Galit dėl atsargos naujai pasėti, nes dalis tikrai numirs..Negąsdinu, bet taip yra ir man buvę. Tekę paaukoti juos. Nepadės nei į šilumą įnešus, nei paliejus.. Tiesiog laikykit nelaistę, kol paaiškės padėtis. Kiek išgrius- išrausit ir išmesit. O kiek liks, bus likę. Nieko patarti daugiau negaliu, tik laukti...
As ir manau,kad geriau paseti papildomai.juolab,kad ir laikas tinkamas ir uzaugs daugeliai
ot velnias ir visos seklos pirktos beicuotos cia man taip, 4 rusys gaila nors verk...dar lauksiu, tikiuos kad taip blogai nebus... gerai kad dar esu pasisejus,gal su tom taip nebus o tiek dziaugiaus kad daigumas neblogas, paskaiciavau daigiukus ir se tau per anksti apsidziaugiau....
QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 19:49)
As siandien irgi iameciau du daigus,jie buvo paseti atskirai,kad jau pikiuoti nereiketu ir matomai perliejau,kazkaip palinko,tai istraukiau,o ten nera saknu.
man tai ne vienas dar nenulinko,stovi kaip stoveje tik tiek kad lapukai minksti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 29, 20:04)
man tai ne vienas dar nenulinko,stovi kaip stoveje tik tiek kad lapukai minksti
pabandyk prakapstyti,mano irgi nenulinkę buvo ,bet kotas kaip minėjau siūliukas.Pas mane daigų galybė,pasėtų naujai ,laukia pikiavimo,tad seni ,kurie kiek įtartini,tai su jais atsisveikinu.
QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 20:03)
As irgi labai bijau is anksto dziaugtis,todel man viena diena jie grazus kita diena jau liudni kazkokie,sakau gal ir daigams ne visada buna nuotaika
as tai saulutes laukiu,kazkaip atrodo kad ir tie augaliukai kitaip augs,vaikstau po namus kaip kvaisa ir vis sneku "kur saulute,pasirodyk"
Papildyta:
lekiu pakrastyneti zemes ir ziuret kas ten dedas.... su skaudancia sirdim
na saknys puikios,isroviau viena tai nieko itartino nemaciau, beje vienoj vazono pusej paseta viena rusis -lapukai minksti, kitoj pusej kita rusis -kieti jau dabar mastau kad viskas bus gerai ir saulute padeti pagerintu,manau truksta jos
P.S. Viltis - durniu motina, bet as viliuos kad viskas bus
pas mus vakar lijo,kartais saulute spinduleli iskisdavo siandien tas pats, perkunas dar nebildejo
P.S. Viltis - durniu motina, bet as viliuos kad viskas bus
pas mus vakar lijo,kartais saulute spinduleli iskisdavo siandien tas pats, perkunas dar nebildejo