Na va, kaip kam nevienodai. Aš ne visas veisles turėtas sėjau, nes naujų vėl daugybę gavau, o nei aukščių, nei spalvų, nei apibūdinimo nerasta..ir vėl teks aklai sodinti..
Mano savaitė išpikiuoti. Balkone šildosi dienomis, nakčiai keliauja į kambarį. Tik jau galvoju, kad gal ir nakčiai paliksiu balkone..bet dar tik galvoju. Naktys vėsios, kad ir įstiklintame, apšiltintame balkone.
Šiandien kaip tik didelį medį nupjovė, kuris prie mano balkono buvo. Tad saulės, šviesos - ženkliai padaugėjo.
mergaites dziaukites kuriu uosvienes fainos moterytes ir negadina nervu papildomai as snd juokiuos bet kartais tooooooooooooooooks nervas suima kad atrodo gyvenime as pas jos kojos nekelsiu!
sakot iki pirmadienio saulute pranasauja...tegu jos buna kuo daugiau augaliukams reikia, visai kitaip auga
mano palanges apkrautos kaip pas sena bobute pomidorai, geles, keli agurkai,kai ispikiuosiu tai bus sakes, kur reikes sukraut lovelius, o dar langus turi atvaziuot keist.... plaukai siausias....kiek vargstam del skrandzio..
sakot iki pirmadienio saulute pranasauja...tegu jos buna kuo daugiau augaliukams reikia, visai kitaip auga
mano palanges apkrautos kaip pas sena bobute pomidorai, geles, keli agurkai,kai ispikiuosiu tai bus sakes, kur reikes sukraut lovelius, o dar langus turi atvaziuot keist.... plaukai siausias....kiek vargstam del skrandzio..
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 21:14)
kiek vargstam del skrandzio..
Reikia nusiteikt, kad ne dėl skrandžio, o dėl pažinimo džiaugsmo
Aš va sau pasiteisinimą radau, kodėl savo 7,2 kv m balkoną verčiu kažkokiu šiltnamiu. Nu gi kadanors turėsiu ir tą šiltnamį, tai ne laikas bus mokytis juk tada, ania? O dabar - eksperimentai ir konspektavimas
patinka man augint, tik juokauju kad vargstam del skrandzio pasisejau pries keleta metu pabandymui taip ir uzsikreciau, siemet jau nuo kaledu laukiau pavasario kad greiciau set galeciau pats tas procesas patinka ir paskui matyt rezultata maan skaniausi pomidorai namie auginti, toks savotiskas ju skonis, o jau kaip skaniai kvepia pomidoru siltnamis mmmmm parduotuvej tokiu tikrai nerasi kaip namie auginti ir dar savo...
pas manes dar ant foteliu nera turbut mama tada iskraustytu mane su visais augalais i siltnami gyvent juokauju, itariu kad panasiai bus kai ispikiuosiu pomidorus ir geles, greiciau atsiltu, boginciau i siltnami snd paziurejau kad siltnamyje ner taip jau salta dienom turbut reiks jau agurkus set
Regil, vat tik pasiskundžiau apie Velikanus, nueinu šian aplankyt, 12 štukų kaip susitarę išlindo.. gražiai taip, net vienodai )) Išsigando, musiet )) Kas ten praėjusią sėją jiems buvo, nžn. Ne horoskopas, matyt..
man neišeina taip pikiuot visų iškart. Ar tai aš sėklas nevienodam gily pasėju ar jų nuotaikos skiriasi, viena išdygsta šilumoj iš kokių 6, pasėtų vienoj dėžutėj, po kelių dienų - kita.. Vnž jei aš dėžutę boginų į šaltąją, išdygęs pomidoras jaučias neblogai, bet likusios sėklos susigūžia ir ni ni. Jei palieku šilumoj, išdygėlis kaip išstyyyyyyyyypstaaaaa Tad pikiuoju kai ans išdygsta ir jama stypt (dar ne stipt).. ty. persodinu vienatvėn..
ir pas mani pelargonijos, begonijos, pomidorai.. petunijas nugalabyjau, da kažką nugalabyjau, bet vis tiek indukų per akis...
pas mani siekė ir 25..
gal čia ir offopicas, a kada agurkus sėt digams? kiba vėlu?
blakstien, Tu dirvon jau nori?
Aš ir šian paskaičiavau, kad nuo pasėjimo iki pirmo pomidoro vos ne pusmetį apie juos šokinėjam šiemet, kai su vaiku sėdžiu, tai gerai..malonu.. Kas gi bus kitamet?
ai, gi krizė, darbo nebus.. galėsiu sėt ir augint..
QUOTE(AveM @ 2009 04 02, 15:48)
Pikiuoju as saviskius,tai pasedziu prie kompo,kelis persodinu ir vel pailsiu
man neišeina taip pikiuot visų iškart. Ar tai aš sėklas nevienodam gily pasėju ar jų nuotaikos skiriasi, viena išdygsta šilumoj iš kokių 6, pasėtų vienoj dėžutėj, po kelių dienų - kita.. Vnž jei aš dėžutę boginų į šaltąją, išdygęs pomidoras jaučias neblogai, bet likusios sėklos susigūžia ir ni ni. Jei palieku šilumoj, išdygėlis kaip išstyyyyyyyyypstaaaaa Tad pikiuoju kai ans išdygsta ir jama stypt (dar ne stipt).. ty. persodinu vienatvėn..
QUOTE(AveM @ 2009 04 02, 22:24)
blakstiena5,matytumet kas pas mane namuose dabar dedasi.Kaip pas senmerge,visas salonas uzkrautas pelergonijom,kurios vasara keliaus i lauka.O taip net negaliu nupasakoti,loveliai pakeliai...ir ant foteliu ir ant palangiu...
ir pas mani pelargonijos, begonijos, pomidorai.. petunijas nugalabyjau, da kažką nugalabyjau, bet vis tiek indukų per akis...
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 02, 22:31)
snd paziurejau kad siltnamyje ner taip jau salta dienom turbut reiks jau agurkus set
pas mani siekė ir 25..
Aš ir šian paskaičiavau, kad nuo pasėjimo iki pirmo pomidoro vos ne pusmetį apie juos šokinėjam šiemet, kai su vaiku sėdžiu, tai gerai..malonu.. Kas gi bus kitamet?
QUOTE(ratuto @ 2009 04 02, 23:04)
Regil, vat tik pasiskundžiau apie Velikanus, nueinu šian aplankyt, 12 štukų kaip susitarę išlindo.. gražiai taip, net vienodai )) Išsigando, musiet )) Kas ten praėjusią sėją jiems buvo, nžn. Ne horoskopas, matyt..
pas mani siekė ir 25..
pas mani siekė ir 25..
ne ne ne i dirva o i siltnami vistiek apie pora sav man rodos seklos zemej prabus kazkokiais metais su mama buvom pasejusios anksti balandi, nepamenu dienos tai joninem savo agurkus valgem bet yra ir minusas.... kazkur skaiciau kad anksti paseti anksti ir ligos uzpuola tad puse siltnamio sesiu puse paliksiu velesniam laikui eksperimentuosiu siemet