Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(..vijana.. @ 2009 04 05, 12:56)
Merginos, nepykit kad patrugdziau ax.gif
bet gal galit pasakyti, kuo sustiprinti pamidoriukus po ispikavimo, kuo patresti?
jei jau buvo apie tai kalbeti atsiprasau blush2.gif  ax.gif

Jau 8- ni metai auginu pomidorus. niekuo netresiu. kai praeina kelios savaites po persodinimo, palaistau silpnu kalio permanganato tirpalu, dezinfekcijai.

siandien isgrudau pirmuosiu daigus i stiklinta balkona, nes kambarye vietos maza ant palanges. Tikiuosi atsilaikys daigai, kaip ir pernyksciai.
Atsakyti
as po ispikiavimo jei matau kad augaliukai sunkiai auga patresiu silpnesniu koncentratu nei nurodyta trasomis pirktomis is parduotuves(skystomis), jei ju neturiu tai blogiausiu atveju tresiu salietra (10 l vandens vienos rankos saujele trasu)istirpinu ir laistau tik ant lapu neliekit, nudegins,ir puikiai suauga, i lapus tikrai neiseina ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos, uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
As savo botanikos soda iskeliau i antra auksta,pomidorus i siltnami.Pasirodo kokie dideli mano namai. biggrin.gif Na aisku pomidorus is siltnamio nesiosiu,nakti dar susals.
Atsakyti
pas musu snd po piet pasikavojo saulute ir uzplauke rukas tad silumos jokios schmoll.gif net salta
Atsakyti
Saule buvo mano krastuose,tai kitoms neliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 04 05, 14:09)
Jau 8- ni metai auginu pomidorus. niekuo netresiu. kai praeina kelios savaites po persodinimo, palaistau silpnu kalio permanganato tirpalu, dezinfekcijai.

siandien isgrudau pirmuosiu daigus i stiklinta balkona, nes kambarye vietos maza ant palanges. Tikiuosi atsilaikys daigai, kaip ir pernyksciai.

O jeigu pries seja seklas pamirkiau kalio permanganate, reikia dar palaistyt po kokio menesio ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2009 04 05, 11:56)
Merginos, nepykit kad patrugdziau ax.gif
bet gal galit pasakyti, kuo sustiprinti pamidoriukus po ispikavimo, kuo patresti?
jei jau buvo apie tai kalbeti atsiprasau blush2.gif  ax.gif

O as nusipirkau tokias trasa specialiai pomidoru daigams, jomis galima lieti kiekviena karta laistant, dedamas saukstas 10l, Kaune, Shetelig parduotuvej pirkau, pardaveja rekomendavo, yra susverta tokiom mazom pakuotem.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 05, 20:39)

O as nusipirkau tokias trasa specialiai pomidoru daigams, jomis galima lieti kiekviena karta laistant, dedamas saukstas 10l, Kaune, Shetelig parduotuvej pirkau, pardaveja rekomendavo, yra susverta tokiom mazom pakuotem.

o gal gali parasyti kaip daug maz vadinasi? smile.gif
Atsakyti
As visada tresiu daigusUniversalios trasos"SKORAJA POMOŠČ",tai tinkancios trasos visiems augalams.
Atsakyti
..a mano pomipdorai šiandien kažkokie susinervavę sad.gif.. bliedni...sad.gif.. visai iš veido iškrito.. ar tai jiems šiltnamy šilumos per daug, ar nepatinka kelionė link jo.. vnž sėdžiu ir nagus kramtau.. neduok die, neduok die...
Atsakyti
aš buvau išvykusi ,o kai grižau,matau,kad pomidorų lapų apačia violetinė?kas tai ?fosforo trūkumas?dar taip nėra buvę.
Atsakyti
O mano nugelto patys pirmieji lapeliai. g.gif
Atsakyti