turbut suniukai visus ir auginat ar kitus issiuntet i "jurininku mokykla"?
QUOTE(AveM @ 2009 03 27, 22:56)
As visus pardaviau,bet dar dabar auginu,o po to pasiims,bet dar turiu 21 diena gimusi versiuka
ooo visas ukis pas musu yra ir gyvuliu tik tiek kad ten tevu ukis ir as tik uzsuku aplankyti i tvarta ju mano tik suo ir katinas, lepuniai o taip siuo momentu tai 3 katinai, 4 sunys, turim ir kriuksiu ir raguociu viena kale laukias, vienos neleidom prie berniuku gyvenam ukiskai
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 27, 23:12)
ooo visas ukis pas musu yra ir gyvuliu tik tiek kad ten tevu ukis ir as tik uzsuku aplankyti i tvarta ju mano tik suo ir katinas, lepuniai o taip siuo momentu tai 3 katinai, 4 sunys, turim ir kriuksiu ir raguociu viena kale laukias, vienos neleidom prie berniuku gyvenam ukiskai
As irgi ukininkauju,pas mane takse kale,dvaro vietinis suo ir galvijai keturi mesiniu veisles. O prie viso sito ir pomidorus auginu.Pas mane juodzemis,tai vasara ravedama darzus norisi voliotis zemeje kokia jinai puri ir silta
Ech, gerai jums. Mano 40 kvadratų tik kalė kuri nesiteikia rujot, ors kilmingi jaunikaičiai Varšuvos miestelyje laukia ir kalnas orchidėjų. Ale va pomidorų balkone noriu nors verk. MB sako iš sodo parsivešim (jo senelių), bet aš SAVO noriu...
Oj pamenu senais gerais laikais ir as, kol dar mokiausi mokykloj, budavau i kaima istremta. Mano mociute del ligos jau beveik nebevaiksciojo... diedukas jau buvo ATA... Na neesme, ant manes vienos "niolikines" tada visas ukis laikesi. Gyvenime sakiau daugiau neuzsiimsiu ukininkavimu. Vargas paskutinis... anksciausiai ryte kelkis karves pamelzk, pagirdyk ir i lauka isvesk (nes nakvodavo prie namo aptvare), per pietus su didziausiu bidonu vandens ir tocke gruskis i pievas karves pagirdyk, pamelzk... Vakare parvesk namo, pagirdyk ir vel melzk. Ir cia tik karves.. o kur dar kiaules, vistos, triusiai, katinai... O dar sieno grebojimas, vartymas, vezimas i kluona... O dar darzu ravejimas, nes tuo metu babulia nesvietiskai daug prisisodinus buvo visko. Ta vasara as kaip baisiausia sapna prisimenu.
Uz tad paskui, kai ukis buvo isparduotas ir babulia jau nieko nebelaike - kaifavau kaip tikra miestiete Vasara visa prie ezero, deginimasis, zvejojimas, grybavimas, uogavimas... Nu kaifas Draugai atvarydavo pas mane papoilsiaut.. Ech, smagu kaime, kai nereikia ukininkauti
Sorry uz oftopika
P.S. AveM, nufotkink savo versiuka, man jie tokie grazus
Papildyta:
Tiesa, uz tad dabar absoliuciai niekas netiki, kad as melzt karves moku Ir kaip irodyt?
Uz tad paskui, kai ukis buvo isparduotas ir babulia jau nieko nebelaike - kaifavau kaip tikra miestiete Vasara visa prie ezero, deginimasis, zvejojimas, grybavimas, uogavimas... Nu kaifas Draugai atvarydavo pas mane papoilsiaut.. Ech, smagu kaime, kai nereikia ukininkauti
Sorry uz oftopika
P.S. AveM, nufotkink savo versiuka, man jie tokie grazus
Papildyta:
Tiesa, uz tad dabar absoliuciai niekas netiki, kad as melzt karves moku Ir kaip irodyt?
Na jei jau i pomidorus perkelem uki,tai pasakysiu,kad pas mane viskas automatizuota,nors laikau tik dvi mesines karves,bet piena suvalgo versiukas,vanduo tvarte salia karviu siena paruosia traktorius,man tik paserti reikia.Verseli daug kas prase nufotkinti,pameginsiu nezinau kaip iseis,jis labai judrus-nenori buti modeliu.
Tai jus mergaites jau pikiuojat pomidorus,paprikas? Eina sau,o as dar net nepasodinau galvoju rytoj,rytoj,vis nera kada,nu ir vel reiks pirkti is turgaus vel ziopla pavelavau,ne nutikrai,kazi kada nors padarysiu as kazka tai laiku?
QUOTE(pumpocka @ 2009 03 28, 15:26)
Tai jus mergaites jau pikiuojat pomidorus,paprikas? Eina sau,o as dar net nepasodinau galvoju rytoj,rytoj,vis nera kada,nu ir vel reiks pirkti is turgaus vel ziopla pavelavau,ne nutikrai,kazi kada nors padarysiu as kazka tai laiku?
dalis jau pasėti kovo pradžioje dalis viduryje,o šiandiena paskutinę partiją sėsiu.Taigi laiko yra
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 28, 14:32)
dalis jau pasėti kovo pradžioje dalis viduryje,o šiandiena paskutinę partiją sėsiu.Taigi laiko yra
Rimtai? Tai dar galiu speti? Nu siandien vakare tai tikrai pasisodinsiu,nedaug,bet pasibandymui,bus pirmas kartas.O siaip visada perku is kaiminkos arba is turgaus