QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 20:39)
Na kaip cia kazkuri rase,kad mes neturim ka veikti ir be reikalo lendam prie tu augalu,jei saknys stiprios tai viskas bus gerai.
cia as taip rasiau
jau tikrai geriausia kai mazai buni namie arba daug uzsiemimo yra.....tada neber kada arba sveikatos ziuret pribegus kaip auga kiekviena diena
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 29, 21:20)
jau tikrai geriausia kai mazai buni namie arba daug uzsiemimo yra.....tada neber kada arba sveikatos ziuret pribegus kaip auga kiekviena diena
As vakar isvaziavau ir tik siandien su seima namo grizau.. tai pirmiausia, tik izengus i namus, begiojau po kambarius ir savo daigelius apziurinejau...
QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 22:40)
As tai pastoviai namuose,tai ka beveikciau vis pakrapstineju,vis paziurineju daigus.Viena rusis mano labai isstypo kazkodel,tai pasesiu is naujo.
Tai gal apsvietimas prastokas .Siaip stypsta nuo daug faktoriu.Ir nuo rusies priklauso
QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 22:40)
Viena rusis mano labai isstypo kazkodel,tai pasesiu is naujo.
koks pavadinimas?jei ne paslaptis.... nes ir manieji vieni kazkokie labiau isstype...
QUOTE(AveM @ 2009 03 30, 11:22)
Sveikutes,apsvietimas visiems vienodas,bet "PROMYK"kazkodel labai laibi ir istyse
na pas mane Promyk irgi ištįsę Bet panašiai ir 'Logistica'.. kai kurie akivaizdžiai žemesni (Beta, Betalux, lauko pomidorai), bet gal jiems priklauso žemesniems augt, todėl taip yra
QUOTE(saintlina @ 2009 03 30, 12:31)
na pas mane Promyk irgi ištįsę Bet panašiai ir 'Logistica'.. kai kurie akivaizdžiai žemesni (Beta, Betalux, lauko pomidorai), bet gal jiems priklauso žemesniems augt, todėl taip yra
Taip tie Beta ,Betalux yra zemesni,bet ir kiti neturetu istysti