Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

As siandien irgi iameciau du daigus,jie buvo paseti atskirai,kad jau pikiuoti nereiketu ir matomai perliejau,kazkaip palinko,tai istraukiau,o ten nera saknu. doh.gif
Atsakyti
Galit dėl atsargos naujai pasėti, nes dalis tikrai numirs..Negąsdinu, bet taip yra ir man buvę. Tekę paaukoti juos. Nepadės nei į šilumą įnešus, nei paliejus.. Tiesiog laikykit nelaistę, kol paaiškės padėtis. Kiek išgrius- išrausit ir išmesit. O kiek liks, bus likę. Nieko patarti daugiau negaliu, tik laukti...
Atsakyti
As ir manau,kad geriau paseti papildomai.juolab,kad ir laikas tinkamas ir uzaugs daugeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
As vienais metais buvau nusipirkusi kazkokios sergancios zemes,tais metais ne viena skundesi del to,o as galvojau kad pati kazka negerai darau.Ka bedariau jie vis nugaizdavo nuo saknu,o ten pasirodo zeme buvo bloga. verysad.gif
Atsakyti
ot velnias verysad.gif ir visos seklos pirktos beicuotos cia man taip, 4 rusys verysad.gif gaila nors verk...dar lauksiu, tikiuos kad taip blogai nebus... schmoll.gif ax.gif gerai kad dar esu pasisejus,gal su tom taip nebus g.gif o tiek dziaugiaus kad daigumas neblogas, paskaiciavau daigiukus ir se tau blush2.gif per anksti apsidziaugiau....
Atsakyti
As irgi labai bijau is anksto dziaugtis,todel man viena diena jie grazus kita diena jau liudni kazkokie,sakau gal ir daigams ne visada buna nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 19:49)
As siandien irgi iameciau du daigus,jie buvo paseti atskirai,kad jau pikiuoti nereiketu ir matomai perliejau,kazkaip palinko,tai istraukiau,o ten nera saknu. doh.gif

man tai ne vienas dar nenulinko,stovi kaip stoveje tik tiek kad lapukai minksti verysad.gif
Atsakyti
Na gi gal viskas bus gerai tiems daigams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 29, 20:04)
man tai ne vienas dar nenulinko,stovi kaip stoveje tik tiek kad lapukai minksti verysad.gif

pabandyk prakapstyti,mano irgi nenulinkę buvo ,bet kotas kaip minėjau siūliukas.Pas mane daigų galybė,pasėtų naujai ,laukia pikiavimo,tad seni ,kurie kiek įtartini,tai su jais atsisveikinu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 20:03)
As irgi labai bijau is anksto dziaugtis,todel man viena diena jie grazus kita diena jau liudni kazkokie,sakau gal ir daigams ne visada buna nuotaika biggrin.gif

as tai saulutes laukiu,kazkaip atrodo kad ir tie augaliukai kitaip augs,vaikstau po namus kaip kvaisa ir vis sneku "kur saulute,pasirodyk" blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
lekiu pakrastyneti zemes ir ziuret kas ten dedas.... g.gif su skaudancia sirdim
Atsakyti
Taigi,kad saule labai nenoriai rodosi,o pas mus isviso salta ir apsiniaukia.Bet buvo jau griaustinis. blink.gif
Atsakyti
na saknys puikios,isroviau viena tai nieko itartino nemaciau, beje vienoj vazono pusej paseta viena rusis -lapukai minksti, kitoj pusej kita rusis -kieti g.gif jau dabar mastau kad viskas bus gerai ir saulute padeti pagerintu,manau truksta jos smile.gif

P.S. Viltis - durniu motina, bet as viliuos kad viskas bus thumbup.gif

pas mus vakar lijo,kartais saulute spinduleli iskisdavo siandien tas pats, perkunas dar nebildejo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 29 kovo 2009 - 19:33