QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 27, 22:21)
Galvoju apie tą patį,bet paskui grybinės ligos jų nepuls?
mane pacitavai, bet nesupratau, dėl ko apie grybines ligas klausi. Tai jeigu dėl to, kad pomidorai dabar mano išpikiuoti tūno 7 - 8 laipsnių šiltyje, tai gal nepuls.. pagalvojau apie tai.. bet neturiu kito pasirinkimo. Arba 25 laipsniai, arba kokie 7 -8. Atšils daugiau lauke, atšils ir pas pomidorus.
QUOTE(AveM @ 2009 03 27, 23:56)
koks jo kailiukas.. kokios akys pas mano tėvus irgi bus veršiukas, gegužės gale.
QUOTE(AveM @ 2009 03 28, 01:00)
.Pas mane juodzemis,tai vasara ravedama darzus norisi voliotis zemeje kokia jinai puri ir silta
kaip aš Tau pavydžiu... tai jau derlius imi.. nerealius.. ir ravėti smagu, ir žemę kasti...
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 28, 11:34)
Oj pamenu senais gerais laikais
kaip apie mane papasakojai.. tik aš gyvenau pastoviai prie ūkio.. vyras po šiai dienai akis išpučia, kai pasakau, kad moku karvę melžti.
tik jau pavargsta rankos.. baisiai. trylikmetė penkiolikmetė buvau žymiai ištvermingesnė ir mašiną šieno pakraut padėdavau, ir išmesdavau. glembam
mergaites ka daryt mano pomidoriuku lapai paliko labai minksti, atrodo kaip isvire jie man niekad ner taip buve....visai pasimeciau ar neverta nerimaut?
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 29, 10:49)
mergaites ka daryt mano pomidoriuku lapai paliko labai minksti, atrodo kaip isvire jie man niekad ner taip buve....visai pasimeciau ar neverta nerimaut?
man vienas taip nukrito,o kai atkasiau pamačiau,kad stiebas kaip siūlas po žeme.Visi kiti auga puikiai balkone.Šiluma naktį nenukrinta žemiau penkiolikos.
QUOTE(AveM @ 2009 03 29, 14:05)
Kaip tai suprasti kaip isvire,tai jie zali ar jau geltonuoja.As imu nerimauti,kai pradeda geltonuoti,tada tikrai jiems kazkas negerai,o jei zali grazus tik aplepe,tai cia saules trukumas.
lapukai zali,kotai violetiniai (del ju nepergyvenu) tik tokie minksti,nebetokie stangrus,vakar pamaciau, galvojau kad vandens trukumas, palaisciau bet vistiek tas pats, nzn ka daryt ar nest silciau ar vistiek toj pacioj temperaturoj juos laikyt? dar prie keleta dienu su trasom buvau laiscius, negi jos galejo itakos turet?
Jei jau minkšti ir juodas siūliukas - greičiausiai nieko nebus, nes jie grius. Visa tai dėl perlaistymo. Išdygusius laikyti dažniau nepalietus, nei perlietus. Jei oras vėsus, žemė drėgna, gali išsivystyti pomidorų bakterinis vėžys. Požymiai įvairūs. Svarbiausi - vytimas, patamsėjimas, dėmėtumas. Sudygę daigeliai pradeda vysti ir labai greitai sudžiūsta.
Regila tai ka daryt?visai mane isgazdinot jus patirties turit daug tad patarkit isdygusius as dregnai nelaikiau, matesi kad zeme pavirsiui dregna bet daugiau i sausuma tik kad gan vesokai pas mane kambari,o jei as juos isgabenciau silciau ar man jie neistyps?visai pasimeciau
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 29, 19:26)
Regila tai ka daryt?visai mane isgazdinot jus patirties turit daug tad patarkit isdygusius as dregnai nelaikiau, matesi kad zeme pavirsiui dregna bet daugiau i sausuma tik kad gan vesokai pas mane kambari,o jei as juos isgabenciau silciau ar man jie neistyps?visai pasimeciau
Nu manau,kad sėk dar kartą,nes maniškis tas išvirto per drėgna buvo.Nors atrodo daug neliejau.