Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(aneizza @ 2009 03 26, 12:19)
o baske tai tada reikia savaitgaliui palikti, gerai kad dar nespejau pasodinti  doh.gif

Pas mane ir laukia ankstyvuju kopūstų,petuniju,poru,pomidoru ,papriku ir astru pikiavimas,o dar geliu atzalu daiginimas ir tręsimas bei persodinimas.Ir viska turiu pasidaryti per sias iseigines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 27, 12:48)
Pas mane ir laukia ankstyvuju kopūstų,petuniju,poru,pomidoru ,papriku ir astru pikiavimas,o dar geliu atzalu daiginimas ir tręsimas bei persodinimas.

klausimėlis ne apie pomidorus - o paprikos gali lauke augti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 27, 14:08)
klausimėlis ne apie pomidorus - o paprikos gali lauke augti?  ax.gif

As vienais metais siltnamyje nesulaukiau kol prspes paprikos,o lauke nusiemiau didziuli grazu derliu.Kazkaip pataikiau as joms lauke vieta,taip uz garazo pries saulute.Ten joms buvo silta sauleta ir labai gausiai tais metais uzderejo,nors zinau tada vasara karsta buvo.Taigi papriku augimas lauke priklausys nuo vasaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 27, 13:26)
As vienais metais siltnamyje nesulaukiau kol prspes paprikos,o lauke nusiemiau didziuli grazu derliu.Kazkaip pataikiau as joms lauke vieta,taip uz garazo pries saulute.Ten joms buvo silta sauleta ir labai gausiai tais metais uzderejo,nors zinau tada vasara karsta buvo.Taigi papriku augimas lauke priklausys nuo vasaros biggrin.gif

ačiū smile.gif Kraustausi į kitą temą tolimesniam aiškinimuisi mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip vargstu su kaktusais,atrodo visus nurodymus vykdau,o jie nemegsta manes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 27, 15:12)
As taip vargstu su kaktusais,atrodo visus nurodymus vykdau,o jie nemegsta manes. biggrin.gif

Tavo kaktusai turbūt pajuto, kad tu labiau pomidorais rūpiniesi biggrin.gif
Atsakyti
Tai turbut as juk pomidorus pakalbinu,o su kaktusais nebendrauju. biggrin.gif
Atsakyti
Planuoju auginti žemaūgius pomidorus balkone.Kaip manote kiek galiu susodinti į 80cm loveli,kad jie galėtų normaliai augti?
Atsakyti
Kas sprinduką galit sodinti. Jei lovelis šiek tiek platesnis galima šachmatiškai sodinti, forma vvvvvvvvv. Jei matysit, kad per retai, galėsit kokią lobeliją pakraštėlyje pasodinti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 27, 17:57)
Kas sprinduką galit sodinti. Jei lovelis šiek tiek platesnis galima šachmatiškai sodinti, forma vvvvvvvvv. Jei matysit, kad per retai, galėsit kokią lobeliją pakraštėlyje pasodinti.

O paprikoms turėtų pakakti vietos majonezo kibirėlyje? g.gif
Atsakyti
O jos iki sodinimo ten gyvens ar kalbat apie auginimą iki derliaus? Dabar - vietos sočiai, net gali užtekti grietinės didesnio indelio. Auginimui reikia dagiau, nes turi išmaitinti augalus ir vaisius. Tokiam mažam bus skurdukas.
Atsakyti
Ar cia man vaidenasi ar mano pomidorai tuno vietoje ax.gif
Atsakyti