Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(aneizza @ 2009 03 22, 16:14)
taip gera mintis, o kai truksta silumos pomidoru kotai darosi violetiniai

tai dar gali būti fintas.. gal sumaišyti pomidorų ir durnaropių sėjinukai laugh.gif kaip tik apžiūrinėju savo durnaropių sėjinukus.. kotai violetiniai laugh.gif
Atsakyti
siandie apziurejau, kad kai kuriu daigeliu kotukai sviesiai violetiniai ir papriku ,nes patyse truputi -tai zemiu daugiau priberiau ,gal bus silciau blush2.gif
Atsakyti
mano pomidoru kotai irgi violetiniai bet ne trupucio as nepergyvenu schmoll.gif smile.gif jeigu augs tai ir augs, koks skirtumas kokios jie spalvos, nesuku sau del to galvos biggrin.gif pomidoriukai stiprus, kotai ne siuliukai, ugis ju norm smile.gif laukiam kol isaugins kitus lapelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 24, 20:50)
mano pomidoru kotai irgi violetiniai bet ne trupucio as nepergyvenu schmoll.gif  smile.gif jeigu augs tai ir augs, koks skirtumas kokios jie spalvos, nesuku sau del to galvos biggrin.gif pomidoriukai stiprus, kotai ne siuliukai, ugis ju norm smile.gif laukiam kol isaugins kitus lapelius thumbup.gif

spalva nesvarbu ir kai bus daugiau saules ir silumos pomidorai augs super thumbup.gif
Atsakyti
Taigi,kad ju zalumui truksta saules verysad.gif
Atsakyti
Gali būti pamėlę nuo šalčio, jei aplink juos koks vėjelis įsisuka.
Atsakyti
sveikutes smile.gif

o maniskiai labai plono kotelio dar .pries keleta dieneliu atskiriau tai dabar manau sustipres.cia tie balkoniniai.o siltnaminius tik vakar pasejau smile.gif ir dar sesiu smile.gif

user posted image

Atsakyti
Mano pomidorai irgi sudygo, ax.gif dabar lauksiu kol paūgės ir reiks pikiuot, beje kokio dydžio daigeliai turėtų būti, kai jau galima pikiuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 03 25, 17:20)
sveikutes smile.gif

o maniskiai labai plono kotelio dar .pries keleta dieneliu atskiriau tai dabar manau sustipres.cia tie balkoniniai.o siltnaminius tik vakar pasejau smile.gif ir dar sesiu smile.gif

user posted image

o kokie jau dideli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aderaa @ 2009 03 25, 17:33)
Mano pomidorai irgi sudygo,  ax.gif dabar lauksiu kol paūgės ir reiks pikiuot, beje kokio dydžio daigeliai turėtų būti, kai jau galima pikiuot g.gif

as pikiuosiu kai tures 4 lapelius smile.gif
Atsakyti
labukai,
bandau ir as uzsiauginti pomidoru biggrin.gif tik kad kazkodel nelabai dygsta jie pas mane g.gif siandien lygiai dvi savaites kai pasejau. is 20 seklyciu turiu vos 3 daigelius ir dar vienas matau lenda, kad kiti sudygs turbut butu naivu tiketis??
sakau gal zeme nepatiko?? sestadieni bandysiu dar karta seti, tikiuosi daugiau isdygs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 03 25, 17:58)
labukai,
bandau ir as uzsiauginti pomidoru  biggrin.gif tik kad kazkodel nelabai dygsta jie pas mane  g.gif siandien lygiai dvi savaites kai pasejau. is 20 seklyciu turiu vos 3 daigelius ir dar vienas matau lenda, kad kiti sudygs turbut butu naivu tiketis??
sakau gal zeme nepatiko?? sestadieni bandysiu dar karta seti, tikiuosi daugiau isdygs  unsure.gif

As vietoj taves tuos kur sudyge persodinciau ,o ta dezute prilieciau stipriai ir uzdengciau ir siltai pastatyciau ,kad ir ant radiatoriaus, pamatysi ,kaip prades lyst. Jei patys nelenda -priversim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 03 25, 18:12)
As vietoj taves tuos kur sudyge persodinciau ,o ta dezute prilieciau stipriai ir uzdengciau ir siltai pastatyciau ,kad ir ant radiatoriaus, pamatysi ,kaip prades lyst. Jei patys nelenda -priversim  ax.gif

aciu uz patarima bigsmile.gif na reikes pabandyti, nors ir taip as ta indeli apsukus storu ranksluosciu, sakau, gal nuo lango saltis eina ir apdengus plevele ir dar laistau siltu vandeniu doh.gif
na jei pagal tavo metoda nesudygs, sesiu is naujo sestadieni biggrin.gif
Atsakyti