Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Nepergyvenkit, kad ne taip sparčiai pomidorai, paprikos auga. Mano dar nepikiuoti -ryt tuo užsiimsiu. Juk gerai, kad per greitai neauga, juk kai per greitai - stypsta.Lai pamažu auga, tvirtėja stiebas. Kur laikysit, jei šalti orai bus, o pomidorai iš kotų grius. Tada suprastės. Geriau į šiltnamį mažesnius pasodinti, nei peraugusius.
Atsakyti
Tai taip suprantama,kad jie neskubetu augti,bet visgi toks kazkoks rupestis,o gal kazko truksta,o gal kazka ne taip darau,o gal per karsta ,o gal persalta biggrin.gif
Atsakyti
Per šalta tikrai nebus. Per šilta gali būt. Laistymo per daug, taip pat gali būt..Dar šviesos per maža. Kiek ta saulytė užsuka pas mus..
Atsakyti
Tai va ir galvoju,kaip cia suprasti kada jiems perkarsta
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 27, 18:59)
Tai va ir galvoju,kaip cia suprasti kada jiems perkarsta

manau kai labai pradeda stypti i virsu, o koteliai buna ploni ir glezni 4u.gif
Atsakyti
savaitė kaip persodinau pomidorus, sakau gal galiu palieti trašomis pomidorams? labai laibi maniškiai
Atsakyti
mergaites turbut neturit ka veikti kad tiek pomidoriukais rupinates smile.gif kaimyne taip apie mazus parsiukus sokineja tai juokiaus kad reikia dar vieno leliuko,gal jums ir....? g.gif lotuliukas.gif mano paskutiniai pomidoriukai seti po biski dygsta, siltnamius privezem meslo, perkasem,tik ner saulutes ir salta g.gif pavasaris velyvokas g.gif pasejau salotas ridikus,porus i siltnami, balkoniniai po trasu dozes po truputi leidzia antrus lapukus ax.gif bet labai jau tingiai cool.gif

P.S. gal ne vietoj rasau bet bijau pamirst blush2.gif kopustus mergaites niekada nesodinkite esant pietryciu vejui!neapsiginsyte nuo kirmynu![SIZE=14]
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 03 27, 20:26)
savaitė kaip persodinau pomidorus, sakau gal galiu palieti trašomis pomidorams? labai laibi maniškiai

As saviskius paliejau,tikrai po trasu graziau jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 26, 22:35)
taigi čia daržininko kalendorius, o darže dantų nieks nesodina  biggrin.gif  Taigi manau, kad galima ramiai ignoruot  biggrin.gif

karsta.gif ištraukė vaikui dantuką.. daktaras sakė, kad ataugs tikras dantis. Vat. Nežiūrint visokių fazių. topsecret.gif O geriausia fazė dantų traukyboj yra su Basanavičiumi

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 27, 21:35)
siltnamius privezem meslo, perkasem,tik ner saulutes ir salta g.gif pavasaris velyvokas

mama man sakė, kad mėšlą reikia vežti iš rudenio.

mano pomidorai supikiuoti auga 7 - 8 laipsnių šiltyje. Ir nefiletavi. Vieni tai tokie drūtesni daros, kiti dar galvoja.. ar čia augti, ar lenktis.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 27, 21:17)
karsta.gif ištraukė vaikui dantuką.. daktaras sakė, kad ataugs tikras dantis. Vat. Nežiūrint visokių fazių. topsecret.gif O geriausia fazė dantų traukyboj yra su Basanavičiumi

mano pomidorai supikiuoti auga 7 - 8 laipsnių šiltyje. Ir nefiletavi. Vieni tai tokie drūtesni daros, kiti dar galvoja.. ar čia augti, ar lenktis.

Galvoju apie tą patį,bet paskui grybinės ligos jų nepuls?
Atsakyti
Sveikos, klausykit, o iki kada verta pomidorus sėti? Na aš kažkaip galvoju, kad dar mažai prisėjau visko savo balkonui, tai dar baisus noras pomidorų sėklų užsisakyt, ale gal jau čia nesąmonė visiškoji kokioj balandžio pabaigoj juos sėt, a?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 27, 21:17)

daug kas taip sako,bet as veziu pavasari smile.gif ir mano pomidorai bei agurkai auga puikiausiai ax.gif rudeni siltnamyje mano paskutinis darbas yra nuraut pomidorus ar agurkus ir sunesu chrizantemas ir viska palieku ramybeje iki pavasario smile.gif  ax.gif

Atsakyti