Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 04 06, 22:00)
O mano nugelto patys pirmieji lapeliai. g.gif

mano kai kurių irgi blink.gif ,Regila gelbėk unsure.gif
Atsakyti
kas gi mumi čiadabarkas? g.gif
aš saviškius dosniai priliejau nakčiai. Žiūrėsiu kas bus.
Atsakyti
As tai dar laikau sausesnius,nes vienus jau perliejau,tai visi isgriuvo is saknu,tai situ nelieju,gal jiems persilta g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

bandymų keliu suprasim, ko gi jiems, pomidorams, iš mūsų reikia smile.gif

lai šiandien visi išlieka gyvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 04 05, 20:46)
o gal gali parasyti kaip daug maz vadinasi? smile.gif

Kad ten to pavadinimo nera, as etikete nufotkinsiu ir imesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 04 06, 23:16)
As tai dar laikau sausesnius,nes vienus jau perliejau,tai visi isgriuvo is saknu,tai situ nelieju,gal jiems persilta g.gif

maniskiai buvo pagriuve, nakti nukeliau nuo palanges ir visa laika prabuvo langas atidarytas - ryte visi kuo graziausiai atsikele, tokie standus, grazus thumbup.gif Matyt buvo per silta.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 06, 23:00)
mano kai kurių irgi  blink.gif ,Regila gelbėk unsure.gif

Patys pirmieji lapeliai ir turi pageltonuoti ir nukrist,nieko tokio,svarbu,kad tikrieji butu zali ir stangrus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 04 07, 13:16)
Patys pirmieji lapeliai ir turi pageltonuoti ir nukrist,nieko tokio,svarbu,kad tikrieji butu zali ir stangrus mirksiukas.gif

O jei tikrųjų dar nėra? biggrin.gif blush2.gif
Siaubas kaip lėtai tie pomidorai auga, guodžiuosi tik tuo, kad gal lėtai augdami jie labai labai stiprūs bus unsure.gif Įpyliau šiandien jiems lašą "Skoraja pomošč", gal patiks mažiukams...
Atsakyti
Na maniskiams Skoraja pomsc",tai patinka.Taip as saviskius nukeliau nuo radijatoriau,palaikiau vesiau atsigavo.
Atsakyti
Na ka susikaupiau po darbo grizus ir eisiu savo pomidoriuku pikiuoti, nes jau jiems vietos maza darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 07, 15:59)
Na ka susikaupiau po darbo grizus ir eisiu savo pomidoriuku pikiuoti, nes jau jiems vietos maza darosi  smile.gif

Stiprybes,as irgi megstu auginti seti priziureti,bet pikiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 07, 18:17)
Stiprybes,as irgi megstu auginti seti priziureti,bet pikiuoti doh.gif

as taip pat del augaliuku isprotejusi 4u.gif nu pripikiavau jau pusei gimines uzteks, kitai pusei rytoj pabaigsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas..

Turiu pasidžiaugt, kad vakar šiltnamy sudegė kelios gėlės, o pomidorai liko gyvi. Nebetampysiu tigrų už ūsų, apstatinėjau varganas apytamses palanges. Lai mėgaujasi tiek saulės, kiek yr trioboj. Krizė gi, daugiau nėr.. Vis geriau nei sudegt.

Iš visų 12-os rūšių pomidorų išsiskiria Japoninis triufelis. Ūgiu, lapų forma.. Nu toks užsienietis iki panagių rolleyes.gif

Man, merginos, viena neaišku, kaip pirmą kart daiginančiai, jei tikrai apie gegužės vidury anuos reiks išsodint į šiltnamį, tai kada kai nekurie jų pradės augt? Nu kai kurie jau po porą ar net dvi tikrų lapukų išleidę, a kai kas gi komoj su pirmaisiais. Kaip sustingę doh.gif Jei tokius inkisčiau dirvon, tai kitą dien išraučiau su šalia augančia sprindžiu didesne piktžole..
Juk jie pradės augt, onia?
Atsakyti