Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

As agurku sitnamyje auginu nedaug,tik paciai pradziai,o veliau jie puikiai dera darze.
Atsakyti
pas mus yra atskiri siltnamiai agurkams ir pomidorams dar plius viena pomidorams zadam statyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 23:14)
ne ne ne i dirva o i siltnami smile.gif vistiek apie pora sav man rodos seklos zemej prabus g.gif kazkokiais metais su mama buvom pasejusios anksti balandi, nepamenu dienos tai joninem savo agurkus valgem ax.gif bet yra ir minusas.... blush2.gif kazkur skaiciau kad anksti paseti anksti ir ligos uzpuola ax.gif tad puse siltnamio sesiu puse paliksiu velesniam laikui 4u.gif  ax.gif eksperimentuosiu siemet g.gif  tongue.gif

nu ja ja, į šiltnamį, bet žemėn, ne į vazonikus..
aš va pažiejau pirmojo mano auginto agurko fotkę pernykštę - birželio 24 skinamas.. bet ans iš daigų buva.

QUOTE(AveM @ 2009 04 02, 23:26)
As agurku sitnamyje auginu nedaug,tik paciai pradziai,o veliau jie puikiai dera darze.

ir aš.. 6 daigų net gal per daug (nu ne, norma).. 3 pirkau, 3 sėjau dirvon (nu šiltnamy).. tik va datų nepamenu, užmuškit... doh.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 23:40)
pas mus yra atskiri siltnamiai agurkams ir pomidorams dar plius viena pomidorams zadam statyt smile.gif

nu poniškai, sakytau.... thumbup.gif
Atsakyti
As turiu viena mazyti siltnami ir tuo dziaugiuosiu,nes mano vyrai daugiau nesugeba pastatyti.Dabar po santuokos gyvenu kaime ir neturiu siltnamiu,kol gyvenau pas mama miestelyje turejau du didziulius siltnamius.Vyro tevukai gyvena mieste ir sode turi du stiklinius didziulius siltnamius,o pas mane vis dar vyrai projektuoja.Jei gyvenciau viena pasisamdyciau susimokeciau pinigus ir butu siltnamiai,o dabar gi negaliu izeisiu savo projektuotojus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 22:31)
snd paziurejau kad siltnamyje ner taip jau salta dienom g.gif turbut reiks jau agurkus set g.gif

Jei pas tave šiltnamis šildomas tai gali sėt,o šiaip tai neskubėčiau.Pasisėk į vazonėlius prasiaugink namuose,o paskui kai atšils normaliau ir išneši į šiltnamį.
Atsakyti
Merginos, kaip manot, jau galima palikti balkone savo darza nakciai?
Atsakyti
As kai gyvenu Ignalinos krastuose,tai pas mus dar salta.Buvo Kaunieciai,tai stebejosi jog tiek daug sniego.
Atsakyti
labu, mergaiiiiiiii... vos neišviriau savo pomidorų.. doh.gif
Išleidau pasiganyt dienai į šiltnamį, perpiet nueinu - a ten 35 laipsniai šilumos.. nu ką ten šilumos, karsčio.. doh.gif

Dvi dienos saulės ir gaivaus oro davė rezultatų - daigiukai sustiprėjo, kotai sustorėjo.. lapeliai patamsėjo thumbup.gif

Nakčiai greitu laiku laikysiu verandoj, bo laxtyt su padėklais į antrą aukštą stačiais laiptais po keliolika kartų jau ne mano amžiui.. nu ir svoriui blush2.gif
Atsakyti
nu nu, ir jau taip per dvi dienas tie kotai ir sustorėjo.. g.gif 35.. lafaaaaa..
Atsakyti
Saule ir siltnamio gaiva tikrai stebuklingai daigus veikia. ax.gif
Atsakyti
nu ne į temą, bet apie pikiavimą... išvertė mažius visą lovelį pasėtų svogūnų... dieve dieve.. tipo pikiavau aš doh.gif laiškas apie 10 cm, šaknis kaip siūlas irgi apie 10 cm.. kišau kišau tuos siūlus į žemę.. jaučiu, žus mano rinktiniai cibuliai verysad.gif
Atsakyti
Gal prigis.
Man siandien paste pastininke pasakojo,kaip jos anuke sutvarke pomidoru daigus jau ispikiuotus prigijusius.Visus graziai isrove ir sudejo i kruvele salia dezutes.
Atsakyti