pas mus yra atskiri siltnamiai agurkams ir pomidorams dar plius viena pomidorams zadam statyt
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 23:14)
ne ne ne i dirva o i siltnami vistiek apie pora sav man rodos seklos zemej prabus kazkokiais metais su mama buvom pasejusios anksti balandi, nepamenu dienos tai joninem savo agurkus valgem bet yra ir minusas.... kazkur skaiciau kad anksti paseti anksti ir ligos uzpuola tad puse siltnamio sesiu puse paliksiu velesniam laikui eksperimentuosiu siemet
nu ja ja, į šiltnamį, bet žemėn, ne į vazonikus..
aš va pažiejau pirmojo mano auginto agurko fotkę pernykštę - birželio 24 skinamas.. bet ans iš daigų buva.
QUOTE(AveM @ 2009 04 02, 23:26)
As agurku sitnamyje auginu nedaug,tik paciai pradziai,o veliau jie puikiai dera darze.
ir aš.. 6 daigų net gal per daug (nu ne, norma).. 3 pirkau, 3 sėjau dirvon (nu šiltnamy).. tik va datų nepamenu, užmuškit...
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 23:40)
pas mus yra atskiri siltnamiai agurkams ir pomidorams dar plius viena pomidorams zadam statyt
nu poniškai, sakytau....
As turiu viena mazyti siltnami ir tuo dziaugiuosiu,nes mano vyrai daugiau nesugeba pastatyti.Dabar po santuokos gyvenu kaime ir neturiu siltnamiu,kol gyvenau pas mama miestelyje turejau du didziulius siltnamius.Vyro tevukai gyvena mieste ir sode turi du stiklinius didziulius siltnamius,o pas mane vis dar vyrai projektuoja.Jei gyvenciau viena pasisamdyciau susimokeciau pinigus ir butu siltnamiai,o dabar gi negaliu izeisiu savo projektuotojus.
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 22:31)
snd paziurejau kad siltnamyje ner taip jau salta dienom turbut reiks jau agurkus set
Jei pas tave šiltnamis šildomas tai gali sėt,o šiaip tai neskubėčiau.Pasisėk į vazonėlius prasiaugink namuose,o paskui kai atšils normaliau ir išneši į šiltnamį.
Merginos, kaip manot, jau galima palikti balkone savo darza nakciai?
labu, mergaiiiiiiii... vos neišviriau savo pomidorų..
Išleidau pasiganyt dienai į šiltnamį, perpiet nueinu - a ten 35 laipsniai šilumos.. nu ką ten šilumos, karsčio..
Dvi dienos saulės ir gaivaus oro davė rezultatų - daigiukai sustiprėjo, kotai sustorėjo.. lapeliai patamsėjo
Nakčiai greitu laiku laikysiu verandoj, bo laxtyt su padėklais į antrą aukštą stačiais laiptais po keliolika kartų jau ne mano amžiui.. nu ir svoriui
Išleidau pasiganyt dienai į šiltnamį, perpiet nueinu - a ten 35 laipsniai šilumos.. nu ką ten šilumos, karsčio..
Dvi dienos saulės ir gaivaus oro davė rezultatų - daigiukai sustiprėjo, kotai sustorėjo.. lapeliai patamsėjo
Nakčiai greitu laiku laikysiu verandoj, bo laxtyt su padėklais į antrą aukštą stačiais laiptais po keliolika kartų jau ne mano amžiui.. nu ir svoriui
nu nu, ir jau taip per dvi dienas tie kotai ir sustorėjo.. 35.. lafaaaaa..
nu ne į temą, bet apie pikiavimą... išvertė mažius visą lovelį pasėtų svogūnų... dieve dieve.. tipo pikiavau aš laiškas apie 10 cm, šaknis kaip siūlas irgi apie 10 cm.. kišau kišau tuos siūlus į žemę.. jaučiu, žus mano rinktiniai cibuliai