Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 31, 18:08)
biggrin.gif nelabai pagavau prasme kodel blogai patart uosvei? g.gif mane zalia apsvieskit ax.gif (nzn kokia reiksme, bet manau nieko prarast neturiu, a taip a taip jin manes nemegsta ir ne ta marti kurios ji noretu lotuliukas.gif akyse lape,uz akiu purvais drapsto lotuliukas.gif )

taigi matyt todėl ir nemėgsta, kad nedarai taip, kaip ji daro. O netgi patarimus savus duodi biggrin.gif Džiaugiuosi tik, kad man netenka dažnai su savo anyta susitikt, tfu tfu tfu.
Atsakyti
as ir retai lankaus,metus isvis nevaziavau,sako uosviai myli marcias, o mano atveju ir jis manes nemegsta lotuliukas.gif apie juos per nepilnus 4 metus turbut visam serialui scenariju parasyt galetu thumbup.gif g.gif (tikiuos merginos nesupyks kad cia apie uosves ir uosvius kalbam)
Atsakyti
Maniske butu po patarimu atsigulusi i ligonine ir pasakiusi visiems,kad as ja iki ligonines davariau,todel niekada neduodu jokiu patarimu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 31, 19:36)
as ir retai lankaus,metus isvis nevaziavau,sako uosviai myli marcias, o mano atveju ir jis manes nemegsta lotuliukas.gif apie juos per nepilnus 4 metus turbut visam serialui scenariju parasyt galetu thumbup.gif  g.gif (tikiuos merginos nesupyks kad cia apie uosves ir uosvius kalbam)

Na mergaites nieko mums nesake,kai cia visa uki aptarinejo,tai gal ir dabar nesibars. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 31, 19:38)
Maniske butu po patarimu atsigulusi i ligonine ir pasakiusi visiems,kad as ja iki ligonines davariau,todel niekada neduodu jokiu patarimu. biggrin.gif
Papildyta:

Na mergaites nieko mums nesake,kai cia visa uki aptarinejo,tai gal ir dabar nesibars. biggrin.gif

Tai reikia TYČIA patarimų neduot jei santykiai prasti biggrin.gif Mūsų tai pirmas kontaktas buvo, kai draugo mama paprašė jo paklausti manęs kažko apie orchidėjų priežiūrą ax.gif Gerai tie augalai, kartais padeda ir pokalbį pradėti biggrin.gif

Merginos, o sudygusius pomidorus jau galima įstiklintam balkone nakčiai palikt ar tampytis kaip katei su pūsle?

Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 31, 19:38)
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manoji dazniau lekia parukyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir po kambarius laksto kaip pratryyyyyyyyyyy....as jau apsipratus, zinau kad gera nebusiu ir nestengiuos, o kas liecia pomidorus tai man tada labai didelis juokas sueme ir pasitenkinimas kad manieji daug grazesni, o ji agronomija ar ka ten mokes ir taip nesekas juos augint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai jau ismanancia vaizduoja bet snipstas gaunas thumbup.gif
Atsakyti
Nakčiai dar nepalikit, kad ir stiklintas. Aš nešioju. Jie bijo šalčio, pasaugokim juos.
Atsakyti
Na pas mane antras aukstas namuose jau atjungtas,tipo nekurenamas,bet as ten augalu dar nenesu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 31, 19:01)
Nakčiai dar nepalikit, kad ir stiklintas. Aš nešioju. Jie bijo šalčio, pasaugokim juos.

hmmm, tai pomidorų ištrėmimo planą teks atidėt g.gif O kada jau juos galima apgyvendint stiklintam ir nešildomam balkone ar verandoj?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 31, 21:15)
hmmm, tai pomidorų ištrėmimo planą teks atidėt  g.gif  O kada jau juos galima apgyvendint stiklintam ir nešildomam balkone ar verandoj?

nu aš jau kaip trys dienos ten laikau ir dieną ir naktį,kad nestyptų,naktį temperatūra žemiau 12 nekrinta,dabar jie tokie tvirti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 31, 19:00)
nugi savaitgaliui 13-14 laipsnių šilumos žada  bigsmile.gif  Gal jau galima ištremt pomidorus į kaimą? Sustatyčiau įstiklintoj verandoj, gal neužšaltų? Agroplėvele pridengčiau. Mažiukai visai dar, ale kad namie vietos nebėr, o dar nepikiuotų kiek laukia  doh.gif

Dar saltoka laukui mirksiukas.gif AS savo"vaikus" nesioju biggrin.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 31, 19:08)
biggrin.gif nelabai pagavau prasme kodel blogai patart uosvei? g.gif mane zalia apsvieskit ax.gif (nzn kokia reiksme, bet manau nieko prarast neturiu, a taip a taip jin manes nemegsta ir ne ta marti kurios ji noretu lotuliukas.gif akyse lape,uz akiu purvais drapsto lotuliukas.gif )

Manau,kad tamstele,ne pirma ir ne paskutine marciu partijos gretose stovi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O patarti galima ir priesui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 31, 19:01)

Noriu paklausti kokio ūgio užauga ir kokio ankstyvumo šie jūsų pomidorai: Malachitovaja škatulka,Oxheart,Negriukė,Zolotoje jabloko,San Pjere, Princess,Kriaušiniai,Zolotoj drakon.Ačiū
Atsakyti
San Pjero iš šių žemiausi. Visi kiti aukštesni.
Atsakyti