispykiuotos gelytes, jei kam sandarus drasiai galit laikyti augaliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 08, 22:21)
snd pagaliau ispikiavau savo pomidorus blush2.gif biski su velavau bet tikiuos labai nesustresuos mano pomidorai schmoll.gif ir isboginau i antra auksta, nemanau kad salta bus, pietinis langa saulutes tikrai pakaks ax.gif  smile.gif
P.S. gal kam pravers, mano nesandariam stikliniam siltnami po agro plevele pakolkas niekas nenusalo nei ridikai nei salotos nei ispykiuotos gelytes, jei kam sandarus drasiai galit laikyti augaliukus ax.gif

Tai kad ridikėliai ir salotos ir taip šalčio nebijo. Juos šiltnamyje apklodavau su agroplėvele tik kol išdygo, o dabar jau senai nebekloju. Ne vieną rytą matėm ant žolės lauke baisingą šalną, o šilnamyje 10 val. temperatūra šilnamyje siekė vos 6 laipsnius. Nežinau, kiek naktį buvo. Gal nuliukas, o gal žemiau. O ridikėliams ir salotoms kad nors ką. Našlaitės perpikuotos taip pat gerai jaučiasi, tik jos augusios kambaryje ir dar mažutės, tai todėl nakčiai dar vis užkloju, nors šiaip sako, kad ir jos šalčio nebijo. Lepių gėlelių šiltamyje dar nepatarčiau palikti - tuo labiau jaunų, ką tik perpikuotų. Ir paprikų ir pomidoriukų dar nakčiai šiltnamyje nepalieku - tempiu atgal į kambarį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 09 balandžio 2009 - 09:32
QUOTE(ratuto @ 2009 04 08, 22:09)
naitai... ką?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  užtemims smegenose, nebsuprantu apie ką Tu ... ax.gif

supratau, kad pati labai susirūpinai, jog prie žemės pas kolegę pomidoro daigo skersmuo yra 7 mm.. tai ir replikavau, kad nu kažko nerealu tokiam pomidorų amžiuje būti tokiais storais.. ne nolinos gi... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano darzoves irgi siltnamyje po agro plevele,bet dygsta kaip sunkiai turbut visdelto zeme buvo dar salta.
O mano visas botanikos sodas jau kelinta diena yra antrame aukste,na gi kol kas dar nenusalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 09, 10:41)
supratau, kad pati labai susirūpinai, jog prie žemės pas kolegę pomidoro daigo skersmuo yra 7 mm.. tai ir replikavau, kad nu kažko nerealu tokiam pomidorų amžiuje būti tokiais storais.. ne nolinos gi...  rolleyes.gif

Va va man irgi įdomiai pasirodė,kad tie stiebukai tokie stori,nieko sau galvoju mėnesio pomidoriukai ,o stiebai kaip pas pradedančius žydėti,kažkas nerealaus
Atsakyti