Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 31, 20:08)
biggrin.gif nelabai pagavau prasme kodel blogai patart uosvei? g.gif mane zalia apsvieskit ax.gif (nzn kokia reiksme, bet manau nieko prarast neturiu, a taip a taip jin manes nemegsta ir ne ta marti kurios ji noretu lotuliukas.gif akyse lape,uz akiu purvais drapsto lotuliukas.gif )

viską Tu pagavai rolleyes.gif Tik va, kaip matau, jau esi jai daug anksčiau patarusi kokiu tai klausimu, nes jau a taip ta taip hihihi.gif

Mano pomidorai tūno nekūrenamoj troboj. Na nieko tiems, kurie persodinti šiek tiek dar pabuvo 25 laipsnių šilumoj. visai sustojo tie, kuriuos persodinau ir išvežiau. Bet nevysta, negeltonuoja. Ko gero, išgyvena stresą.

šiaip tai nutariau, kad žiūrint koks bus šiltnamis dydžio. Jeigu užteks šių, tai ir gerai, jei truks, tada nusipirksiu turguje daigų.
Atsakyti
Na as irgi apziurejau siandien antra auksta nekurenama,kadangi jau pranesa pastoviai pliusine temperatura turbut boginsiu ir as savus i antra auksta.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 01, 13:35)
viską Tu pagavai  rolleyes.gif Tik va, kaip matau, jau esi jai daug anksčiau patarusi kokiu tai klausimu, nes jau a taip ta taip hihihi.gif

Mano pomidorai tūno nekūrenamoj troboj. Na nieko tiems, kurie persodinti šiek tiek dar pabuvo 25 laipsnių šilumoj. visai sustojo tie, kuriuos persodinau ir išvežiau. Bet nevysta, negeltonuoja. Ko gero, išgyvena stresą.

šiaip tai nutariau, kad žiūrint koks bus šiltnamis dydžio. Jeigu užteks šių, tai ir gerai, jei truks, tada nusipirksiu turguje daigų.

lotuliukas.gif oi ne del to....mano uosve nori marcios juodadarbes ir kad jai visus darbus atvaziavus nudirbciau, o nemegsta nuo pirmo pamatymo, nes nuvaziavau [COLOR=red]lakuotais naguciais, nusprende kad baltaranke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif [COLOR=red]
Papildyta:
mano pomidorams praejo tas pavytimas ax.gif reaguoja i sviesa, leidzia lapukus ir manau kad viskas bus gerai,planuoju savaitgali ispikiuot g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 01 balandžio 2009 - 18:03
Maniskiai irgi siandien tiek dziaugesi saulute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 01, 19:32)
Maniskiai irgi siandien tiek dziaugesi saulute ax.gif

Jei sinoptikai nemeluoja blush2.gif ,tai musu augaliukai saulyte turetu dziaugtis iki pat pirmadienio thumbup.gif
Atsakyti
As sinoptikus matau atsikelusi ryte. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi smile.gif

Regila, pomidorai auga.. Agatas dygo sunkiai..Sungiausia - šant..(koks ten doh.gif ) Velikan. Persėjau 3 kartus. galiausiai supyliau visas sėklas.. matau jau vieną daigelį. Tikiuos ir dar kelių smile.gif Visi kiti - nepriekaištingai thumbup.gif

Antrame aukšte sumažinau šilumą iki minimumo, tai anie ten gyvena. Bet aiškiai juntamas šviesos trūkumas.. nejuokas dvylikos rūšių 60 pomidorų sukišt prie mažo langelio smile.gif

Ryt bandysiu išvest paisvaiksčiot anuos dienai į stiklinį šiltnamį.. Tik žiū, kad anie ten neperkaistų smile.gif))

temą skaitau senai, tad labai visoms ačiū už klausimus ir atsakymus - daug ko naujo sužinojau (nu žalia aš, žalia... ax.gif )

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 01, 19:11)
[reaguoja i sviesa,

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip apie naujagimius smile.gif)))
o dėl anytos - ramiai... i aš tokią turėjau.. 10 metų ištraukiau, paskui mečiau tą brudną reikalą.. (nu jos sūnų) tai dabar užtat draugių draugė doh.gif skambyjamės ir dalijamės pomidorų auginimo patirtimi smile.gif)) nu ir šiaip..patirtimi smile.gif)))
Atsakyti
Girdejau atjungia nuo rytdienos miestuose sildyma,bet cia turbut meluoja biggrin.gif
Pas mane tai nera palangiu,tai isviso vargstu,gerai kad MB stovelius padirbo.
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 04 01, 23:09)
o dėl anytos - ramiai... i aš tokią turėjau.. 10 metų ištraukiau, paskui mečiau tą brudną reikalą.. (nu jos sūnų) tai dabar užtat draugių draugė  doh.gif skambyjamės ir dalijamės pomidorų auginimo patirtimi smile.gif)) nu ir šiaip..patirtimi smile.gif)))

oi, kad prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai turi tokias anytas juokas neima biggrin.gif
Atsakyti
ech, man vis mažai pomidorų - šiandien įsigijau keturis daigelius 'Black cherry' biggrin.gif
O pas mane 'Promyk' kad priaugo, reiks turbūt kažkiek kažkam atiduot ar bandyt keistis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 balandžio 2009 - 13:58
QUOTE(ratuto @ 2009 04 02, 00:09)
Sveikos, jungiuosi smile.gif

Regila, pomidorai auga.. Agatas dygo sunkiai..Sungiausia - šant..(koks ten  doh.gif ) Velikan. Persėjau 3 kartus. galiausiai supyliau visas sėklas.. matau jau vieną daigelį. Tikiuos ir dar kelių smile.gif Visi kiti - nepriekaištingai  thumbup.gif

Antrame aukšte sumažinau šilumą iki minimumo, tai anie ten gyvena. Bet aiškiai juntamas šviesos trūkumas.. nejuokas dvylikos rūšių 60 pomidorų sukišt prie mažo langelio smile.gif

Ryt bandysiu išvest paisvaiksčiot anuos dienai į stiklinį  šiltnamį.. Tik žiū, kad anie ten neperkaistų smile.gif))

temą skaitau senai, tad labai visoms ačiū už klausimus ir atsakymus - daug ko naujo sužinojau (nu žalia aš, žalia... ax.gif )
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaip apie naujagimius smile.gif)))
o dėl anytos - ramiai... i aš tokią turėjau.. 10 metų ištraukiau, paskui mečiau tą brudną reikalą.. (nu jos sūnų) tai dabar užtat draugių draugė  doh.gif skambyjamės ir dalijamės pomidorų auginimo patirtimi smile.gif)) nu ir šiaip..patirtimi smile.gif)))

O pas mane is Regilos pomidoru seklytes sudygo liuksiskai ir ''satunsky velikan'' galiu pasakyti super thumbup.gif
Atsakyti