Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 03, 20:52)
kazkuri rase kad pristato nakciai zvakiu...

Aš dedu žvakes,jei nusimato šalnos,perku tas kur ant kapų deda ir dega apie 8 valandas,uždegu tarpuose tarp augalų ir kol kas tos priemonės pasiteisino.
Atsakyti
Vienais metais geguzi buvo vienintele su salnomis naktis ir mano pomidorai sugebejo nusalti.Dabar as irgi siltnamyje padarau Velines ir pomidorai nenusala.
Atsakyti
as vel kaiman buvau isrukusi,tai diedai eilini karta mano pomidoru nepaliejo laiku-tai nabageliai tokie liudni siandien buvo kai gryzau.gavo vandenuko ir atsigavo.nors persiplesk.
o tie balkoniiai tai graziai auga koteliai stori,jau po 4 lapuka leidzia.regis du vazoniukai labiau nukenteje.
Atsakyti
sulaukiau siandien nelauktu sveciu,aina sau kaip nefaina buvo,kai kava teko gerti virtuveje,nes salone pas mane botanikos sodas.Nutariau,kad jau rytoj isnesiu visus augalus i antra auksta.
Atsakyti
tikiuosi kad tavo sveciai supratingi ir nieko blogo neiziuri kad juos kava vaisinai virtuveje smile.gif juk visko pasitaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 03, 22:07)
Yra, yra tokių, ale kad sėklų pirkt tik amerikoniškose interneto parduotuvėse mačiau, o jie Lietuvon nenori siųst...  unsure.gif

O gal tos amerikoniškos internetinės parduotuvės adresiuką galėtum parašyti. Gal man pavyktų parsisiųsti. Turiu ten pažįstamų.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2009 04 04, 21:21)
O gal tos amerikoniškos internetinės parduotuvės adresiuką galėtum parašyti. Gal man pavyktų parsisiųsti. Turiu ten pažįstamų.

www.totallytomato.com

http://www.totallyto...7-2E1CA9948B82} - va kokie svyrantys geltoni gražučiai wub.gif Klausyk, o gal galima prisijungti prie užsakymo jei turi galimybę parsisiųsti?... blush2.gif Turiu aš čia keletą grožių nužiūrėjus.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 05, 01:13)
www.totallytomato.com
http://www.totallyto...7-2E1CA9948B82}  -  va kokie svyrantys geltoni gražučiai  wub.gif  Klausyk, o gal galima prisijungti prie užsakymo jei turi galimybę parsisiųsti?...  blush2.gif  Turiu aš čia keletą grožių nužiūrėjus.

Parašyk man į až, kokių tau reikėtų, o paskui aš bandysiu susisiekti su savo pažįstama, ar ji sutiktų sau parsisiųst, o po to mums. Reikės pasidomėti, kiek kainuotų atsiuntimas iš Amerikos. Nu gal nebus labai brangu. Žinau, kad siuntiniai labai brangūs, bet gal bus galima kaip laišką atsiųsti.
Atsakyti
Sveikutssssss...

Merginai, jei užsakinėsit svyrančius, pridėkit ir mane prie užsakymo... ax.gif Siuntimo išlaidos mažės..a?smile.gif))
Atsakyti
mergaites o jus Regilos paklauskit gal jinai turi tokiu pomidoru seklu kaip jus planuojat siustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 05, 11:34)
mergaites o jus Regilos paklauskit gal jinai turi tokiu pomidoru seklu kaip jus planuojat siustis smile.gif

Tai gal būtų puslapyje... unsure.gif Jei nėra, vadinas, arba neturi, arba turi "asmeniniam naudojimui" smile.gif
Atsakyti
Merginos, nepykit kad patrugdziau ax.gif
bet gal galit pasakyti, kuo sustiprinti pamidoriukus po ispikavimo, kuo patresti?
jei jau buvo apie tai kalbeti atsiprasau blush2.gif ax.gif
Atsakyti